Magic Talk -hybriditapahtuma

 

MagicTalk on keskusteleva hybriditapahtuma pilven polttavista puheenaiheista. Tällä kertaa tapahtuma on kohtaamispaikka kaikille teille, jotka haluatte syventää tietämystänne jatkuvuuden hallinnasta ja kustannusten optimoinnista kasvavassa liiketoiminnassa alan ammattilaisten johdolla. Kuulostaa hyvältä, eikö? Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan joko paikan päälle tai etänä, kuinka voitte turvata kriittisen datan saatavuuden ja hallita datan kustannuksia tehokkaasti.

Tule keskustelemaan paikan päälle tai katso striimi etänä!

 

Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä mukaamme paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai vaihtoehtoisesti voit osallistua tapahtumaan etänä striimauksen välityksellä. Valitse oma tapasi olla mukana! Tapahtumamme alkavat aamupalalla, jonka jälkeen kuulemme asiantuntijoiden paneelikeskustelun. Paneelin jälkeen sekä livenä että etänä osallistuvilla osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä, joihin panelistimme vastaavat. Lopuksi halukkaat voivat jäädä yhteiselle verkostoitumislounalle.

Lue alta lisää tapahtuman ohjelmasta sekä mahtavista puhujistamme. 👇

Miten turvataan kriittisen datan saatavuus?

⏰ 14.11.2024 klo 8.30-10.30

📍 Moro Sky Bar Tampere

Tässä tilaisuudessa käsittelemme kriittisen datan saatavuutta käytännönläheisestä näkökulmasta. Käymme läpi jatkuvuuden hallinnan keinoja, kuten disaster recovery -ratkaisut ja valmiussuunnitelmien päivittämisen. Opit tunnistamaan ja hallitsemaan riskejä sekä arvioimaan niiden vaikutuksia liiketoiminnan jatkuvuuteen. Lisäksi käsittelemme yritysjohdon vastuuta tietoturvan kehittämisessä, varautumisen kustannuksia pilvipalveluissa sekä tietoturvan minimivaatimuksia. Kuulet myös, miten tietosisällön ja kumppaniverkoston hallinta sekä exit-strategiat vaikuttavat kriittisen datan suojaamiseen.

Miten estää datan kustannusten karkaaminen kasvavassa liiketoiminnassa

⏰ 30.1.2025 klo 8.30-10.30

📍 Moro Sky Bar Tampere

Tässä tilaisuudessa pureudumme siihen, miten estetään datan kustannusten karkaaminen kasvavassa liiketoiminnassa. Aiheina ovat muun muassa IT-kustannusten eri komponentit, hintojen vertailu eri pilvi- ja konesaliratkaisujen välillä sekä piilokustannusten hallinta. Lisäksi saat näkemyksiä resurssien hallintaan, vaihtoehtoiskustannuksiin ja kasvavan datan kustannusten optimointiin.

Ota yhteyttä!

MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA