Magic Cloudin pilvi

Magic Cloud on olemassa, jotta voimme olla

onnellisesti pilvissä.

 

Etsitkö luotettavaa ja joustavaa pilviratkaisua liiketoimintasi tarpeisiin? Tehtävämme on huolehtia, että teillä on käytössänne juuri oikeat alustat toiminnallenne ja varmistaa näiden toimivuus tietoturvallisesti ja kustannustehokkaasti. Otamme kokonaisvastuun ja teemme niiden hallinnasta helppoa.

Korkea käytettävyys

Magic Cloudin pilvi tarjoaa korkean käytettävyyden, mikä tarkoittaa, että palvelumme ovat luotettavia ja käytettävissäsi aina kun niitä tarvitset. Ympäristönne suunnitellaan ja rakennetaan teidän toimintanne vaatimiin tarpeisiin. Varmistamme, että ympäristö vastaa suorituskyvyltään ja toiminnaltaan odotuksianne.

Skaalautuvuus

Optimoimme ympäristöänne, jolloin se pyörii vain niillä resursseilla, joita se tarvitsee. Tyhjäkäyttö poistuu, kustannukset pienenevät ja tehokkuus paranee. Ympäristönne skaalautuu ja joustaa aina tarpeisiinne.

Vihreä pilvemme on hiilineutraali

Ympäristövastuullisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Voimme todeta meillä olevan aidosti vihreä sydän, sillä olemme myös tänä vuonna koko toiminnassamme täysin hiilineutraali yritys! 💚

100 % vihreää sähköä, josta noin 20%  omaa aurinkoenergiaa

 

280 päivää vuodessa konesalimme jäähdytys toimii ilman sähköä

Tietoturva

Tietoturva on meille yksi tärkeimmistä painopistealueista. Magic Cloudilla on ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti, mikä takaa tietojesi turvallisuuden ja luottamuksellisuuden.

Datakeskukset

Pilvipalvelumme toteutetaan omista, fyysisesti Suomessa sijaitsevista datakeskuksistamme. Nämä datakeskukset noudattavat tiukimpia tietoturva- ja laatuvaatimuksia, kuten Viestintäviraston 54B/2014M tärkeysluokan 2 mukaisia vaatimuksia.

Managed Cloud 

 

Tarjoamme pilvipalvelumme Managed Cloud -palveluna, joka tarkoittaa sitä, että me huolehdimme pilvialustasi kokonaisvaltaisesti. Managed Cloud sisältää palvelun ylläpidon, valvonnan, kustannustehokkuuden, turvallisuuden ja suorituskyvyn optimoinnin. Näin sinä voit keskittyä ydintoimintaasi ja jättää pilvipalveluiden teknisen hallinnan meille.

Managed Magic Cloud

Pilviympäristönne on turvassa

Ympäristönne on aina ajan tasalla ja turvallinen. Päivitykset, varmistukset, valvonta, poikkeavuuksiin reagointi siirtyvät vastuullemme.

 

Saatte kustannustehokkuutta

Optimoimme ympäristöänne, jolloin se pyörii vain niillä resursseilla, joita se tarvitsee. Tyhjäkäyttö poistuu, kustannukset pienenevät ja tehokkuus paranee.

 

Pilviympäristönne on optimoitu tarpeisiinne

Ympäristönne suunnitellaan ja rakennetaan teidän toimintanne vaatimiin tarpeisiin ja odotuksiin.

 

Pilveä kehitetään tarpeisiinne

Meillä on täysi oikeus kehittää pilveämme ja sen palveluita tarpeisiinne. Siten se palvelee toimintaanne myös tulevaisuudessa.

 

Ympäristönne tunnetaan juuria myöten

Koko pilviympäristömme tunteminen ja hallitseminen tuo teille parempaa tietoturvaa ja ymmärrystä koko ympäristöstä.

Pilvi ja hallinta samassa säästää kustannuksia

Monet prosessit ovat tehokkaampia, jolloin kokonaiskustannukset ovat edullisemmat kuin erikseen ostettuina palveluina.

 

> Kokemuksia

> Blogi

> Webinaarit

> Oppaat

EWQ Zone Oy

EWQ Zone Oy

Suosittelen Magic Cloudia kaikille, joilla on kovia teknisiä vaatimuksia ja tarve joustavuudelle. – Mikael Krogius, CTO
Joustavan ja skaalautuvan IT-infrastruktuurin edut

Joustavan ja skaalautuvan IT-infrastruktuurin edut

Aikaisemmin yrityksen hankkiessa käyttöönsä palvelimia ja muita IT-infrastruktuuriin liittyviä laitteita ja ohjelmistoja, kyse oli poikkeuksetta investoinnista. Investointi pyrittiin ...
Tietoturvallisen hybridiympäristön ABC

Tietoturvallisen hybridiympäristön ABC

Hybridiympäristöstä puhutaan, kun yritys käyttää tai tuottaa palveluita julkipilven lisäksi on-premise-ympäristöstä tai yksityisestä pilvestä. Data on hajaantunut eri alustoille ja sitä ...
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA