#Pilvessä-podcast

#Pilvessä-podcastin toisella tuotantokaudella puhutaan tämän päivän kiinnostavimmista puheenaiheista, joilla otetaan rakettilähtö parempaan huomiseen pilvessä ja sen reunoilla. Luvassa on puhetta mm. energiatehokkaista sovelluksista, AI:n potentiaalin saavuttamisesta sekä datan hajautumisesta eri sijainteihin. Podcast palaa juurilleen ja ääneen saadaan Timo Haapavuoren lisäksi co-hostaaja Kimmo Haapavuori. Näkemyksiä aiheisiin tuovat mielenkiintoiset vieraat.

1. Energiatehokkaiden ohjelmistojen murros

Uusi tuotantokausi starttaa ja paluun podcastin co-hostaajaksi tekee Kimmo Haapavuori. Kimmon vieraaksi on saapunut AtoZin toimitusjohtaja Mikko Leinonen.

Tässä jaksossa pureudutaan ohjelmistojen energiatehokkuuteen ja keskustellaan sen merkityksestä niin kuluttajan, yrityksen kuin yhteiskunnan näkökulmista. Energiatehokkuuden kautta ohjelmistokehityksen merkitys nousee koko ajan ylemmälle tasolle niin organisaatioissa kuin yhteiskunnassa. Mitä ohjelmistojen energiatehokkuus oikeastaan tarkoittaa? Mikä on ohjelmistojen hiilijalanjälki? Miksi se ei ole noussut laajempaan keskusteluun?

Hups! Tämä sisältö tykkää kekseistä. Hyväksy markkinointievästeet kuunnellaksesi podcastia.

2. Tekoäly – hypestä liiketoimintahyödyksi

Tässä jaksossa Timo Haapavuoren vieraana on Fujitsun Senior Sales Lead Samuli Kunttu ja luvassa on keskustelua tekoälystä. Missä vaiheessa yritykset menevät erilaisten tekoälysovellutusten kanssa? Miten taklata tekoälyratkaisuihin liitettävät merkittävät kustannukset? Miten päästä tekoälyn pilotoinnista jatkuvaan palveluun ja sen kautta liiketoimintahyödyn saavuttamiseen?

Hups! Tämä sisältö tykkää kekseistä. Hyväksy markkinointievästeet kuunnellaksesi podcastia.