Magic Talk -hybriditapahtuma

 

MagicTalk on keskusteleva hybriditapahtuma pilven polttavista puheenaiheista. Tapahtuma on kohtaamispaikka kaikille teille, jotka haluatte sukeltaa tekoälyn, Zero Trustin ja DevOpsin tulevaisuuteen alan ammattilaisten johdolla. Kuulostaa hyvältä, eikö? Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan joko paikan päälle tai etänä, kuinka voitte vahvistaa ja kehittää organisaationne toimintaa.

Tule keskustelemaan paikan päälle tai katso striimi etänä!

 

Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai vaihtoehtoisesti voit osallistua tapahtumaan etänä striimauksen välityksellä. Valitse oma tapasi olla mukana!

Lue alta lisää tapahtuman ohjelmasta sekä mahtavista puhujistamme. 👇

Millä strategisilla valinnoilla AI pystyy tuottamaan liiketoimintahyötyjä?

⏰ 7.3.2024 klo 8.30-10.30

📍 Moro Sky Bar Tampere

Tässä tilaisuudessa keskitymme tekoälyn hyödyntämiseen liiketoiminnan kasvussa strategisella tasolla. Paneelikeskustelussa kärkiaiheina muun muassa, kuinka tekoäly parantaa liiketoimintaprosesseja ja tehokkuutta, käytännön esimerkit onnistuneista innovaatioista ja niiden liiketoimintahyödyistä sekä tulevaisuuden tekoäly- ja koneoppimistrendit liiketoiminnan tehostamisen näkökulmasta.

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?

⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30

📍 Moro Sky Bar Tampere

Tässä tilaisuudessa keskustelemme, miksi perinteiset tietoturvakäsitykset eivät enää riitä vastaamaan liiketoiminnan jatkuvuuden vaatimuksiin ja miten Zero Trust -malli varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden suojaten samalla yrityksen kriittisiä resursseja tulevaisuudessa. Tutustumme myös Zero Trustin tulevaisuuteen teknologisten edistysaskeleiden näkökulmasta, sillä Zero Trust tulee muokkaamaan tietoturvan maisemaa pysyvästi.

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?

⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30

📍 Maria 01 Helsinki

Tapahtumassa pureudumme DevOps kulttuurimuutokseen, joka edistää yhteistyötä kehitys- ja operaatiosiilojen välillä sekä tarkastelemme yhtenäisen kehitys- ja toimitusprosessin liiketoiminnallisia hyötyjä. Kuulemme käytännön esimerkkejä onnistuneista DevOps-implementoinneista ja pohdimme, kuinka DevOps voi parantaa joustavuutta, nopeutta ja tehokkuutta organisaatiosi liiketoiminnassa.

Ota yhteyttä!

Kalle Saarinen

Myyntipäällikkö


MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA