Kumppanimme

Yhdessä kumppaniemme avulla tarjoamme parhaat mahdolliset ratkaisut tarpeisiinne

Tarjoamme asiakkaillemme skaalautuvia, tietoturvallisia ja kustannustehokkaita pilviratkaisuja yhteistyössä huippuluokan teknologiatoimittajien kanssa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan luotettavia palveluita, jotka vastaavat asiakkaidemme moninaisiin tarpeisiin.

  • Citrix on pilviteknologiatoimittaja, joka on tunnnettu maailman edistyksellisimmistä sovellus- ja työpöytävirtualisointiratkaisuista. Magic Cloudilla olemme työskennelleet Citrix-teknologioiden parissa jo yli 20 vuotta, ja tällä hetkellä olemme yksi Suomen suurimmista Citrix-pohjaisten pilviratkaisujen toimittajista.

 

  • Citrix-teknologioilla olemme mm. auttaneet ohjelmistokumppaneitamme viemään liiketoimintaansa SaaS-malliin. Pilvialustallamme on mahdollista virtualisoida ja julkaista työpöytäohjelmistoja ja tarjota niitä palveluna loppuasiakkaille. Toimitamme myös pilvipalveluna virtualisoituja työpöytiä tehostamaan mm. oppilaitosten sekä CAD-suunnittelijoiden työtä.
  • Nutanix on yksi maailman johtavista hybridipilviteknologiatoimittajista. Magic Cloudilla olemme hyödyntäneet Nutanix-teknologioita jo vuodesta 2019 alkaen, ja nopeasti kasvava pilvialustamme pohjautuu täysin Nutanixin hyperkonvergoituun virtualisointiteknologiaan.

 

  • Nutanix-teknologian avulla tarjoamme asiakkaillemme erinomaisen käyttökokemuksen pilvialustassamme. Alustan integroitavuus sekä tuki automaatioiden ja hybridipilviympäristöjen rakentamiselle mahdollistaa asiakkaillemme pilvi-infrastruktuurin, joka joustaa liiketoiminnan muutoksissa ja on erittäin kustannustehokas.
  • Fortinet on markkinoiden johtava tietoturva- ja verkkoratkaisujen toimittaja. Magic Cloudilla olemme suojanneet verkkojamme Fortinetin ratkaisuilla jo vuodesta 2017 alkaen.

 

  • Toimitamme asiakkaillemme yritysverkkoratkaisuja pilvihallittuna palveluna pohjautuen Fortinetin teknologiaan. Laajan tuoteportfolion avulla koko yritysverkko voidaan Fortinetin ratkaisuilla. Keskitettyyn pilvihallinta tuo kustannustehokkuutta ja ketteryyttä muutostilanteissa sekä parantaa näkyvyyttä verkon tilaan, mikä nopeuttaa häiriötilanteiden selvittämistä.
  • Fujitsu on yksi maailman suurimmista ICT-laitteiden ja palveluiden globaaleista toimittajista. Magic Cloudilla olemme rakentaneet pilvialustoja Fujitsun teknologioilla jo vuodesta (2017? Timo tietää tarkemmin?) saakka. Esimerkki tuoreimmasta projektistamme on kustannustehokkaan AI-alustakonseptin rakentaminen tekoälyprojektien toteuttamiseen.
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA