Pilvihallittu yritysverkko

Pilvihallittu yritysverkko on kokonaisratkaisu, joka sisältää kaikki nykyaikaisen ja tietoturvallisen yritysverkon komponentit ja palvelut kiinteällä kuukausihinnalla. Rakennamme palvelun asiakkaan tarpeiden mukaan valituista verkkolaitteista, jotka liitetään keskitettyyn pilvihallintaamme. Rakentamalla verkon yhtenäisistä komponenteista varmistamme palvelunlaadun ja kustannustehokkuuden sekä mahdollistamme edistyneiden lisäominaisuuksien hyödyntämisen. Tarjoamme palvelun SD-WAN-verkkoratkaisulla, jonka avulla pystytään helposti yhdistämään monen toimipisteen yritysverkot.

Keskitetyn pilvihallinnan hyödyt.

Yksi hallintanäkymä nopeuttaa reagointia ja verkon vikatilanteet voidaan hallita etänä.

Verkko on hallittavissa itsepalveluna ympäri vuorokauden.

Keskitetty hallinnointi pitää määritykset ja tietoturvan yhtenäisenä.

Palveluumme kuuluu

  • Laitteet, lisenssit ja teknologiatoimittajan tukisopimukset
  • Verkon pilvihallinta itsepalvelunäkymällä
  • Ympärivuorokautinen verkonvalvonta
  • Ohjelmisto-ohjattu laajaverkko (SD-WAN)
  • Kuukausittaiset tietoturvapäivitykset
  • Laiteasetusten varmennus pilveen
  • Vianselvitys
  • Varalaitepalvelu

Keskitetty pilvihallinta

Keskitetty pilvihallinta tuo yhden näkymän koko yritysverkon reaaliaikaiseen tilaan, sekä tehostaa ja automatisoi verkon rakentamiseen, vianselvityksiin ja muutoksiin liittyvää työtä. Asiakas saa käyttöönsä oman näkymän pilvihallintaan, josta verkko on itsepalveluna hallittavissa ympäri vuorokauden.

Pilvihallinta valvoo koko verkkoympäristöä reaaliajassa. Verkon koko tila on yhdessä näkymässä, jolloin häiriötilanteisiin voidaan reagoida nopeasti ja suunnata ne oikein. Tämän avulla useimmat verkon vikatilanteet ovat ratkaistavissa täysin etähallinnalla.

Pilvihallinnasta verkkolaitteiden asetukset ja tietoturvapolitiikat määritellään keskitetysti, jolloin asennusten ja muutosten tekeminen nopeutuu ja määritykset pysyvät aina yhtenäisenä. Järjestelmä tallentaa laiteasetukset ja niiden muutoshistorian, joka nopeuttaa vikatilanteista palautumista.

Ohjelmisto-ohjattu laajaverkko (SD-WAN)

Ohjelmisto-ohjatun laajaverkon avulla turvallinen ja laadukas yritysverkko voidaan toteuttaa operaattoririippumattomasti, esimerkiksi rakentamalla monen toimipisteen yritysverkko yhdistelemällä eri operaattorien yhteyksiä. Tämä tuo joustavuutta operaattoriyhteyksien hankintaan ja mahdollistaa kustannuksien optimoinnin.

Palomuuripalvelu

Palomuuripalvelu kytkee toimipiteen lähiverkon julkiseen Internetiin sekä ohjelmisto-ohjatun laajaverkon (SD-WAN) kautta muuhun yritysverkkoon suojaten sitä tietoturvauhilta. Palomuuri toimii myös keskitettynä ohjaimena paikallisille lähiverkon kytkimille ja WLAN-tukiasemille.

Kytkinpalvelu

Kytkinpalvelu liittää lähiverkon kaapelikytkentäiset laitteet yhteen ja mahdollistaa niiden tietoturvallisen verkkoliikennöinnin. Lähiverkon kytkin toimii usein myös virtalähteenä PoE-virransyöttöä hyödyntäville laitteille, kuten WLAN-tukiasemilla.

WLAN-tukiasemapalvelu

WLAN-tukiasemapalvelu toteuttaa toimipisteen langattoman lähiverkon. Sen avulla erilaiset mobiilit päätelaitteet, kuten kannettavat tietokoneet pääsevät kytkeytymään verkkoon.

Haluatko tietää meistä enemmän? Tässä lisää katsottavaa.

Abilita Oy

Abilita Oy

Haimme luotettavaa ja joustavaa suomalaista kumppania, jonka kanssa pystyisimme rakentamaan asiakkaillemme nykyaikaisen pilvialustan. Valitsimme Magic Cloudin, jolla oli tarvittava osaaminen sekä halu lähteä rakentamaan Abilitan pilvipalveluja. – Frej Salmela, myyntijohtaja
Uhkakuvana kansainvälisten tietoliikenneyhteyksien tahallinen katkaiseminen

Uhkakuvana kansainvälisten tietoliikenneyhteyksien tahallinen katkaiseminen

Osallistuin hiljattain mielenkiintoiseen ja myös pysäyttävään palaveriin yhden tunnetun suomalaisen organisaation kanssa. Tietyt heidän käytössään olevat kriittiset pilvipalvelut pyörivät tällä ...
[decm_event_display show_past=”past_events” show_date=”off” show_venue=”off” show_name=”off” show_price=”off” show_category=”off” show_weburl=”off” show_detail=”off” show_callout_date=”off” show_callout_month=”off” event_order=”DESC” event_count=”1″ columns=”1″ thumbnail_padding=”||0px||false|false” module_id=”latest_event” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” title_font_size=”26px” duration_text_color=”#000000″ duration_font_size=”14px” width=”90%” module_alignment=”center” title_font_size_tablet=”22px” title_font_size_phone=”20px” title_font_size_last_edited=”on|phone” global_colors_info=”{}” view_more_custom_padding__hover_enabled=”on|hover” view_more_bg_color__hover_enabled=”on|hover” view_more_bg_color__hover=”#1c475a” view_more_bg_enable_color__hover=”on”][/decm_event_display]
Pilvipalvelun kokonaiskustannukset yksityisessä pilvessä

Pilvipalvelun kokonaiskustannukset yksityisessä pilvessä

Kustannusten selkeys ja ennustaminen nähdään usein suureksi haasteeksi pilvipalveluiden käytössä. Pilvipalveluiden kustannusten muodostuminen voi olla epäselvää ja sen takia vaikeasti ...

Jutellaanko lisää?

Jutellaanko lisää?

Jukka Tavi

Myyntipäällikkö