Magic Cloud

Meille töihin?

Haemme joukkoomme pilvipalveluarkkitehtia

 Tule kanssamme kehittämään ylivertaista kotimaista pilvipalvelua!

Magic trainee -ohjelma

on kaikille opintojensa loppuvaiheessa oleville opiskelijoille ja vastavalmistuneille, joille teknologia on intohimo ja haluat kehittyä pilvi-infran asiantuntijaksi.

Tällä hetkellä trainee-haku ei ole käynnissä, mutta ilmoitamme seuraavan trainee-haun alkamisesta kanavissamme.

 

Mikäli haluat ilmiantaa itsesi ja osaamisesi, lähetä meille avoin hakemus tämän sivun alareunasta. Kartoitamme jatkuvasti maagisia osaajia joukkoomme.

 

Olemassaolomme tarkoitus

Teknologian helppous – Asiakkaamme ei tarvitse miettiä pilviteknologiaa, vaan hän voi keskittyä omien unelmiensa ja tavoitteidensa saavuttamiseen.

Olisitko sinä kanssamme tekemässä teknologiasta helpompaa?

 

Arvomme

Asiakas – Huolehdimme asiakkaistamme ja asiakkaidemme asioista, myös niistä, joista asiakas ei osaa tai huomaa huolehtia.

Ihminen – Kohtelemme ihmisiä ihmisinä. Kunnioitamme ja arvostamme asiakkaita ja toisiamme.

Kehittyminen – Haluamme kehittyä sekä asiantuntijoina että asiantuntijaorganisaationa.

 
Tutustu työyhteisöömme #Pilvessä-podcastin jaksossa: Töissä pilvessä – näin meillä:

Tutustu uratarinoihimme

Kari on asiakaspalvelupäällikkömme ja teknisen tukitiimimme esimies.

Matti on johtava pilvipalveluarkkitehtimme, jonka työtehtäviin kuuluu pilviarkkitehtuurimme ylläpitäminen ja kehitäminen.

Sami tuli meille alunperin tekniseksi harjoittelijaksi, työskenteli jonkin aikaa teknisenä asiantuntijana tukitiimissä ja on nykyisin tekninen projektipäällikkö.

Haluaisitko työskennellä rennossa, mutta kunnianhimoisessa kotimaisessa ICT-alan yrityksessä ja olla mukana tuottamassa Suomen suosituinta pilvipalvelua erilaisine oheisratkaisuineen?

Olemme aina kiinnostuneita pätevistä tekijöistä, jotka ymmärtävät modernin pilvitekniikan, virtualisointien, verkkotekniikoiden tai ICT-myynnin päälle. Mikäli me vaikutamme kiinnostavalta organisaatiolta työtilanteeseesi ja osaamiseesi nähden, ethän epäröi jättää meille avointa hakemusta.

Voit täyttää alla olevan kaavakkeen, tai lähettää avoimen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@magiccloud.fi