Magic Cloud

Meille töihin?

Tulisitko kehittämään kanssamme Suomen parasta yksityistä pilvipalvelua?

Magic Cloud on jatkuvasti kehittyvä ja kasvava pilvipalveluyritys, jonka visiona on tarjota asiakkaillemme ylivertainen kotimainen pilvipalvelu. Haluamme kasvaa johtavaksi toimijaksi Suomessa ja olla tunnettuja maagisesta työyhteisöstämme. Magic Cloud on perustettu palvelemaan ihmisiä, ei teknologiaa.

Avoimet paikat

 Tule maagiseen joukkoomme kehittämään ylivertaista kotimaista pilvipalvelua!

Magic trainee -ohjelma

on kaikille opintojensa loppuvaiheessa oleville opiskelijoille ja vastavalmistuneille, joille teknologia on intohimo ja haluat kehittyä pilvi-infran asiantuntijaksi.

Kahden vuoden palkallisen trainee-ohjelman aikana kehitämme osaamistasi kohti pilvi-infran asiantuntijuutta tavoitteena saada sinut tärkeäksi osaksi tiimiämme.

Mitä me tarjoamme?

Henkilöstömme on voimavaramme ja siksi pidämme sinusta huolta.

Tarjoamme tietysti lounas- ja virike-edut sekä kattavat työterveyspalvelut. Näiden lisäksi henkilöstöllämme on laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Saat tarvittavat työvälineet käyttöösi ja vuosittaisella käyttöbudjetilla voit hankkia myös muita välineitä, jotka eivät peruspakettiin kuulu.

Osaamisesi kehittyminen on meille tärkeää.

Meillä osaamistasi kehitetään erilaisilla koulutuksilla ja sertifikaateilla itseopiskelua unohtamatta. Tarjoammekin kaikille mahdollisuuden kehittää osaamista itsenäisesti yhden työpäivän kuukaudessa. Meille on tärkeää, että teet töitä kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kasvuyrityksen etuna onkin, että osaamistarpeet lisääntyvät ja muuttuvat jatkuvasti.

Meillä työkavereita ei erotella kavereista vaan vietämme aikaa myös vapaa-ajalla yhdessä.

Illanistujaisia, laneja, pakohuoneita, urheilua, you name it! Meillä porukka viihtyy yhdessä ja yhteisiä aktiviteetteja järjestetään säännöllisesti.

Arvostamme joustavuutta ja vapautta.

Magic Cloudilla työ ei ole paikka vaan tapa hyödyntää ja kehittää osaamistaan yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Se, missä työskentelet, on sinun valintasi. Keskitymme siihen, mitä saadaan aikaiseksi, ja siksi pystyt itse ohjaamaan työtäsi.

Työskentelemme arvojemme mukaisesti.

Asiakas

Huolehdimme asiakkaistamme.

Ihminen

Teemme töitä ihminen ihmiselle.

Kehittyminen

Jatkuvasti itseämme, teknologiaa ja tietoturvaa kehittäen.

Tapaa maagiset työkaverisi

Kari on asiakaspalvelupäällikkömme ja teknisen tukitiimimme esimies.

Matti on johtava pilvipalveluarkkitehtimme, jonka työtehtäviin kuuluu pilviarkkitehtuurimme ylläpitäminen ja kehitäminen.

Sami tuli meille alunperin tekniseksi harjoittelijaksi, työskenteli jonkin aikaa teknisenä asiantuntijana tukitiimissä ja on nykyisin palvelupäällikkö.

Be calm – you are in Magic Cloud

Meillä työtä tehdään kunnianhimoisesti rennolla otteella. Kavereita kun kaikki ollaan, tuetaan toisiamme välillä haastavienkin työtehtävien parissa. Kuuntelemme aidosti kehitysideoita. Oikeastaan me jopa odotammekin niitä sinulta, sillä meillä kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Kuuntele #Pilvessä afterwork
työntekijöiden oma podcast-vuoro

Olemme aina kiinnostuneita pätevistä tekijöistä, jotka ymmärtävät modernin pilviteknologian päälle. Mikäli me kolahdimme myös sinuun, ethän epäröi olla verkostoitumatta kanssamme! 

Verkostoitumalla pystymme tutustumaan sinuun paremmin ja saat myös tietoosi sinulle sopivia avautuvia tehtäviä!

Sakari Järvenpää vastaamaan ohjelmistoyritysten ratkaisumyynnistä

Sakari Järvenpää vastaamaan ohjelmistoyritysten ratkaisumyynnistä

Sakari Järvenpää on aloittanut Magic Cloudilla myyntipäällikkönä. Sakari tulee ottamaan vastuun ohjelmistoyritysten pilviratkaisumyynnistä ja auttaa kehittämään palvelutarjontaamme vastaamaan ...
Luottamus on maagisen yrityskulttuurin pohja

Luottamus on maagisen yrityskulttuurin pohja

Osallistuin hiljattain aamukahvitilaisuuteen, joka oli otsikoitu ”Yrityksen haastavat henkilöstökustannukset”. Otsikolla viitattiin kustannuksiin, jotka syntyvät työterveydestä, ...
Jarkko Kovala Magic Cloudin tekniseksi johtajaksi luomaan ylivertaista pilvipalvelua

Jarkko Kovala Magic Cloudin tekniseksi johtajaksi luomaan ylivertaista pilvipalvelua

Jarkko Kovala on aloittanut Magic Cloudin teknisenä johtajana 11.10.2021. Kovalalla on vastuu koko Magic Cloudin teknisen ympäristön kehittämisestä ja ylläpidosta. Hän tulee yhdessä tiiminsä ...
Taianomaiset pikkujoulut korkeuksissa!

Taianomaiset pikkujoulut korkeuksissa!

Vietimme tainomaisia pikkujouluja koko Magic Groupin voimin! Pikkujouluja vietettiin yhdessä sisaryhtiömme Micro Magicin kanssa, kuten aikaisempinakin vuosina. Tämä oli ensimmäinen kokoontuminen ...