Magic Cloud

Meille töihin?

Tulisitko kehittämään kanssamme Suomen parasta pilvipalvelua?

Magic Cloud on jatkuvasti kehittyvä ja kasvava pilvipalveluyritys, jonka visiona on tarjota asiakkaillemme ylivertainen kotimainen pilvipalvelu. Haluamme kasvaa johtavaksi toimijaksi Suomessa ja olla tunnettuja maagisesta työyhteisöstämme. Magic Cloud on perustettu palvelemaan ihmisiä, ei teknologiaa.

Avoimet paikat

Verkostoidu kanssamme

Olemme aina kiinnostuneita maagisista tekijöistä, joita moderni pilviteknologia kiinnostaa.
Jos me myös kolahdimme sinuun, älä epäröi verkostoitua kanssamme!

Verkostoitumalla opimme tuntemaan toisemme paremmin ja kerromme sinulle sopivista työmahdollisuuksista.

Magic trainee -ohjelma

on kaikille opintojensa loppuvaiheessa oleville opiskelijoille ja vastavalmistuneille, joille teknologia on intohimo ja haluat kehittyä pilvi-infran asiantuntijaksi.

Kahden vuoden palkallisen trainee-ohjelman aikana kehitämme osaamistasi kohti pilvi-infran asiantuntijuutta tavoitteena saada sinut tärkeäksi osaksi tiimiämme.

Mitä me tarjoamme?

Henkilöstömme on voimavaramme ja siksi pidämme sinusta huolta.

Tarjoamme tietysti lounas- ja virike-edut sekä kattavat työterveyspalvelut. Näiden lisäksi henkilöstöllämme on laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Saat tarvittavat työvälineet käyttöösi ja vuosittaisella käyttöbudjetilla voit hankkia myös muita välineitä, jotka eivät peruspakettiin kuulu.

Osaamisesi kehittyminen on meille tärkeää.

Meillä osaamistasi kehitetään erilaisilla koulutuksilla ja sertifikaateilla itseopiskelua unohtamatta. Tarjoammekin kaikille mahdollisuuden kehittää osaamista itsenäisesti yhden työpäivän kuukaudessa. Meille on tärkeää, että teet töitä kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kasvuyrityksen etuna onkin, että osaamistarpeet lisääntyvät ja muuttuvat jatkuvasti.

Meillä työkavereita ei erotella kavereista vaan vietämme aikaa myös vapaa-ajalla yhdessä.

Illanistujaisia, laneja, pakohuoneita, urheilua, you name it! Meillä porukka viihtyy yhdessä ja yhteisiä aktiviteetteja järjestetään säännöllisesti.

Arvostamme joustavuutta ja vapautta.

Magic Cloudilla työ ei ole paikka vaan tapa hyödyntää ja kehittää osaamistaan yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Se, missä työskentelet, on sinun valintasi. Keskitymme siihen, mitä saadaan aikaiseksi, ja siksi pystyt itse ohjaamaan työtäsi.

Työskentelemme arvojemme mukaisesti.

Asiakas

Huolehdimme asiakkaistamme.

Ihminen

Teemme töitä ihminen ihmiselle.

Kehittyminen

Jatkuvasti itseämme, teknologiaa ja tietoturvaa kehittäen.

Tapaa maagiset työkaverisi

Kari on asiakaspalvelupäällikkömme ja teknisen tukitiimimme esimies.

Matti on johtava pilvipalveluarkkitehtimme, jonka työtehtäviin kuuluu pilviarkkitehtuurimme ylläpitäminen ja kehitäminen.

Sami tuli meille alunperin tekniseksi harjoittelijaksi, työskenteli jonkin aikaa teknisenä asiantuntijana tukitiimissä ja on nykyisin palvelupäällikkö.

Meillä työtä tehdään kunnianhimoisesti rennolla otteella. Kavereita kun kaikki ollaan, tuetaan toisiamme välillä haastavienkin työtehtävien parissa. Kuuntelemme aidosti kehitysideoita. Oikeastaan me jopa odotammekin niitä sinulta, sillä meillä kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Kuuntele #Pilvessä afterwork
työntekijöiden oma podcast-vuoro

Magic Cloudin tiimi kasvanut peräti viidellä uudella osaajalla

Magic Cloudin tiimi kasvanut peräti viidellä uudella osaajalla

Magic Cloudin kasvu on ottanut askeleen eteenpäin, kun joukkoomme on saatu lisää huipputyyppejä ja osaajia! ☁️ Iloksemme saamme huudella, että olemme saaneet peräti viisi uutta osaajaa Magic ...
Juuso täällä moikka! Tulisitko työkaveriksini suunnittelemaan ja rakentamaan pilviympäristöjä?

Juuso täällä moikka! Tulisitko työkaveriksini suunnittelemaan ja rakentamaan pilviympäristöjä?

Haluaisitko olla Suomen maagisimmassa pilvipalveluyrityksessä ja samalla kasvaa itse pilvipalveluiden huippuosaajaksi?   Juuso täällä moikka 👋🏼 Olen ollut Magic Cloudilla noin neljä ...
Tulisitko työkaverikseni tekemään Suomen maagisinta markkinointia?

Tulisitko työkaverikseni tekemään Suomen maagisinta markkinointia?

Haluaisitko päästä tekemään Suomen maagisinta markkinointia, ja samalla kasvaa itse markkinoinnin huippuosaajaksi? Täällä kirjoittelee Mari, Magic Cloudin markkinointipäällikkö 👋🏼 Olen ...
Pilvipalveluiden asiantuntija tai tuleva sellainen, tulisitko meidän työkaveriksi?

Pilvipalveluiden asiantuntija tai tuleva sellainen, tulisitko meidän työkaveriksi?

Etsimme uusia työkavereita maagiseen porukkaamme. Innostutko pilviteknologioista ja niiden kehittämisestä? Haluatko olla osa Suomen maagisinta pilvipalveluiden kehittäjien porukkaa? Tarjoamme ...