Magic Cloud

Meille töihin?

Haemme nyt tiimiimme palvelinasiantuntijaa!

Haluaisitko työskennellä rennossa, mutta kunnianhimoisessa kotimaisessa ICT-alan yrityksessä ja olla mukana tuottamassa Suomen suosituinta pilvipalvelua erilaisine oheisratkaisuineen?

Olemme aina kiinnostuneita pätevistä tekijöistä, jotka ymmärtävät modernin pilvitekniikan, virtualisointien, verkkotekniikoiden tai ICT-myynnin päälle. Mikäli me vaikutamme kiinnostavalta organisaatiolta työtilanteeseesi ja osaamiseesi nähden, ethän epäröi jättää meille avointa hakemusta.

Voit täyttää alla olevan kaavakkeen, tai lähettää avoimen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@magiccloud.fi

 

Magic Cloud työyhteisönä

 

Olemassaolomme tarkoitus

Teknologian helppous – Asiakkaamme ei tarvitse miettiä pilviteknologiaa, vaan hän voi keskittyä omien unelmiensa ja tavoitteidensa saavuttamiseen.

Olisitko sinä kanssamme tekemässä teknologiasta helpompaa?

 

Arvomme

Asiakas – Huolehdimme asiakkaistamme ja asiakkaidemme asioista, myös niistä, joista asiakas ei osaa tai huomaa huolehtia.

Ihminen – Kohtelemme ihmisiä ihmisinä. Kunnioitamme ja arvostamme asiakkaita ja toisiamme.

Kehittyminen – Haluamme kehittyä sekä asiantuntijoina että asiantuntijaorganisaationa.

Tutustu uratarinoihimme

Kari on asiakaspalvelupäällikkömme ja teknisen tukitiimimme esimies.

Matti on johtava pilvipalveluarkkitehtimme, jonka työtehtäviin kuuluu pilviarkkitehtuurimme ylläpitäminen ja kehitäminen.

Sami tuli meille alunperin tekniseksi harjoittelijaksi, työskenteli jonkin aikaa teknisenä asiantuntijana tukitiimissä ja on nykyisin tekninen projektipäällikkö.