Luomme AI-projektin onnistumiselle hyvän pohjan.

Menestyäkseen AI-projekti vaatii sovelluskehitystä tukevat alustaratkaisut sekä infrakapasiteettia AI-mallien kouluttamiseen sekä hyödyntämiseen. Projektit kompastelevat usein alustan joustamattomuuteen ja kustannusten karkaamiseen käsistä, kun AI-laskentaan tarvitaan lyhytaikaisesti suuria määriä raskasta laskenta- ja tallennuskapasiteettia.

Kun teet projektisi kanssamme, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, missä AI pyörii. Huolehdimme, että et maalaa itseäsi nurkkaan alustavalintojen tai alusta-arkkitehtuurin kanssa. Mikä parasta? Tiedät etukäteen, mitä projektisi vaatima alusta tulee maksamaan. Tiimimme huolehtii AI-ympäristöstä puolestasi ja saat tueksesi tarvittavan infra- ja devausosaamisen.

 

Hyödyt

 

Voit keskittyä AI-mallin toteuttamiseen alustan sijaan.

 

 

Aina ennustettavat kustannukset.

 

Ympäristön joustavuus ja skaalautuvuus.

 

AI-laskentakapasiteetti joustavasti ja kustannus-tehokkaasti.

 

Nämä kuuluvat palveluumme.

✔️ Alustariippumattoman huolenpidon koko ympäristölle, sisältäen monitoroinnin, vianselvitykset ja jatkuvan ylläpidon.

✔️ Hybridipilviteknologiat ja konttialustat alustariippumattomuuden mahdollistamiseen.

✔️ Käytön mukaan laskutettavat, kustannustehokkaat privaattipilvialustat CPU- ja GPU-laskentaan, joiden avulla pidät kustannukset hallinnassa ja ennustettavina.

✔️ Itsehallintaportaalit, API-rajapinnat ja DevOps-työkalut ympäristön hallintaan ja automatisointiin.

✔️ Arkkitehtuurisparrauksen, jotta AI-malli saadaan toimimaan saumattomasti alustan kanssa sekä hyödyntämään sitä optimaalisesti.

✔️ Tiimimme jatkuvan tuen ja huippuasiantuntijoiden osaamisen.

✔️ Tarvittavan devausavun kumppaniverkostomme kautta.

 

Ei huolta kustannusten karkaamisesta. Ne pysyvät hallinnassasi.

Yksi suurimmista syistä AI-projektin kaatumiselle on kustannukset. Suuret määrät laskenta- ja tallennuskapasiteettia tuottavat ison osan kokonaiskustannuksista. Jotta AI-projektista saadaan jatkuvaa ja kannattavaa, alustalla on iso merkitys. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa rakennamme projektillesi ympäristön, joka parantaa projektin kannattavuutta.

Lähde testiajolle. Testaa AI:ta kanssamme.

Jutellaan lisää tarpeistanne

Tarjoamme testiympäristön AI-projektillesi. Kokoamme komponentit tarpeesi mukaan ja rakennamme sopivat skenaariot. Huippuasiantuntijamme ovat apunasi rakentamassa juuri sopivaa testiympäristöä.

Me olemme parhaita rakentamaan sopivan alustan AI-projektillesi, mutta emme ole data scientisteja. Siksi meillä on kumppaniverkosto, jonka kautta pystymme tarjoamaan AI-osaamista tarvittaessa laajemmin. 

Kalle Saarinen

Myyntipäällikkö

Yhteistyössä

> Kokemuksia

> Blogi

> Webinaarit

> Oppaat

Helsingin aikuisopisto

Helsingin aikuisopisto

Magic Cloud on osaava, huolenpitävä ja välittävä kumppani. – Hamid Mortazavi, tietohallintopäällikkö
Näin saat DevOpsin kukoistamaan

Näin saat DevOpsin kukoistamaan

DevOpsilla tarkoitetaan sovelluskehityksen ja tuotannossa olevan sovellusympäristön ylläpidon sulautumista saumattomaksi kokonaisuudeksi. DevOps on ajattelutapa eikä mikään yksittäinen työkalu ...
Tietoturvallisen hybridiympäristön ABC

Tietoturvallisen hybridiympäristön ABC

Hybridiympäristöstä puhutaan, kun yritys käyttää tai tuottaa palveluita julkipilven lisäksi on-premise-ympäristöstä tai yksityisestä pilvestä. Data on hajaantunut eri alustoille ja sitä ...