Mikä on virtuaalipalvelin?

Virtuaalipalvelin on ketterä, resurssitehokas ja huoleton valinta yritykselle, jolla ei ole erityistä tarvetta itse ylläpidetyille palvelimille. Virtuaalipalvelin on fyysiseltä palvelimelta lohkottu palvelin, joka jakaa fyysisen laitteiston ja raudan muiden palvelinten kanssa, laskien näin esimerkiksi hankinta- ja ylläpitokuluja merkittävästi. Virtuaalipalvelimen skaalautuvuus on myös tietenkin merkittävästi parempi, kun se voidaan joko siirtää isommalle palvelimelle tai lohkoa sille isompi osuus nykyisestä palvelusta, verrattuna fyysiseen palvelimeen, johon pitää hankkia ja asentaa lisää muistia tilan loppuessa.

Käyttäjälle virtuaalipalvelin näyttäytyy kuten fyysinenkin, eikä sen käytössä sinänsä ole merkittäviä eroja. Varmuuskopiointi, siirtäminen ja päivittäminen on usein helpompaa, ja tietojen säilymisen kannalta on turvallisempaa käyttää useampia pienempiä virtuaalipalvelimia kuin sijoittaa kaikki yhdelle fyysiselle palvelimelle. Virtuaaliset palvelimet yleensä varmuuskopioidaan automaattisesti, joten jos jotain tapahtuukin, on kaikki pelastettavissa ja palautettavissa.

 Turvallisesti kotimaisessa pilvessä ja kotimaisella virtuaalipalvelimella

Virtuaalipalvelimemme on lohkottu ylläpitämistämme fyysisistä palvelimista, jotka kaikki sijaitsevat omassa konesalissamme. Lue lisää siitä, miksi kannattaa valita Suomessa fyysisesti sijaitseva virtuaalipalvelin tästä.

Tarjoamme virtuaalipalvelimet valmiiksi muotoiltuna palveluna juuri teidän tarpeisinne. Palveluumme kuuluu asiantunteva tuki- ja asiakaspalvelu, ympäristömme on pilvipalveluille tyypilliseen tapaan skaalautuva, maksut tulevat vain käytön mukaan sekä itsehallintaportaali mahdollistaa resurssien hallinoinnin, muuttamisen ja seuraamisen.

Virtuaalipalvelimemme varmuuskopioidaan kerran vuorokaudessa. Varmuuskopioista säilytetään päivittäiset kopiot 30 päivän ajan ja kuukausittaiset kopiot 12 kuukauden ajan.

Palveluumme kuuluu

Asiantunijoiden käytettävyys
varmuuskopiointi
Virtuaalipalvelin-resurssit
Keskitetty palomuuriratkaisu
Päivitykset ja toimivuuden varmistaminen
Itsehallintaportaali
Palvelimen monitorointi

Ota suoraan yhteyttä ja kysy lisää, niin autamme yrityksesi parhaalla mahdollisella tavalla pilveen.


MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA