Miksi valita virtuaalipalvelin Suomesta?

Virtuaalipalvelinta hankkiessa voi tuntua helpoimmalta etsiä halvin ulkomainen vaihtoehto ja mennä sillä, mutta monessa tapauksessa Suomessa sijaitsevan virtuaalipalvelimen hankkiminen on pidemmällä tähtäimellä fiksumpaa ja kustannustehokkaampaa. Käsiteltävän tiedon arkaluontoisuudesta riippuen joissain tapauksissa on jopa laissa säädetty, että palvelinten tulee sijaita samassa maassa, missä yrityskin toimii.

Virtuaalipalvelin Suomesta on oikea valinta myös silloin, jos käsiteltävää tietoa on paljon ja siirtäminen alkaa olla raskasta. Vaikka yhteydet ovat nykyään nopeita, on latenssissa merkittävä ero, jos tietoa pitää siirtää välillä Tampere-Helsinki, kuin Kalifornia-Helsinki. Tämä pätee erityisesti silloin, jos suurin osa käyttäjistä ja asiakkaista on suomalaisia.

Ylläpitotoimissa on myös etua, kun virtuaalipalvelin on Suomesta. Näin tiedät tarkkaan, missä data fyysisesti sijaitsee – isoilla kansainvälisillä toimijoilla voi olla palvelimia useissa eri maissa, etkä tiedä millä näistä juuri sinun virtuaalipalvelimesi sijaitsee. Lisäksi sinua palvelee suomalainen tukipalvelu, joka tietää suomalaisten yritysten tarpeet ja tuntee suomalaiset asiakkaasi.

Valitse virtuaalipalvelimen palveluntarjoaja oikein

Kun etsit palveluntarjoajaa virtuaalipalvelimelle, varmista maantieteellisen sijainnin lisäksi myös palveluntarjoajan toimintatavat sekä yleinen sopivuus yrityksesi tarpeisiin. Maantieteellisen sijainnin lisäksi virtuaalipalvelinta valitessa kannattaa selvittää noudatetaanko GDPR:n asettamia ehtoja siitä, millainen tietoturvalainsäädäntö palveluntarjoajaa sitoo ja miten palvelinkeskuksen sekä virtuaalipalvelinten turvallisuudesta huolehditaan.

Magic Cloudin palvelinkeskus pähkinänkuoressa

Magic Cloud palvelinkeskus on Suomessa sijaitseva laitetila, joka noudattaa Viestintäviraston 54B/2014M tärkeysluokan 2 mukaisia vaatimuksia ja täyttää konesaliliiketoiminnalle yleisesti asetetut vaatimukset. Palvelinkeskuksen infrastruktuuri on huippuluokkaa, taaten parhaan mahdollisen toimivuuden, ongelmien ennaltaehkäisyn ja erittäin korkean tietoturvan.

Palvelinkeskuksen ja sen kautta toimivien virtuaalipalvelinten turvallisuus sekä toimivuus varmistetaan parhailla mahdollisilla laiteratkaisuilla, huippuunsa mietityillä turvatoimilla sekä alan kovimmilla asiantuntijoilla. Unohtamatta tietenkään sitä, että ottamalla Magic Cloudin virtuaalipalvelimen palveluntarjoajaksi saat käyttöösi myös suomenkielisen tuki- ja asiakaspalvelun, joka tietää suomalaisten yritysten tarpeet ja tilanteet paremmin kuin kukaan.

Haluaisitko suomalaisen virtuaalipalvelimen parhaasta mahdollisesta pilvestä?
Ota yhteyttä, niin pistetään yrityksesi palvelinasiat kuntoon!

Sakari Järvenpää

Myyntipäällikkö


MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA