Pilven huolenpitopalvelu

Huolehdimme pilvialustoistanne riippumatta missä ne sijaitsee: omat laitetilat, yksityinen pilvi tai julkipilvi. Tehtävämme on huolehtia, että teillä on käytössänne juuri oikeat alustat toiminnallenne ja varmistaa näiden toimivuus tietoturvallisesti ja kustannustehokkaasti. Otamme kokonaisvastuun ja teemme niiden hallinnasta helppoa.

 

Hyödyt.

Ympäristönne tuntevat asiantuntijat käytettävissänne.

Me hoidamme ylläpidon ja alustan tietoturvan sekä valvomme palvelutasoa ja suorituskykyä.

Hinnoittelumme on selkeä. Ei yllätyskuluja.

Teemme ympäristöstänne laadukkaan dokumentaation ja pidämme sen ajan tasalla.

Saatte näkemyksiä ja ehdotuksia ympäristönne kehittämiseen.

Voitte hallita ja seurata resurssejanne itsehallintaportaalin avulla.

Me huolehdimme jatkuvalla parantamisella.

Tunnemme asiakkaidemme ympäristöt ja siksi tuomme esille kehitysehdotuksia, jotta voimme yhdessä asiakkaidemme kanssa parantaa ympäristöjä. Parantaminen voi lähteä tietoturvasta, liiketoiminnan tukemisesta, kustannusten optimoimisesta. Tavoitteena on kuitenkin aina saavuttaa paras mahdollinen ympäristö kaikissa hetkissä. Olemme kumppani, joka ennakoi sen sijaan että reagoi.

Kiinteä kuukausihinta takaa kustannusten ennustettavuuden

Palvelumme muodostuu kiinteästä kuukausihinnoittelusta, joka perustuu palvelukokonaisuuteen valituista elementeistä. Kiinteä hinnoittelu tekee kustannuksista ennustettavia eikä yllätyskuluja pääse syntymään.

 

 

Aina palvelussa.

Nimetty yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö perehtyy ympäristöönne ja vastaa siitä, että tieto ympäristöstä on muun teknisen tiimin käytettävissä.

Dokumentointi

Tuotamme ja ylläpidämme ympäristöstänne kattavaa dokumentaatiota ympäristön ylläpitoa ja kehitystä varten.

 

24/7 valvonta

Järjestelmät keräävät ympärivuorokautisesti tietoa käytettävyydestä ja suorituskyvystä, sekä tekee vikatilanteissa automaattisen hälytyksen.

Ympäristön kehitys

Nostamme proaktiivisesti kehityskohteita, joilla ympäristö pidetään ajantasaisena ja turvallisena liiketoimintanne vaatimukset huomioiden.

Päivitykset

Huolehdimme palvelun piiriin kuuluvien järjestelmien päivityksistä säännöllisesti.

Haavoittuvuuksien seuranta

Seuraamme haavoittuvuuksia ja arvioimme näiden vaikutusta tietoturvalle. Tätä seuraa tarvittavien korjaustoimenpiteiden suorittaminen.

Vianselvitykset

Palvelun piirissä olevan teknisten järjestelmän vikaantuessa aloitamme vianselvityksen viipymättä.

Kapasiteetinhallinta

Seuraamme järjestelmien suorituskykyä valvontajärjestelmän avulla ja huolehdimme tarpeellisista kapasiteettimuutoksista.

Konfiguraatioiden tallennus

Tallennamme verkkolaitteitteidenne konfiguraatiot muutoshistorioineen häiriötilanteiden varalle.

Lisäpalveluna.

Käyttäjähallinta

Tarjoamme käyttäjänhallintaratkaisun, jolla voitte itse hallinnoida käyttäjiä sekä käyttäjäryhmiä ja delegoida siihen liittyviä oikeuksia.

Varmistukset

Varmistamme virtuaalipalvelimet kerran vuorokaudessa kotimaiseen pilveemme, jopa kahteen eri fyysiseen sijaintiin.

Lokienhallinta

Lokienhallinta kerää usean eri järjestelmän tapahtumatiedot keskitetysti kotimaiseen pilveemme.

> Kokemuksia

> Blogi

> Webinaarit

> Oppaat

CADMATIC

CADMATIC

CAD-virtualisointi mahdollistaa CAD-ohjelmistojen saavutettavuuden ja suunnittelun missä tahansa päätelaitteesta ja käyttöjärjestelmästä riippumatta. –Timo Riisiö, Customer Service Director
Uhkakuvana kansainvälisten tietoliikenneyhteyksien tahallinen katkaiseminen

Uhkakuvana kansainvälisten tietoliikenneyhteyksien tahallinen katkaiseminen

Osallistuin hiljattain mielenkiintoiseen ja myös pysäyttävään palaveriin yhden tunnetun suomalaisen organisaation kanssa. Tietyt heidän käytössään olevat kriittiset pilvipalvelut pyörivät tällä ...
[decm_event_display show_past=”past_events” show_date=”off” show_venue=”off” show_name=”off” show_price=”off” show_category=”off” show_weburl=”off” show_detail=”off” show_callout_date=”off” show_callout_month=”off” event_order=”DESC” event_count=”1″ columns=”1″ view_more_text=”Lue lisää” thumbnail_padding=”||0px||false|false” module_id=”latest_event” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” title_font_size=”26px” duration_text_color=”#000000″ duration_font_size=”14px” custom_view_more=”on” view_more_text_size=”16px” view_more_use_icon=”off” width=”90%” module_alignment=”center” hover_enabled=”0″ title_font_size_tablet=”22px” title_font_size_phone=”20px” title_font_size_last_edited=”on|phone” global_colors_info=”{}” view_more_custom_padding__hover_enabled=”on|hover” view_more_bg_color__hover_enabled=”on|hover” view_more_bg_color__hover=”#1c475a” view_more_bg_enable_color__hover=”on” sticky_enabled=”0″][/decm_event_display]
Miten tehostaa tuotantoa pilvisiirtymällä?

Miten tehostaa tuotantoa pilvisiirtymällä?

Tarjonta erilaisista digitaalisaatiota edistävistä ratkaisuista on noussut huimasti viime vuosien aikana. Puhutaan tuotannon ja prosessien digitalisoimisesta. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. ...

Jutellaanko lisää Teamsissä?

Jutellaanko lisää Teamsissä?

Jukka Tavi

Myyntipäällikkö