Magic Cloud

Magic Cloud.

Tarinamme alkaa
jo vuodesta 1996

Magic Cloud on olemassa, jotta voimme olla

onnellisesti pilvissä.

Kanssamme asiakkaamme tekevät parempaa liiketoimintaa. Me poistamme esteet, jolloin IT on kasvun mahdollistaja ja vauhdittaja. Tuomme näkemyksiä, huolehdimme ja ennakoimme, jotta asiakkaamme ovat valmiita tulevaisuudelle. Tällä matkalla olemme yhdessä ja yhdessä teemme töitä paremman pilvipalvelun puolesta. Silloin asiakkaan tarpeet ohjaavat ratkaisuja, ei tekniikka. Emme piiloudu, olemme avoimia ja opimme, jotta yhteistyömme on ylivertaista. Meitä yhdistää jatkuva oppimisen nälkä ja halu kehittää osaamista paremmaksi. Siksi voimme olla huippuasiantuntijoita.

Suuntamme on selvä. Tulemme olemaan ylivertainen eurooppalainen pilvipalveluiden huippuasiantuntija.

Huolehdimme pilvestänne alustariippumattomasti.

Meille on tärkeintä, että data on sille oikeassa paikassa. Kun konesalin valinnassa on tärkeää kotimaisuus ja vihreys, oma pilvipalvelumme vastaa tarpeisiin.

Huolehdimme pilvestänne alustariippu-mattomasti.

Meille on tärkeintä, että data on sille oikeassa paikassa. Kun konesalin valinnassa on tärkeää kotimaisuus ja vihreys, oma pilvipalvelumme vastaa tarpeisiin.

Pilvipalvelumme toteutetaan omasta-
Suomessa sijaitsevasta
konesalistamme
.

Konesalimme noudattaa Viestintäviraston 54B/2014M tärkeysluokan 2 mukaisia vaatimuksia ja täyttää konesaliliiketoiminnalle yleisesti asetetut vaatimukset. Konesalimme energiantarve pystytään kattamaan lähes kokonaan aurinkoenergialla.

Tietoturva

Tietosuoja

Tietosuojaa ja asiakkaidemme tietojen turvallisuutta
koskeva dokumentaatio.

Asiakkaan tietojen turvaamiseksi ja tarvittavan turvatason saavuttamiseksi käytämme monia teknologisia ja hallinnollisia turvallisuustoimenpiteitä. Magic Cloudilla on ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti.

Töihin Magic Cloudille?

Saat näköalapaikan pilvipalveluiden kehityksessä ja mahdollisuuden nousta pilvien yläpuolelle kanssamme. Katso avoimet työpaikkamme alla olevasta linkistä tai voit lähettää avoimen hakemuksesi ja CV:si,