Magic Cloud

Magic Cloud on olemassa, jotta voimme olla

onnellisesti pilvissä.

Tarinamme alkaa
jo vuodesta 1996

Magic Cloud on pilvipalveluiden huippuasiantuntija.

 

Teemme töitä paremman pilvipalvelun puolesta. Tuomme näkemyksiä, huolehdimme ja ennakoimme, jotta asiakkaamme ovat valmiita tulevaisuudelle. Olemme aina asiakkaan kanssa samalla puolella pöytää, sillä se on mielestämme aitoa kumppanuutta. Me poistamme esteet, jolloin IT on kasvun mahdollistaja ja vauhdittaja. Emme piiloudu, olemme avoimia ja opimme, jotta yhteistyömme on ylivertaista. Meitä yhdistää jatkuva oppimisen nälkä ja halu kehittää osaamista paremmaksi. Siksi voimme olla huippuasiantuntijoita.

 
Suuntamme on selvä. Haluamme olla ylivertainen eurooppalainen pilvipalveluiden huippuasiantuntija.

Mikä tekee meistä ainutlaatuisen?

 

Nostamme ajatuksia, ideoita ja havaintoja.

Emme ole kumppani, joka vain reagoi tukipyyntöihin. Asiakkaamme saavat asiantuntijoiltamme ajatuksia, ideoita ja havaintoja, jotta ympäristönne on valmis tulevaisuudelle. Osaamisemme on silloin osa teidän IT-tiimiä.

Tuomme avoimuutta ja henkilökohtaisuutta.

Emme piiloudu tikettien taakse, vaan olemme avoimia. Tunnemme ympäristönne ja olemme aina apuna. Jaamme osaamistamme ja toimimme yhdessä tiiminä.

Menemme tarvittaessa yli vastuurajojen.

Olemme aina asiakkaan kanssa samalla puolella. Emme piiloudu sopimusten tai kolmansien osapuolten taakse. Autamme kaikissa tilanteissa, vaikka vastuu ei olisi meidän.

Kotimainen vihreä pilvi, kun sijainti ja ympäristö merkitsevät.

 

Datakeskuksemme noudattavat Viestintäviraston 54B/2014M tärkeysluokan 2 mukaisia vaatimuksia ja täyttävät datakeskusliiketoiminnalle yleisesti asetetut vaatimukset. Asiakkaan tietojen turvaamiseksi ja tarvittavan turvatason saavuttamiseksi käytämme monia teknologisia ja hallinnollisia turvallisuustoimenpiteitä. Magic Cloudilla on ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti.

Olemme hiilineutraali. 100% käyttämästämme sähköstä on vihreää. Noin 20% käyttämästämme sähköstä on tuotettu omalla aurinkoenergialla.

 

Olisitko meidän uusi työkaveri?

 

Vie osaamisesi pilviin maagisessa työyhteisössä. Kartoitamme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Tutustu meihin ja verkostoidu kanssamme niin pääsemme tutustumaan myös sinuun.

 
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA