Magic Cloud

Magic Cloud.

Tarinamme alkaa
jo vuodesta 1996

Tarjoamme ylivertaisen kotimaisen pilvipalvelun. Magic Cloud on perustettu palvelemaan ihmisiä, ei teknologiaa. Teknologian ja tietoturvan kehittäminen on meidän ydinosaamistamme. Haluamme sillä mahdollistaa asiakkaillemme heidän omien tavoitteidensa saavuttamisen.

Magic Cloud on perustettu palvelemaan ihmisiä –
ei teknologiaa.

Tavoitteenamme on tehdä teknologiasta helppoa käyttäjille, jolloin heidän ei tarvitse miettiä teknologiaa – se mahdollistaa heidän omien tavoitteidensa ja unelmiensa saavuttamisen. Olemme työpaikka niille, joille tekniikka on intohimo ja haluavat kehittää itseään paremmiksi. Kehitämme ja ylläpidämme teknologista osaamistamme tarjotaksemme asiakkaillemme vain parhaita ratkaisuja. Emme koskaan piiloudu tekniikan taakse tai tarjoa pelkkiä välineitä, vaan kuuntelemme omilla korvillamme ja keskustelemme omilla kasvoillamme – olemme olemassa juuri sinua ja sinun yritystäsi varten. 

Ihmislähtöisen palvelemisen periaate on kulkenut toimitusjohtajamme Timo Haapavuoren mukana vuosikymmenten mittaisen yrittäjätaipaleen alusta alkaen. Samalla tavoin kaikki Magic Cloudin työntekijät haluavat palvella aivan jokaista asiakastamme: henkilökohtaisesti, ymmärtäväisesti ja ystävällisesti. Halu kehittyä, huolehtia asiakkaistamme ja heidän teknisistä ympäristöistään sekä tehdä töitä ihminen ihmiselle kuvaavat meitä, ja näiden arvojen avulla teemme teknologiasta helpompaa.

Kaiken tämän teemme tietoturvaa unohtamatta. Askeleen edellä olevaa tietoturvaa on meillä kehitetty ja kehitetään jatkuvasti, sillä kyseessä on aina ajankohtainen ja jatkuva prosessi.

Konesalimme

Konesalimme

Pilvipalvelumme toteutetaan omasta-
Suomessa sijaitsevasta
konesalistamme
.

Konesalimme noudattaa Viestintäviraston 54B/2014M tärkeysluokan 2 mukaisia vaatimuksia ja täyttää konesaliliiketoiminnalle yleisesti asetetut vaatimukset. Konesalimme energiantarve pystytään kattamaan lähes kokonaan aurinkoenergialla.

Tietoturva

Tietosuoja

Tietosuojaa ja asiakkaidemme tietojen turvallisuutta
koskeva dokumentaatio.

Asiakkaan tietojen turvaamiseksi ja tarvittavan turvatason saavuttamiseksi käytämme monia teknologisia ja hallinnollisia turvallisuustoimenpiteitä. Magic Cloudilla on ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti.

Töihin Magic Cloudille?

Saat näköalapaikan pilvipalveluiden kehityksessä ja mahdollisuuden nousta pilvien yläpuolelle kanssamme. Katso avoimet työpaikkamme alla olevasta linkistä tai voit lähettää avoimen hakemuksesi ja CV:si,