Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?

16.5.2024 klo 14.00
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?

16.5. @ 14:00 - 15:30

Hups! Tämä sisältö tykkää kekseistä. Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Milloin ja missä?

⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30

📍 Maria 01, Helsinki

Miksi juuri sinun kannattaa osallistua tapahtumaan?

Liiketoiminnan kasvua ja kilpailuetua 💰

DevOpsin käyttöönotto voi tuoda organisaatiollesi monia konkreettisia liiketoiminnallisia hyötyjä. Näihin kuuluvat esimerkiksi lyhyemmät kehitys- ja toimitusajat, korkeampi tuottavuus, parempi tuotteiden laatu ja suurempi asiakastyytyväisyys. Tapahtumassa tarkastellaan, miten DevOps voi parantaa organisaatiosi joustavuutta, nopeutta ja tehokkuutta liiketoiminnassa ja miten voit hyödyntää näitä etuja omassa toiminnassasi.

Kohti yhtenäistä kehitystä ja operointia 🚀

 DevOps-kulttuurimuutos tuo organisaatioihin synergiaa ja tehokkuutta. Tapahtumassa käydään läpi, miten DevOps edistää yhteistyötä kehitys- ja operaatiosiilojen välillä, luoden näin pohjan paremmalle tuottavuudelle ja korkealaatuisemmille lopputuotteille. Osallistumalla saat arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä, joita voit hyödyntää omassa organisaatiossasi, mikä voi johtaa välittömiin parannuksiin ja tehokkaampaan toimintaan.

Miksi softa pyörii konteissa? 🔃

Tulevaisuudessa ohjelmistokehityksen painopiste siirtyy yhä enemmän konteille, mikä tarjoaa huomattavia etuja kehittäjille ja organisaatioille. Konttien käyttö mahdollistaa sovellusten nopean ja joustavan siirrettävyyden eri ympäristöjen välillä sekä skaalautuvuuden, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan modernissa ohjelmistokehityksessä. Osallistumalla tapahtumaan saat syvällisen käsityksen siitä, miksi kontit ovat olennainen osa tulevaisuuden ohjelmistokehitystä ja miten ne voivat parantaa organisaatiosi toimintaa.

Vahva perusta softalle ⚙️

DevOpsin kehittyessä yhä monimutkaisemmaksi ja laajemmaksi käsitteeksi, alustan rooli nousee entistä keskeisemmäksi. Tapahtumassa tarkastellaan alustan merkitystä DevOpsin menestyksekkäässä toteuttamisessa ja sen vaikutusta organisaation toimintatapoihin. Kuulet käytännön esimerkkejä siitä, miten oikeanlaisen alustan valinta voi tehostaa kehitys- ja toimitusprosessia sekä parantaa organisaation joustavuutta ja skaalautuvuutta. Osallistumalla saat arvokasta tietoa siitä, miten voit hyödyntää alustaratkaisuja DevOpsin tukipilarina ja luoda vankan perustan organisaatiosi menestykselle tulevaisuudessa.

Ohjelma

14.00-15.00 Paneelikeskustelu

15.00-15.30 Kysymykset 

Tilaisuuden panelistit

Timo Haapavuori

Toimitusjohtaja
Magic Cloud

Timo Haapavuori on Magic Cloudin toimitusjohtaja, joka herää edelleen 26 yrittäjävuoden jälkeen joka aamu tekemään parempaa pilvipalvelua. Timo tuntee paloa erityisesti pilvipalveluiden tietoturvan edistämisessä sekä kehittämisessä asiakkaiden tarpeisiin.

Janne Koponen

Head of Technology
Wunder

Janne on lähes kolmen vuosikymmenen urallaan nähnyt siirtymän fyysisistä palvelimista pilviympäristöihin ja virtuaalipalvelimista kontteihin. Vaikka teknologia on Jannen erikoisalaan on hän myös intohimoinen tuomaan humaania ja kestävän kehityksen näkökulmaa teknologisiin ratkaisuihin.

Niklas Wallenius

Senior Advisor, IT Architect, Wallenius Consulting Oy

Niklas on erikoistunut liiketoiminta- ja IT-johdon kanssa työskentelemiseen. Hän on auttanut monia keskisuuria ja suuria organisaatioita rakentamaan IT:tä paremmin liiketoiminnan tarpeita tukevaksi.  Hänellä on vahva kokemus strategia- ja arkkitehtuurityöstä erityisesti IT-infraan ja pilveen liittyvien kysymyksien ympärillä. Niklas pitää yllä suosittua blogia niklaswallenius.fi, joka on tuttu kymmenille tuhansille IT-alan ammattilaisille.

 

Yhteistyössä
Hybriditapahtuma - Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?

Details

Date:
16.5.
Time:
14:00 - 15:30
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA