Älä tyydy pelkkään pilveen.
Viemme ohjelmistonne uudelle tasolle.

Ohjelmistoyritysten pilvikumppanuus.

Olemme ohjelmistoyritysten konesalikumppani, joka ymmärtää ohjelmistonne arkkitehtuuria kehittääksemme pilviympäristöämme tukemaan tätä parhaalla tavalla. Emme ole pelkkä alustatoimittaja, vaan uskomme aitoon kumppanuuteen, jossa ohjelmistoyritys ja pilvipalvelukumppani suunnittelevat, toteuttavat ja kehittävät kokonaisuutta palvelemaan loppuasiakkaita. Tarjoamme pilvipalvelualustan lisäksi tarpeiden mukaiset ylläpitopalvelut, monitoroinnit, lokien seurannat sekä lukuisat muut palvelut. Lisäksi olemme toteuttaneet ohjelmistotaloasiakkaidemme kanssa lukuisia erilaisia SaaS-pilvipalveluita.

Hyödyt.

Suunnittelemme ja kehitämme pilviympäristöä yhdessä kanssanne.

Me huolehdimme pilviympäristön ylläpidosta. 

Oma konesalimme takaa tietoturvallisen pilviratkaisun.

Tarvitsette vain yhden kumppanin pilviympäristön kehittämiseen.

Selkeä ja ennustettava kustannusrakenne.

Kehitämme palveluitamme tarpeidenne pohjalta.

Rakennetaan yhdessä teidän tarpeitanne parhaiten palveleva kokonaisuus.

Asiantuntijamme auttavat arkkitehtuurin suunnittelussa ja käyttöönotossa, antavat tarvittaessa tukea sekä ovat mukana arjessa tuottamassa ylläpitoa tai erilaisia konsultaatiopalveluita.

Rakennetaan yhdessä teidän tarpeitanne parhaiten palveleva kokonaisuus.

 

Asiantuntijamme auttavat arkkitehtuurin suunnittelussa ja käyttöönotossa, antavat tarvittaessa tukea sekä ovat mukana arjessa tuottamassa ylläpitoa tai erilaisia konsultaatiopalveluita.

Me tunnemme ohjelmistoyritysten tarpeet. Olittepa minkälainen tahansa.

ISV

Palvelumme kattavat ohjelmiston koko elinkaaren: legacy, virtuaalipalvelimet ja konttiteknologia. Asiantuntijamme auttavat mm. pilvisiirtymässä ja tarpeisiinne sopivan pilviympäristön kehittämisessä.

Projektitalot

Me huolehdimme infran ylläpidosta ja tietoturvasta, jotta te voitte keskittyä ohjelmistokehitykseen.

ERP-konsultit

Tarjoamme tietoturvallisen kodin ERP-ohjelmistoille. Kaikki data sijaitsee Suomessa. Virtuaalipalvelimemme ovat SAP-sertifioituja.

Startupit

Asiantuntijamme ovat apuna ensimmäisiä askelia ottaville ohjelmistoyrityksille. Voimme yhdessä kehittää pilviympäristön, joka palvelee ohjelmistoanne tulevaisuudessakin.

Kumppanuusmallimme.

Kumppanuusmallilla haluamme varmistaa, että pilviympäristö tukee ohjelmistoanne parhaalla mahdollisella tavalla. Kokonaisvaltaisessa kehittämisessä huomioidaan teknisen kehittämisen lisäksi yrityksenne eri osa-alueet, liiketoiminnan tarpeet sekä yrityksen strategia. Kumppanuusmallimme muodostuu säännöllisistä suunnittelupalavereista, joissa arvioidaan pilviympäristön teknistä toimivuutta ja kehittämistä. Vuosittaisissa workshopeissa luodaan yhdessä tulevaisuuteen tähtäävät kehityssuunnitelmat. Kumppanuusmallin laajuus ja sisältö luodaan aina yhdessä sopimaan tarpeisiinne.

Lataa opas tästä

> Kokemuksia

> Blogi

> Webinaarit

> Oppaat

Abilita Oy

Abilita Oy

Haimme luotettavaa ja joustavaa suomalaista kumppania, jonka kanssa pystyisimme rakentamaan asiakkaillemme nykyaikaisen pilvialustan. Valitsimme Magic Cloudin, jolla oli tarvittava osaaminen sekä halu lähteä rakentamaan Abilitan pilvipalveluja. – Frej Salmela, myyntijohtaja
Ei tuloksia
Miten luoda liiketoimintaa tukeva IT-budjetti?

Miten luoda liiketoimintaa tukeva IT-budjetti?

Tässä oppaassa paneudutaan erityisesti IT-infran näkökulmaan ja nostetaan sen osalta budjetin laatimisessa huomioitavia asioita. Ensimmäisenä keskiössä on IT-ympäristön nykytilanne ja sen ...

Varaa maksuton kartoitus!

Varaa maksuton kartoitus!

Jukka Tavi

Myyntipäällikkö