Älä tyydy pelkkään pilveen.
Viemme ohjelmistonne uudelle tasolle.

Ohjelmistoyritysten pilvikumppanuus.

Olemme ohjelmistoyritysten konesalikumppani, joka ymmärtää ohjelmistonne arkkitehtuuria kehittääksemme pilviympäristöämme tukemaan tätä parhaalla tavalla. Emme ole pelkkä alustatoimittaja, vaan uskomme aitoon kumppanuuteen, jossa ohjelmistoyritys ja pilvipalvelukumppani suunnittelevat, toteuttavat ja kehittävät kokonaisuutta palvelemaan loppuasiakkaita. Tarjoamme pilvipalvelualustan lisäksi tarpeiden mukaiset ylläpitopalvelut, monitoroinnit, lokien seurannat sekä lukuisat muut palvelut. Lisäksi olemme toteuttaneet ohjelmistotaloasiakkaidemme kanssa lukuisia erilaisia SaaS-pilvipalveluita.

Hyödyt.

Suunnittelemme ja kehitämme pilviympäristöä yhdessä kanssanne.

Me huolehdimme pilviympäristön ylläpidosta. 

Oma konesalimme takaa tietoturvallisen pilviratkaisun.

Tarvitsette vain yhden kumppanin pilviympäristön kehittämiseen.

Selkeä ja ennustettava kustannusrakenne.

Kehitämme palveluitamme tarpeidenne pohjalta.

Rakennetaan yhdessä teidän tarpeitanne parhaiten palveleva kokonaisuus.

 • Virtuaalipalvelimet
 • Ohjelmisto SaaS-palveluna
 • Tietokantapalvelut
 • Citrix App
 • Järjestelmien monitorointi
 • Kuormantasaus
 • Konttien orkestrointi
 • Keskitetty lokienhallinta ja SIEM
 • Tietoturvaratkaisut tarpeiden mukaan
 • Palomuuripalvelut

Asiantuntijamme auttavat arkkitehtuurin suunnittelussa ja käyttöönotossa, antavat tarvittaessa tukea sekä ovat mukana arjessa tuottamassa ylläpitoa tai erilaisia konsultaatiopalveluita.

ISV

Palvelumme kattavat ohjelmiston koko elinkaaren: legacy, virtuaalipalvelimet ja konttiteknologia. Asiantuntijamme auttavat mm. pilvisiirtymässä ja tarpeisiinne sopivan pilviympäristön kehittämisessä.

Projektitalot

Me huolehdimme infran ylläpidosta ja tietoturvasta, jotta te voitte keskittyä ydintoimintaanne.

ERP-konsultit

Tarjoamme tietoturvallisen kodin ERP-ohjelmistoille. Kaikki data sijaitsee Suomessa. Virtuaalipalvelimemme ovat SAP-sertifioituja.

Startupit

Asiantuntijamme ovat apuna ensimmäisiä askelia ottaville ohjelmistoyrityksille. Voimme yhdessä kehittää pilviympäristön, joka palvelee ohjelmistoanne tulevaisuudessakin.

Kumppanuusmallimme.

Kumppanuusmallilla haluamme varmistaa, että pilviympäristö tukee ohjelmistoanne parhaalla mahdollisella tavalla. Kokonaisvaltaisessa kehittämisessä huomioidaan teknisen kehittämisen lisäksi yrityksenne eri osa-alueet, liiketoiminnan tarpeet sekä yrityksen strategia. Kumppanuusmallimme muodostuu säännöllisistä suunnittelupalavereista, joissa arvioidaan pilviympäristön teknistä toimivuutta ja kehittämistä. Vuosittaisissa workshopeissa luodaan yhdessä tulevaisuuteen tähtäävät kehityssuunnitelmat. Kumppanuusmallin laajuus ja sisältö luodaan aina yhdessä sopimaan tarpeisiinne.

Teknologiakumppanuudet

Käytämme konesalissamme Nutanix-virtualisointialustaa, joka mahdollistaa julkipilven joustavuuden ohjelmistokehityksessä. Nutanix on hyperkonvergoitu alusta, jonka arkkitehtuurissa yhdistyvät palvelimet, tallennustila, tietosuoja, virtualisointi sekä verkko tehden käytettävyydestä helppoa.

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme Citrix-ratkaisuja 20 vuoden kokemuksella:

 • Citrix Certified Associate – Virtualization CCA-V
 • Citrix Certified Professional – Virtualization CCP-V
 • Citrix Certified Associate App Delivery and Security
 • Citrix CCSP
 • Citrix Virtual Apps and Desktops Service on Citrix Cloud
 • Citrix Sharefile Certified

Konesalimme

Konesalimme sijaitsevat Pirkanmaalla ja täyttävät niille määritellyt turvallisuusvaatimukset. Kaikki data sijaitsee turvallisesti Suomessa. Konesalissamme hyödynnetään aurinkoenergiaa, jolla pystytään kattamaan lähes kaikki energiantarve.

> Kokemuksia

> Blogi

> Webinaarit

> Oppaat

Abilita Oy

Abilita Oy

Haimme luotettavaa ja joustavaa suomalaista kumppania, jonka kanssa pystyisimme rakentamaan asiakkaillemme nykyaikaisen pilvialustan. Valitsimme Magic Cloudin, jolla oli tarvittava osaaminen sekä halu lähteä rakentamaan Abilitan pilvipalveluja. – Frej Salmela, myyntijohtaja
Mistä pilvipalvelussa maksetaan? Asiantuntijatyö fokuksessa

Mistä pilvipalvelussa maksetaan? Asiantuntijatyö fokuksessa

Kustannusten selkeys ja ennustaminen nähdään usein suureksi haasteeksi pilvipalveluiden käytössä. Pilvipalveluiden kustannusten muodostuminen voi olla epäselvää ja sen takia vaikeasti ...
Pilvipalvelun kokonaiskustannukset yksityisessä pilvessä

Pilvipalvelun kokonaiskustannukset yksityisessä pilvessä

Kustannusten selkeys ja ennustaminen nähdään usein suureksi haasteeksi pilvipalveluiden käytössä. Pilvipalveluiden kustannusten muodostuminen voi olla epäselvää ja sen takia vaikeasti ...

Varaa maksuton kartoitus!

Varaa maksuton kartoitus!

Karol Warnicki

Myyntijohtaja