Vertaile virtuaalipalvelimia – Azure vs. AWS vs. Magic Cloud

Kun yritys lähtee etsimään itselleen oikeaa pilvipalveluiden tarjoajaa, tulee mieleen tietenkin aina ensimmäisten joukossa alan isoimmat toimijat. Pilvipalveluiden palveluntarjoajan koon ja markkinaosuuden vertailun lisäksi kannattaa aina mennä myös pintaa syvemmälle: onko tämä palvelu räätälöitävissä parhaalla mahdollisella tavalla yritykseni tarpeisiin ja onko todellisuudessa kyseessä kattava palvelu vai vain tuote? Onko yrityksessämme riittävä osaaminen ja asiantuntijuus esimerkiksi virtuaalipalvelimen käyttöönottoon ja ylläpitoon, vai tarvitsemmeko siihen tukea muualta? Jälkimmäisen kohdalla voidaan esittää vielä yksi jatkokysymyskin: tuleeko tämä tuki palveluntarjoajalta, vai tarvitaanko soppaan vielä kolmaskin kokki?

Azure vs. AWS vs. Magic Cloud – virtuaalipalvelimet vertailussa

AzureAmazon Web ServicesMagic Cloud
MonitorointiAzure Monitor kerää kattavaa logia käyttäjätunnusten tapahtumista, tekniikan diagnostiikasta ja resurssien käytöstä. Azure Monitor tarjoaa mahdollisuuden kustomoitaviin hälytyksiin ja resurssien automaattiseen skaalaamiseen ehtojen mukaan.AWS käyttää monitorointiin CloudWatchia, joka monitoroi Azure Monitorin tapaan käyttäjätunnuksia, resursseja ja yleistä diagnostiikkaa. AWS CloudWatch täytyy konfiguroida erikseen jokaiselle halutulle palvelimelle, mutta sitä voi käyttää myös muiden kuin AWS-palvelinten seurantaan. Myös CloudWatch voidaan asettaa lähettämään kustomoituja hälytyksiä.Virtuaalipalvelimiin kuuluu pilvipalveluiden ja kaikkien niiden tarvitsemien resurssien aktiivinen monitorointi. Asiakkaan niin halutessa, huolehdimme kokonaisuuden toiminnasta, ja reagoimme kaikkiin hälytyksiin niin, että virtuaalipalvelimen ja pilvipalveluiden käyttäjälle ei koidu näistä käyttökatkoksia. Monitoroinnin voi suorittaa myös asiakas itse.
Konesalien ja datan sijaintiKonesaleja on lukuisia ympäri maailmaa, eikä asiakas voi aina vaikuttaa missä data sijaitsee. Konesaleja ei toistaiseksi ole Suomessa.Konesaleja on lukuisia ympäri maailmaa, eikä asiakas voi aina vaikuttaa missä data sijaitsee. Konesaleja ei toistaiseksi ole Suomessa.Magic Cloudin konesalit ja sitä myöten kaikki asiakkaiden data sijaitsee Suomessa.
RäätälöitävyysPalvelimen ominaisuudet voi räätälöidä omiin tarpeisiin sopiviksi, mutta asiakkaan tulee itse tietää, mitä tarvitsee.Palvelimen ominaisuudet voi räätälöidä omiin tarpeisiin sopiviksi, mutta asiakkaan tulee itse tietää, mitä tarvitsee.Kaikki palvelimen ominaisuudet räätälöidään asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Asiantuntijamme auttavat tarvittaessa mukauttamaan kaikki ominaisuudet riittäviksi.
KäytettävyysPalvelut ovat monipuoliset ja kattavat, mutta tarvitsevat usein asiantuntijuutta myös käyttäjältään. Yritys saattaa siis tarvita kolmannen tahon vastaamaan pilvipalveluiden käyttöönotosta ja ylläpidosta.Palvelut ovat monipuoliset ja kattavat, mutta tarvitsevat usein asiantuntijuutta myös käyttäjältään. Yritys saattaa siis tarvita kolmannen tahon vastaamaan pilvipalveluiden käyttöönotosta ja ylläpidosta.Magic Cloud kattaa muiden toimijoiden tapaan myös lukuisat muut pilvipalvelut. Palvelut ovat helppokäyttöisiä ja tarjoamme asiantuntijoiden konsultoinnin sekä teknisen tuen, etkä tarvitse kolmatta osapuolta mukaan kuvioihin.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää Magic Cloudin pilvestä!

Karol warnicki

Myyntijohtaja


MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA