Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709


CAD-virtualisointi mahdollistaa tietoturvallisen etä- ja tiimityöskentelyn

Siirtämällä CAD-ohjelmat pilveen, voivat suunnittelijat keskittyä ydinosaamiseensa missä ja milloin tahansa, kun työpiste ei ole enää sidottu laitteistovaatimusten takia ja mukana kulkevat huomattavasti teholäppäreitä ketterämmät ratkaisut. Pilvipalvelu tuo etätyöskentelyyn ja etenkin hajautettuun tiimityöskentelyyn huomattavia etuja: esimerkiksi samojen mallien työstäminen limittäin helpottuu ja nopeutuu, kun versionhallinta toimii ja kaikki suunnittelijat saavat ajantasaiset versiot käyttöönsä. Kaikki mallit säilyvät turvallisessa pilvessä, eivätkä suojaamattomissa tehotyöasemissa, joissa niiden käyttöä ja latauksia ei pystytä valvomaan.

CAD-ohjelma pilvipalvelussa ennakoi myös alihankintaan liittyviä tietoturvariskejä. Alihankkijat pääsevät helposti malleihin käsiksi, mutta lataaminen pois pilvestä pystytään estämään, jolloin varmistutaan siitä, että työt pysyvät siellä missä niiden kuuluukin pysyä.

CAD as a Service on nykyaikainen, huoleton ratkaisu

Pilvipalveluiden perusominaisuuksiin kuuluu skaalautuvuus, palvelun käyttäjälle huoleton vapaus ylläpitotoimista ja kiinteällä kuukausihinnalla saatava, jatkuvasti kehittyvä ohjelmisto. Pilveen virtualisoitua ohjelmaa käytettäessä suunnittelijoille voidaan esimerkiksi skaalata aina tarvittava määrä tehoja grafiikkaprosessoriin. Työ”pisteitä” voidaan lisätä ja vähentää vaivattomasti suunnittelijoiden määrän mukaan, ja Magic Cloud huolehtii palveluntarjoajana kaikesta tietoturvaan, järjestelmiin, virustorjuntaan ja automatisoituun varmuuskopiointiin liittyvistä ylläpitotoimista.

Haluaisitko siirtää CAD-ohjelmat pilveen?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kimmo Haapavuori

Kimmo Haapavuori

Liiketoimintajohtaja

045 238 8028
kimmo.haapavuori@magiccloud.fi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.