CAD-ohjelma modernisti pilveen virtualisoituna

CAD-virtualisointi, tai CAD as a Service, on askel kohti ketterämpää ja huolettomampaa tulevaisuutta. CAD-ohjelma vaatii lähes poikkeuksetta taakseen tehotyöaseman, mutta virtualisoimalla ohjelmat pilveen voidaan CAD-ohjelmaa käyttää myös kevyillä ja sijaintiriippumattomilla laitteilla. Pilveen virtualisoidulla ohjelmalla mahdollistetaan huomattavasti aiempaa ketterämmin skaalautuva työskentely, joka on myös perinteistä työskentelymallia merkittävästi hallittavampaa ja tietoturvallisempaa.

CAD-virtualisointi mahdollistaa tietoturvallisen etä- ja tiimityöskentelyn

Siirtämällä CAD-ohjelmat pilveen, voivat suunnittelijat keskittyä ydinosaamiseensa missä ja milloin tahansa, kun työpiste ei ole enää sidottu laitteistovaatimusten takia ja mukana kulkevat huomattavasti teholäppäreitä ketterämmät ratkaisut. Pilvipalvelu tuo etätyöskentelyyn ja etenkin hajautettuun tiimityöskentelyyn huomattavia etuja: esimerkiksi samojen mallien työstäminen limittäin helpottuu ja nopeutuu, kun versionhallinta toimii ja kaikki suunnittelijat saavat ajantasaiset versiot käyttöönsä. Kaikki mallit säilyvät turvallisessa pilvessä, eivätkä suojaamattomissa tehotyöasemissa, joissa niiden käyttöä ja latauksia ei pystytä valvomaan.

CAD-ohjelma pilvipalvelussa ennakoi myös alihankintaan liittyviä tietoturvariskejä. Alihankkijat pääsevät helposti malleihin käsiksi, mutta lataaminen pois pilvestä pystytään estämään, jolloin varmistutaan siitä, että työt pysyvät siellä missä niiden kuuluukin pysyä.

Cad-ohjelma voidaan virtualisoida pilveen, jolloin se helpottaa etätyöskentelyä ja hajautettua tiimityötä.

CAD as a Service on nykyaikainen, huoleton ratkaisu

Pilvipalveluiden perusominaisuuksiin kuuluu skaalautuvuus, palvelun käyttäjälle huoleton vapaus ylläpitotoimista ja kiinteällä kuukausihinnalla saatava, jatkuvasti kehittyvä ohjelmisto. Pilveen virtualisoitua ohjelmaa käytettäessä suunnittelijoille voidaan esimerkiksi skaalata aina tarvittava määrä tehoja grafiikkaprosessoriin. Työ”pisteitä” voidaan lisätä ja vähentää vaivattomasti suunnittelijoiden määrän mukaan, ja Magic Cloud huolehtii palveluntarjoajana kaikesta tietoturvaan, järjestelmiin, virustorjuntaan ja automatisoituun varmuuskopiointiin liittyvistä ylläpitotoimista.

Haluaisitko siirtää CAD-ohjelmat pilveen?
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

KIMMO HAAPAVUORI

Liiketoimintajohtaja


MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA