UHY TietoAkseli

Keskisuuret yritykset

Palvelua ja teknologista osaamista vaativiinkin tarpeisiin

Suosittelen Magic Cloudia tilanteisiin, jossa kaivataan ketterää kotimaista toimijaa, joka kykenee tarjoamaan ohjelmistohosting-ratkaisuja vaativiinkin tarpeisiin. Palveluiden hinnoittelu on kohdallaan ja osaaminen ei lopu kesken.
– Tero Anttila, tekninen johtaja

Erikoisosaaminen syvensi yhteistyötä

TietoAkseli on tehnyt yhteistyötä Magic Cloudin kanssa 2010-luvun alusta lähtien. Yhteistyö alkoi, kun TietoAkseli etsi asiantuntijaa avustamaan Citrix-teknologian hyödyntämisessä omassa konesalissaan.

– Magic Cloudin Citrix-osaaminen ja toimialamme tietojärjestelmien tuntemus vakuuttivat jo tuolloin, eikä päätöstä ole tarvinnut katua. Vastaavaa erikoisosaamista Suomesta on vaikeaa löytää, TietoAkselin tekninen johtaja Tero Anttila kertoo.

Vuosien varrella yhteistyö on vähitellen syventynyt. TietoAkseli on ottanut palvelutarjontaansa muun muassa Mepco HRM palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisun sekä Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmän. Näiden tietojärjestelmien joustava jakelu TietoAkselin asiakkaille ja henkilöstölle oli helppoa toteuttaa Magic Cloudin tarjoaman teknologian ansiosta.

Vastuuta ottava pilvikumppani helpottaa työtaakkaa

Anttilan mukaan Magic Cloudin asiakaspalvelun tavoittaa helposti ja ongelmatilanteisiin reagoidaan ripeästi.

– Asiakaspalvelun tavoitettavuuteen ja palvelun nopeuteen on selvästi satsattu, tämä on loppukäyttäjien näkökulmasta tärkeä asia. Magic Cloud kykenee ottamaan vastuuta myös tuotantojärjestelmien ylläpidosta ja päivityksistä. Tämä helpottaa omaa työtaakkaamme ja nopeuttaa myös mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisua.

Virheitä ja kömmähdyksiäkin välillä sattuu, mutta Anttila kertoo niihin reagoitavan ripeästi. Avoimet tiketit ja kehityskohteet käydään kuukausittain yhdessä lävitse ja monimutkaiset ongelmatilanteet ja palvelupyynnöt ratkaistaan yhteistuumin.

Sujuvaa yhteistyötä myös tulevaisuudessa

TietoAkseli on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja toiminnan tehokkuuden varmistamiseksi yrityksen käytössä oleva konesaliteknologia päädyttiin uudistamaan yhteistyössä Magic Cloudin kanssa.

– Magic Cloud on vuosien varrella osoittanut olevansa kokoaan suurempi toimija niin tietoturvaan kuin teknologiaosaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Kun palvelun hintatasokin on kohdallaan, oli päätös yhteistyön jatkamisesta helppoa.

Anttila kertoo Magic Cloudin asiakkaana panneensa ilolla merkille Magic Cloudin panostavan toimintansa kehittämiseen aktiivisesti. Uusia palvelutuotteita lanseerataan tasaiseen tahtiin ja ne kyetään kaupallistamaan nopeasti.

– Teknologiaoppia haetaan ulkomailta saakka ja uudet innovaatiot omaksutaan nopeasti palvelutuotantoon. Mielestäni tämä on hyvä merkki ja kertoo siitä, että yhteistyö toimii sujuvasti myös tulevaisuudessa.

 

UHY TietoAkseli

UHY TietoAkseli on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. UHY TietoAkseli on osa TietoAkseli Yhtiöt konsernia, johon kuuluvat myös yritysjärjestelyjen asiantuntija Vinanssi Corporate Finance sekä tilintarkastuspalveluihin erikoistunut UHY ValueMiners.

Käytössä olevat palvelut:
Virtuaalipalvelimet
Etätyöpöytä
Ohjelmisto-hosting
IT- ja tukipalvelut

Avalo
Accountor HR Solutions Oy

Ratkaisumalliin liittyvät kokemukset

Acquit Oy

Acquit Oy

Jos en paremmin tietäisi, niin voisin luulla meidän olevan Magic Cloudin ainoa asiakas, sillä niin hyvin tukipalvelun henkilökunta on heti ajan tasalla meidän tilanteesta, kun olemme yhteydessä
– Tarja Lamberg, toimitusjohtaja, Acquit Oy
Aureco Oy

Aureco Oy

Isoihin yrityksiin soittaessa saa kuunnella musiikkia linjalla pitkät tovit. Magic Cloudiin on helppo soittaa ja vastauksen saa saman tien.
– Lea Koivisto, toimitusjohtaja, Aureco Oy
TiliNeloset Oy

TiliNeloset Oy

Yksi tärkeimmistä asioista on tuen tavoitettavuus. Magic Cloudin tukeen on saanut tarvittaessa yhteyden heti, ja asiat on selvitetty nopeasti.
– Timo Autioniemi, toimitusjohtaja