TietoAkseli Group

Asiakaskokemuksia | Managed Magic Cloud

Palvelua ja teknologista osaamista vaativiinkin tarpeisiin

Suosittelen Magic Cloudia tilanteisiin, jossa kaivataan ketterää kotimaista toimijaa, joka kykenee tarjoamaan ohjelmistohosting-ratkaisuja vaativiinkin tarpeisiin. Palveluiden hinnoittelu on kohdallaan ja osaaminen ei lopu kesken.
– Tero Anttila, operatiivinen johtaja

Erikoisosaaminen syvensi yhteistyötä

TietoAkseli on tehnyt yhteistyötä Magic Cloudin kanssa 2010-luvun alusta lähtien. Yhteistyö alkoi, kun TietoAkseli etsi asiantuntijaa avustamaan Citrix-teknologian hyödyntämisessä omassa konesalissaan.

– Magic Cloudin Citrix-osaaminen ja toimialamme tietojärjestelmien tuntemus vakuuttivat jo tuolloin, eikä päätöstä ole tarvinnut katua. Vastaavaa erikoisosaamista Suomesta on vaikeaa löytää, TietoAkselin operatiivinen johtaja Tero Anttila kertoo.

Vuosien varrella yhteistyö on vähitellen syventynyt. TietoAkseli on ottanut palvelutarjontaansa muun muassa Mepco HRM palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisun sekä Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmän. Näiden tietojärjestelmien joustava jakelu TietoAkselin asiakkaille ja henkilöstölle oli helppoa toteuttaa Magic Cloudin tarjoaman teknologian ansiosta.

Vastuuta ottava pilvikumppani helpottaa työtaakkaa

Anttilan mukaan Magic Cloudin asiakaspalvelun tavoittaa helposti ja ongelmatilanteisiin reagoidaan ripeästi.

– Asiakaspalvelun tavoitettavuuteen ja palvelun nopeuteen on selvästi satsattu, tämä on loppukäyttäjien näkökulmasta tärkeä asia. Magic Cloud kykenee ottamaan vastuuta myös tuotantojärjestelmien ylläpidosta ja päivityksistä. Tämä helpottaa omaa työtaakkaamme ja nopeuttaa myös mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisua.

Virheitä ja kömmähdyksiäkin välillä sattuu, mutta Anttila kertoo niihin reagoitavan ripeästi. Avoimet tiketit ja kehityskohteet käydään kuukausittain yhdessä lävitse ja monimutkaiset ongelmatilanteet ja palvelupyynnöt ratkaistaan yhteistuumin.

Sujuvaa yhteistyötä myös tulevaisuudessa

TietoAkseli on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja toiminnan tehokkuuden varmistamiseksi yrityksen käytössä oleva konesaliteknologia päädyttiin uudistamaan yhteistyössä Magic Cloudin kanssa.

– Magic Cloud on vuosien varrella osoittanut olevansa kokoaan suurempi toimija niin tietoturvaan kuin teknologiaosaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Kun palvelun hintatasokin on kohdallaan, oli päätös yhteistyön jatkamisesta helppoa.

Anttila kertoo Magic Cloudin asiakkaana panneensa ilolla merkille Magic Cloudin panostavan toimintansa kehittämiseen aktiivisesti. Uusia palvelutuotteita lanseerataan tasaiseen tahtiin ja ne kyetään kaupallistamaan nopeasti.

– Teknologiaoppia haetaan ulkomailta saakka ja uudet innovaatiot omaksutaan nopeasti palvelutuotantoon. Mielestäni tämä on hyvä merkki ja kertoo siitä, että yhteistyö toimii sujuvasti myös tulevaisuudessa.

 

TietoAkseli Group

TietoAkseli on suomalainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa pk-yrityksille ja organisaatioille talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden skaalautuvia ratkaisuja, modernilla teknologialla ja henkilökohtaisella palvelulla.

MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA