CADMATIC

CAD-virtualisointi | Teollisuusyritykset

CAD-ohjelmisto pilvipalveluna on tulevaisuuden CAD-suunnittelua.

”CAD-virtualisointi mahdollistaa CAD-ohjelmistojen saavutettavuuden ja suunnittelun missä tahansa päätelaitteesta ja käyttöjärjestelmästä riippumatta.”

– Timo Riisiö, Customer Service Director

Magic Cloudin ja CADMATICin yhteistyönä mahdollistimme opiskelijoille virtualisoitujen CAD-ohjelmistojen käytön tämänkin vuoden TAMKin suunnittelukoulutuksessa. Magic Cloud on ollut CAD-virtualisoinnin toimittajana kolmessa CADMATICin ja TAMKin opiskelijaprojektissa, joista viimeisimmässä eli vuoden 2021 suunnitteluprojektissa virtualisointi toteutetaan CADMATICin tilaamana asiakastoimituksena aiemmissa projekteissa testatulla tekniikalla.

CADMATICin Customer Service Director Timo Riisiön mukaan yksi keskeisimmistä hyödyistä CAD-virtualisoinnissa on suunnitteluohjelman saavutettavuus:

CAD-virtualisointi on toiminut onnistuneesti. Se mahdollistaa, että suunnittelua voi tehdä missä tahansa. Projektiin pääsee kiinni pelkällä Internet-yhteydellä millä tahansa päätelaitteella. Päätelaitteelle ei tarvitse asettaa tehovaatimuksia eikä suunnittelu ole riippuvainen käyttöjärjestelmästä. Ohjelmistomme on Windows-käyttöjärjestelmässä, mutta pilven käyttö tekee ohjelmiston käyttämisestä käyttöjärjestelmäriippumattoman. CAD-ohjelmisto pilvipalveluna on tulevaisuuden CAD-suunnittelua.

CADMATICille yhteistyön arvoa nostaa suomalaisuus. Kun kumppanina on suomalainen toimija, asiointi on helpompaa ja korkealaatuisempaa. Apu on aina vain soiton päässä ja asiat hoidetaan nopeasti. Asiakas otetaan aina huomioon.

Kaikista helpointa on työskennellä kavereiden kanssa. Magic Cloudilla on töissä reiluja ja ammattitaitoisia tyyppejä. Asiakkaiden tarpeisiin päästään nopeasti kiinni ja kaikki ongelmat on saatu ratkaistua. Magic Cloudilla on kova draivi kehittää CAD-virtualisointia ja olemme saaneet kehitysideoita myös ohjelmistomme kehittämiseen, Timo kertoo.

Magic Cloudin ja CADMATICin yhteistyötä tullaan tulevaisuudessa syventämään ja sitä kautta mahdollistamaan CAD-suunnittelun saavutettavuutta yhä useammalle sunnittelijalle.

 

CADMATIC

CADMATIC on 250 henkilön ohjelmistoyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Turussa. CADMATIC tarjoaa 3D-suunnitteluohjelmistoja rakennus-, meri- ja laitosteollisuudelle.

Bitwise Oy
Abilita Oy