Thomas Pfister vahvistukseksi kehitystiimiimme

kirjoittaja | huhti 9, 2020 | Uutiset

Thomas Pfister aloitti maaliskuussa pilvipalveluarkkitehtina kehitystiimissämme. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa SAP-ylläpito- ja kehitystehtävissä.

SAP-alustan ylläpito-osaaminen mahdollistaa Thomakselle, Magic Cloudille ja asiakkaillemme uudenlaisten ratkaisujen kehittämisen. Hän työskenteleekin kehitystiimissämme muun muassa virtuaaliteknologioiden, tietokantojen ja lokienhallinnan sekä SIEM-ratkaisujen parissa.

Magic Cloudissa Thomasta kiinnosti erityisesti firman koko ja kasvun suunta. Hän uskoo, että kokoisessamme yrityksessä omalla työllä voi kokea olevan oikeasti iso merkitys siihen, miten firma kasvaa.

– Magic Cloudissa on selkeä idea siitä, mitä halutaan tehdä ja ennen kaikkea mihin suuntaan kehittää toimintaa, Thomas kertoo.

Office 365 -palvelun nimeämiskäytännöt muuttuvat 21.4.2020.
Näin suojaudut tietomurroilta
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 13.30-16.00 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA