B2B-ratkaisumyyj√§, etsimme sinua ūüĎč

kirjoittaja | tammi 12, 2024 | Uutiset

Oletko sinä tuloksia janoava myynnin ammattilainen, jolla on ymmärrystä sekä kokemusta ratkaisukeskeisestä B2B-myynnistä sekä uusasiakashankinnasta?

Nyt on mahdollisuutesi tulla osaksi Suomen maagisinta kasvutiimiä tekemään tuloksia yhdessä myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten kanssa. Työssäsi tulet keskittymään uusien asiakkaiden hankintaan markkinoinnin ja asiantuntijoidemme tukemana.

Magic Cloud on pilvipalveluiden huippuasiantuntija. Työssäsi meillä tulet myymään asiakkaille Managed Cloud -palveluita omalla kotimaisella ja vihreällä pilvipalvelulla. Maaginen asiakaskokemus, pitkäaikaiset kumppanuudet sekä huippuosaaminen ovat menestyksemme kulmakiviä.

Toivomme, että sinulta löytyy halua saada aikaan tuloksia, kehittyä huippumyyjäksi, kokemusta B2B-ratkaisumyynnistä sekä uusasiakashankinnasta.

Tulet loistamaan työssäsi, kun sinulla on

ūüöÄ kokemusta uusmyynnin parista. Arvostamme erityisesti kokemusta B2B-myynnist√§ keskisuurille asiakkaille.

ūüöÄ vastuullisuutta, aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja kommunikointitaitoja.

ūüöÄ aidosti halua ja kyky√§ saada tuloksia.

ūüöÄ kyky√§ kuunnella asiakasta, lukea erilaisia ihmisi√§ sek√§ tilanteita.

ūüöÄ kokemusta ja ymm√§rryst√§ CRM:n sek√§ M365:n k√§yt√∂st√§.

Työ soveltuu myös uransa alkuvaiheilla oleville, sillä voimme muotoilla roolin osaamistaustaasi vastaavaksi ja auttaa sinua kehittymään ammatillisesti.

Miltä työsi näyttää?

ūüöÄ Ty√∂ss√§si tulet prospektoimaan ja kontaktoimaan potentiaalisia asiakkaita sek√§ vastaat myyntiprosessin edist√§misest√§ ensimm√§isest√§ tapaamisesta kaupan syntymiseen. Tunnistat, kuljetat ja voitat myyntimahdollisuuksia!

ūüöÄ Uusasiakashankintaa helpottavat markkinoinnin tuottamat liidit sek√§ kumppaniyhteisty√∂ prospektoinnissa, mutta odotamme aktiivista otetta my√∂s omatoimiseen myyntiputken rakentamiseen.

ūüöÄ Sinulla on k√§yt√∂ss√§si modernit ty√∂kalut prospektointiin ja myynnin seurantaan. Huippuasiantuntijamme ovat mukana myyntiprosessin eri vaiheissa!

ūüöÄ Osana kasvutiimi√§ ty√∂skentelet tiiviisti markkinoijien kanssa ja yhdess√§ luomme kasvun mahdollisuuksia niin markkinoinnin kuin myynnin keinoin.

ūüöÄ Myyt palveluitamme keskisuurille yrityksille ohjelmistoyrityksist√§ teollisuuteen. Tutustu olemassa oleviin asiakaskokemuksiimme!

Mitä tarjoamme sinulle?

ūüíõ Onnistumisen mahdollistamiseksi tiimi on tukenasi. Markkinointi tuottaa liidej√§ ja luo tilaisuuksia asiakassuhteiden rakentamiseen. Asiantuntijamme tulevat osaksi myyntiprosessia auttamaan ratkaisujen luomisessa.

ūüíõ Kattavan perehdytysjakson, jonka j√§lkeen tunnet palvelumme, asiakkaat sek√§ myyntiprosessin.

ūüíõ Palkkasi tulee muodostumaan kiinte√§st√§ ja muuttuvasta osasta. Tarjoamme 3000-3700‚ā¨ pohjapalkan sek√§ kannustavan provisiomallin.

ūüíõ P√§√§set osaksi huippuasiantuntijoiden ty√∂yhteis√∂√§, jossa tunnet kaikki henkil√∂kohtaisesti. Kulttuurimme on avoin ja keskusteleva eli jokaisella on mahdollisuuksia vaikuttaa, miten me Magic Cloudilla toimimme.

ūüíõ Onhan meill√§ tietysti ne kaikki edutkin, kuten lounasetu, virike-etu, kattava ty√∂terveyshuolto, laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja vuosittainen k√§ytt√∂budjetti ty√∂v√§lineille, jotka eiv√§t peruspakettiin kuulu.

Tutustu tuleviin työkavereihisi sekä siihen, mitä Magic Cloud tarjoaa sinulle tästä.

Kasva kanssamme

Meitä ajaa eteenpäin halu nousta Suomen ja Euroopan merkittäväksi pilvipalvelutoimijaksi. Tiedetään, että se on kova tavoite, mutta se kertoo kunnianhimostamme. Sen eteen teemme töitä yhdessä, rennosti (mutta tosissaan) ja huumorilla höystettynä.

Meitä yhdistää jatkuva oppimisen nälkä ja halu kehittää osaamistamme paremmaksi sekä kasvaa Magic Cloudin mukana. Maagisen työyhteisömme taikavoimat ovat osaamisen kehittäminen, toisten auttaminen ja se, että meillä on kivaa yhdessä. Meillä jokainen voi olla oma itsensä ja tuotkin osaksi yhteisöämme osaamisesi lisäksi myös persoonasi.

Haluamme kuulla sinusta lisää!

Pääasiallisena työpaikkanasi voi olla Tampereen tai Helsingin toimipisteemme. Lisäksi työskentelemme joustavasti ja halutessasi myös etätyöskentely on mahdollista.

Kiinnostuitko myös meistä? Lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 31.1.2024 niin tutustutaan toisiimme paremmin. Paikka täytetään heti, kun löydämme sinut! Pääset aloittamaan uudessa työssäsi sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

Lisätietoja meistä tai avoimesta tehtävästä voi kysellä kasvujohtajaltamme Mari Asmalalta: 045 110 2808, mari.asmala@magiccloud.fi, LinkedIn

Haluatko kuulla tulevan työkaverisi ajatuksia myynnistämme? Myyntipäällikkömme Kalle Saarinen vastaa kysymyksiisi mielellään: 040 627 5996, kalle.saarinen@magiccloud.fi, LinkedIn

Hae paikkaa tästä!

Kiitos maagisista hetkistä tänäkin vuonna
Avainasiakasp√§√§llikk√∂, etsimme sinua ūüĎč
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa py√∂rii konteissa?   ‚Źį 16.5.2024 klo 14.00-15.30 ūüďć Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liitty√§ paikan p√§√§lle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ‚Źį 11.4.2024 klo 8.30-10.30 ūüďć Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liitty√§ paikan p√§√§lle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Anna Perttunen</h6>
Anna Perttunen
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

T√ĄSM√ĄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA