Taikaa on ilmassa – vuosi täynnä maagisia hetkiä

kirjoittaja | joulu 22, 2021 | Uutiset

Koko Magic Cloudin porukka toivottaa taianomaista sekä turvallista joulunaikaa!

Tänä vuonna olemme ottaneet askelia kohti ylivertaista pilvipalvelua kasvattamalla osaamistamme sekä kehittämällä palveluamme merkittävästi. Osa liiketoiminnastamme siirrettiin keväällä sisaryhtiöllemme Micro Magicille, mikä mahdollisti keskittymisemme kokonaisvaltaisiin pilvipalveluratkaisuihin sekä panostamisen asiakkuuksiimme.

Maagisen tästä vuodesta on tehnyt myös se, että meille myönnettiin ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti! Tietoturvasta huolehtiminen on meille olemassaolomme edellytys ja sertifikaatti osoittaa sitoutumisemme tietoturvan jatkuvaan ylläpitoon ja kehittämiseen.

Mahtava porukkamme on kasvanut jälleen tänä vuonna ja olemme saaneet paljon uutta osaamista ja kokemusta. Esa Kinnunen on aloittanut hallituksemme puheenjohtajana ja tulee tukemaan kasvumatkaamme merkittävällä kokemuksellaan. Esa on luonut uraa kansainvälisissä yhtiöiden johtotehtävissä ja on yksi Nordcloudin perustajajäsenistä. Esan lisäksi teknisenä johtajana on aloittanut Jarkko Kovala, joka tiiminsä kanssa rakentaa maagista asiakaskokemusta niin teknologiaratkaisujen kuin asiakaskohtaamisten kautta. Keskitetyn lokienhallinnan sekä konttien orkestroinnin palveluiden kehittäminen on ottanut harppauksia eteenpäin.

Trainee-ohjelmamme lähti käyntiin tämän vuoden alussa. Ohjelman tavoitteena on kasvattaa tulevaisuuden pilviosaajia joukkoomme. Ensimmäinen traineelainen Tuomo Kuure on jo kovassa vauhdissa kehittämässä mm. keskitetyn lokienhallinnan palvelua ja uusia traineelaisia on tulossa.

Toimenpiteemme vihreämmän pilvipalvelun puolesta ovat jatkuneet tänäkin vuonna! Joulukuussa konesalimme on siirtynyt vapaakiertoiseen jäähdytykseen. Tämä tarkoittaa, että pystymme jopa 280 päivänä vuodessa jäähdyttämään konesalimme ulkoilmalla käyttämättä jäähdytykseen lainkaan sähköä. Tänäkin jouluna teimme lahjoituksen ympäristön hyvinvoinnin suojelemiseksi. Kohteeksi valikoitui Luonnonperintösäätiö ja Suojele pala Pirkanmaata -kampanja.

Jouluisin terveisin,

Koko Magic Cloudin porukka

Meillä kaikki tekevät taikoja yhdessä myynnin ja markkinoinnin eteen
Onko Log4j kybermaailman korona?
Magic Cloudin vihreä sydän jatkaa sykkimistä
Magic Cloudin vihreä sydän jatkaa sykkimistä

  Me Magic Cloudilla välitämme aidosti ympäristöstä. Ympärillämme puhutaan yhä enemmän palvelinkeskusten roolista kokonaispäästöissä. Joidenkin arvioiden mukaan ne ovat verrattavissa lentoliikenteeseen. Tällä hetkellä noin 2% globaaleista CO2-päästöistä tulee...

<h6>Timo Haapavuori</h6>
Timo Haapavuori