Nordcloudin perustajajäsen Esa Kinnunen on nimetty Magic Cloudin hallituksen puheenjohtajaksi

kirjoittaja | kesä 29, 2021 | Uutiset

Esa Kinnunen on aloittanut Magic Cloudin hallituksen puheenjohtajana kesäkuussa. Esa tulee tukemaan Magic Cloudin kasvumatkaa laajan kansainvälisen kokemuksensa ja osaamisensa avulla. Odotukset Magic Cloudin kasvusta ylivertaisena kotimaisen pilvipalvelun tuottajana ovat korkealla.

Esa on luonut uraa kansainvälisissä yhtiöiden johtotehtävissä ja on yksi Nordcloudin perustajista. Nordcloud on listattu mm. Financial Times TOP1000-kasvuyrityslistalle Euroopassa sekä Gartnerin julkipilvipalveluita tarjoavien johtavien yritysten listalle. Nordcloud myytiin vuoden 2021 alussa IBM:lle. Nykyään Esa työskentelee hallitusammattilaisena ja sijoittajana.

Magic Cloudissa Esan kiinnostuksen herätti hyvin rakennettu pohja kasvulle. Teknologia ja palvelumalli ovat kunnossa sekä hyvät asiakkuudet luovat vahvan pohjan kasvulle. Roolinsa kautta Esa tulee tukemaan Magic Cloudin kasvua ja oppimaan samalla itse uutta konesaliliiketoiminnasta.

Magic Cloudin kohderyhmät ohjelmisto- ja teollisuusyritykset on hyvin tunnistettu ja tarjoamme juuri näille kohderyhmille ylivertaista pilvipalvelua. Tavoitteena on, että Magic Cloud tulee pärjäämään tässä loistavasti. Tyytyväiset asiakkaat ja henkilöstön kehittyminen luovat kasvun edellytykset. Haluamme, että Magic Cloud on kasvava, kannattava sekä hyvä työpaikka henkilöstölle, kertoo Magic Cloudin hallituksen puheenjohtaja Esa Kinnunen.

Uskomme, että Esa pystyy tukemaan meitä edessä olevalla kasvumatkalla. Esalla on valtavasti kokemusta pilvipalveluista, kasvuyrittämisestä, kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä lisäksi erinomaiset ja tuoreet verkostot, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Esan lisäksi Magic Cloudin hallitukseen on nimitetty uutena myös Magic Cloudin pitkäaikainen omistaja Matti Rusanen. Hallituksessa jatkavat Timo Haapavuori, Kimmo Haapavuori ja Vesa Sarvala.

Pilvipalveluarkkitehti, etsimme sinua!
Mikael Murto asiantuntijaksi tekniseen tukeen!
Mikael Murto asiantuntijaksi tekniseen tukeen!
Mikael Murto asiantuntijaksi tekniseen tukeen!

Mikael Murto on aloittanut Magic Cloudilla kesäkuussa osana tukitiimiämme. Mikael tulee työskentelemään asiakkaamme ohjelmistojen asennusten ja päivitysten parissa sekä auttamaan loppuasiakkaita erilaisissa selvitystilanteissa. Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin oleva...

Pilvipalveluarkkitehti, etsimme sinua!
Pilvipalveluarkkitehti, etsimme sinua!

Haluaisitko kehittää osaamistasi laaja-alaisesti pilviteknologioiden parissa? Innostutko uusien teknologioiden kehittämisestä ja haluaisit nähdä työsi tulokset kasvuyrityksen menestystarinassa? Visiomme on tarjota ylivertainen kotimainen pilvipalvelu. Osana tiimiämme...

Abilita valitsi Magic Cloudin pilvipalvelukumppanikseen
Abilita valitsi Magic Cloudin pilvipalvelukumppanikseen

Magic Cloud tarjoaa Abilitan edustamalle Unit4 ERP-järjestelmälle skaalautuvan pilvipalvelualustan, jossa Magic Cloud vastaa pilviympäristön ylläpidosta ja kehittämisestä. Ympäristö ja palvelu on suunniteltu yhdessä Abilitan kanssa ja se on toteutettu vastaamaan...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi