Nordcloudin perustajajäsen Esa Kinnunen on nimetty Magic Cloudin hallituksen puheenjohtajaksi

kirjoittaja | kesä 29, 2021 | Uutiset

Esa Kinnunen on aloittanut Magic Cloudin hallituksen puheenjohtajana kesäkuussa. Esa tulee tukemaan Magic Cloudin kasvumatkaa laajan kansainvälisen kokemuksensa ja osaamisensa avulla. Odotukset Magic Cloudin kasvusta ylivertaisena kotimaisen pilvipalvelun tuottajana ovat korkealla.

Esa on luonut uraa kansainvälisissä yhtiöiden johtotehtävissä ja on yksi Nordcloudin perustajista. Nordcloud on listattu mm. Financial Times TOP1000-kasvuyrityslistalle Euroopassa sekä Gartnerin julkipilvipalveluita tarjoavien johtavien yritysten listalle. Nordcloud myytiin vuoden 2021 alussa IBM:lle. Nykyään Esa työskentelee hallitusammattilaisena ja sijoittajana.

Magic Cloudissa Esan kiinnostuksen herätti hyvin rakennettu pohja kasvulle. Teknologia ja palvelumalli ovat kunnossa sekä hyvät asiakkuudet luovat vahvan pohjan kasvulle. Roolinsa kautta Esa tulee tukemaan Magic Cloudin kasvua ja oppimaan samalla itse uutta konesaliliiketoiminnasta.

Magic Cloudin kohderyhmät ohjelmisto- ja teollisuusyritykset on hyvin tunnistettu ja tarjoamme juuri näille kohderyhmille ylivertaista pilvipalvelua. Tavoitteena on, että Magic Cloud tulee pärjäämään tässä loistavasti. Tyytyväiset asiakkaat ja henkilöstön kehittyminen luovat kasvun edellytykset. Haluamme, että Magic Cloud on kasvava, kannattava sekä hyvä työpaikka henkilöstölle, kertoo Magic Cloudin hallituksen puheenjohtaja Esa Kinnunen.

Uskomme, että Esa pystyy tukemaan meitä edessä olevalla kasvumatkalla. Esalla on valtavasti kokemusta pilvipalveluista, kasvuyrittämisestä, kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä lisäksi erinomaiset ja tuoreet verkostot, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Esan lisäksi Magic Cloudin hallitukseen on nimitetty uutena myös Magic Cloudin pitkäaikainen omistaja Matti Rusanen. Hallituksessa jatkavat Timo Haapavuori, Kimmo Haapavuori ja Vesa Sarvala.

Pilvipalveluarkkitehti, etsimme sinua!
Mikael Murto asiantuntijaksi tekniseen tukeen!
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA