Pilvemme on nyt entistä vihreämpää – konesalimme jäähdytys toimii 280 päivää vuodessa ilman sähköä

kirjoittaja | joulu 15, 2021 | Uutiset

Magic Cloudilla on siirrytty vapaakiertoiseen jäähdytykseen. Tämä tarkoittaa, että pystymme jäähdyttämään konesalimme jopa 280 päivänä vuodesta ulkoilmalla, ilman sähköä. Jäähdytys on konesaleissa suuri sähkönkuluttaja, joten tämä tulee vaikuttamaan merkittävästi konesalimme sähkönkulutukseen. Jäähdytysjärjestelmän käyttöönoton yhteydessä tehtiin myös valmius hukkalämmön talteenotolle, jonka hyödyntämistä lähdetään edistämään seuraavaksi.

Haluamme olla omalta osaltamme mukana ilmastotalkoissa sekä näyttää esimerkkiä vihreämmän pilvipalvelun puolesta. Uskon myös, että tulevaisuudessa yhä useampi yritys etsii pilvipalveluiden kohdalla ympäristövastuullista toimittajaa ja vaatimukset vihreästä pilvipalvelusta tulevat lisääntymään, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Vihreitä tekoja konesalin sähkönkulutukseen on Magic Cloudilla tehty jo aiemmin. Vihreää sähköä on käytetty jo vuosia ja kaksi vuotta sitten konesalin yhteyteen asennettiin aurinkopaneelit. Aurinkopaneelit kattavat aurinkoisella säällä koko konesalin energiantarpeen.

Lisätietoja antaa

TIMO HAAPAVUORI
Toimitusjohtaja

Miten onnistuneet asiakasprojektit toteutetaan?
Ovatko konesalit ilmastonmuutoksen vapaamatkustajia vai edelläkävijöitä?
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 13.30-16.00 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA