Magic trainee -ohjelma

Intohimona teknologia? Haluatko kehittyä pilvi-infran asiantuntijaksi?

 

Magic trainee -ohjelma on opintojen loppuvaiheessa ja valmistumassa oleville IT-alan opiskelijoille, joille teknologia on intohimo. Pääset näköalapaikalle pilvipalveluiden kehityksessä ja kehittämään osaamistasi nopeasti kasvavassa teknologiayrityksessä.

Mihin trainee-ohjelma tähtää?

Kahden vuoden palkallisen trainee-ohjelman aikana kehitämme osaamistasi kohti pilvi-infran asiantuntijuutta tavoitteena saada sinut tärkeäksi osaksi tiimiämme työskentelemään asiakasympäristöjen ja sisästen kehitysprojektiemme parissa. Trainee-ohjelman ohella pääset jo tekemään palvelinten ylläpitotehtäviä, vianetsintää, asiakastukea sekä työskentelyä muiden teknisten tukipalveluiden kanssa.

Hyödynnä trainee-ohjelmaa opinnoissasi.

Voit hyödyntää trainee-ohjelmaa opinnoissasi esimerkiksi harjoitteluissa tai opinnäytetyössä. Suunnitellaan yhdessä miten pystyisit parhaiten edistämään opintojasi osana trainee-ohjelmaa.

Koulutussuunnitelma muokataan aiemman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Koulutamme osaamistasi yhteisesti sovitun polun mukaisesti kohti pilvi-infran asiantuntijuutta keskittyen omiin kiinnostuksen kohteisiisi. Opit ylläpitämään Windows ja Linux -palvelimia private ja public cloud -ympäristöissä. Ammattitaitoosi kuuluu jatkossa myös mm. virtualisointitekniikat, tietoliikenneverkot ja Citrix-ympäristöt. Lisäksi pilviympäristömme hallintaan liittyy monia erilaisia työkaluja, joiden kanssa tulet työskentelemään.

Haluatko kuulla trainee-ohjelmasta enemmän?

Kysy lisää kehityspäälliköltämme Kari Päivärinnalta:
045 853 5156
kari.paivarinta@magiccloud.fi

Mitä muuta me tarjoamme?

Henkilöstömme on voimavaramme ja siksi pidämme sinusta huolta.

Tarjoamme tietysti lounas- ja virike-edut sekä kattavat työterveyspalvelut. Näiden lisäksi henkilöstöllämme on laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Saat tarvittavat työvälineet käyttöösi ja vuosittaisella käyttöbudjetilla voit hankkia myös muita välineitä, jotka eivät peruspakettiin kuulu.

Osaamisesi kehittyminen on meille tärkeää.

Meillä osaamistasi kehitetään erilaisilla koulutuksilla ja sertifikaateilla itseopiskelua unohtamatta. Tarjoammekin kaikille mahdollisuuden kehittää osaamista itsenäisesti yhden työpäivän kuukaudessa. Meille on tärkeää, että teet töitä kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kasvuyrityksen etuna onkin, että osaamistarpeet lisääntyvät ja muuttuvat jatkuvasti.

Meillä työkavereita ei erotella kavereista vaan vietämme aikaa myös vapaa-ajalla yhdessä.

Illanistujaisia, laneja, pakohuoneita, urheilua, you name it! Meillä porukka viihtyy yhdessä ja yhteisiä aktiviteetteja järjestetään säännöllisesti.

Arvostamme joustavuutta ja vapautta.

Magic Cloudilla työ ei ole paikka vaan tapa hyödyntää ja kehittää osaamistaan yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Se, missä työskentelet, on sinun valintasi. Keskitymme siihen, mitä saadaan aikaiseksi, ja siksi pystyt itse ohjaamaan työtäsi.

Kehitämme pilveämme ja palveluitamme jatkuvasti.

Konesalissamme pyörii moderni Nutanix-virtualisointialusta, jolla pystymme tarjoamaan julkipilven tasoisen teknologian asiakkaillemme.

Kehitämme palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Tällä hetkellä asiantuntijamme kehittävät mm. keskitettyä lokienhallintaa ja SIEM-palvelua sekä kubernetesta.

Pilviympäristömme automatisointi ja toiminnan kehittäminen ovat tärkeitä sisäisen kehittämisen osa-alueita. Haluamme, että kokemus pilvestämme on maagista tulevaisuudessakin.

Magic traineelainen – tutustu Tuomoon

Olen saanut vaikuttaa – oikeastaan ihan täysin valita – mihin suuntaan haluan osaamistani lähteä viemään. Perushomman pitää tietysti rullata ensin. Hyvä porukka ja yhteishenki ovat ne avaintekijät, jotka motivoivat jatkamaan eteenpäin. Julkipilven osaajia haetaan paljon, mutta Magic Cloudilla on oma konesali, joka tarjoaa mahdollisuuden päästä pintaa syvemmälle pilvihommiin. Trainee-ohjelma sopii täydellisesti koulutuksen jatkeeksi, ja opinnäytetyönkin aihe löytyi työtehtävien kautta.

Mielenkiintoisimmat tuttavuudet: keskitetty lokienhallinta ja monitoroinnin ratkaisut

 Kuuntele Tuomon ajatuksia trainee-ohjelmasta #Pilvessä-podcastin jaksossa:

Juha Sivula on uusi vahvistus maagisessa tekniikan tiimissämme!

Juha Sivula on uusi vahvistus maagisessa tekniikan tiimissämme!

Uusivuosi ja uudet kujeet, nimittäin saimme tammikuussa loistavan uuden vahvistuksen tekniikan tiimiimme. Juha tulee toimimaan teknisen asiantuntijan roolissa. Hän on aikaisemmin tehnyt töitä ...
Magic Cloudin tiimi kasvanut peräti viidellä uudella osaajalla

Magic Cloudin tiimi kasvanut peräti viidellä uudella osaajalla

Magic Cloudin kasvu on ottanut askeleen eteenpäin, kun joukkoomme on saatu lisää huipputyyppejä ja osaajia! ☁️ Iloksemme saamme huudella, että olemme saaneet peräti viisi uutta osaajaa Magic ...
Juuso täällä moikka! Tulisitko työkaveriksini suunnittelemaan ja rakentamaan pilviympäristöjä?

Juuso täällä moikka! Tulisitko työkaveriksini suunnittelemaan ja rakentamaan pilviympäristöjä?

Haluaisitko olla Suomen maagisimmassa pilvipalveluyrityksessä ja samalla kasvaa itse pilvipalveluiden huippuosaajaksi?   Juuso täällä moikka 👋🏼 Olen ollut Magic Cloudilla noin neljä ...
Tulisitko työkaverikseni tekemään Suomen maagisinta markkinointia?

Tulisitko työkaverikseni tekemään Suomen maagisinta markkinointia?

Haluaisitko päästä tekemään Suomen maagisinta markkinointia, ja samalla kasvaa itse markkinoinnin huippuosaajaksi? Täällä kirjoittelee Mari, Magic Cloudin markkinointipäällikkö 👋🏼 Olen ...