Magic trainee -ohjelma

Intohimona teknologia? Haluatko kehittyä pilvi-infran asiantuntijaksi?

 

Magic trainee -ohjelma on opintojen loppuvaiheessa ja valmistumassa oleville IT-alan opiskelijoille, joille teknologia on intohimo. Pääset näköalapaikalle pilvipalveluiden kehityksessä ja kehittämään osaamistasi nopeasti kasvavassa teknologiayrityksessä.

Trainee-haku on nyt auki!

Paikka täytetään heti, kun löydämme sinut!

Mihin trainee-ohjelma tähtää?

Kahden vuoden palkallisen trainee-ohjelman aikana kehitämme osaamistasi kohti pilvi-infran asiantuntijuutta tavoitteena saada sinut tärkeäksi osaksi tiimiämme työskentelemään asiakasympäristöjen ja sisästen kehitysprojektiemme parissa. Trainee-ohjelman ohella pääset jo tekemään palvelinten ylläpitotehtäviä, vianetsintää, asiakastukea sekä työskentelyä muiden teknisten tukipalveluiden kanssa.

Hyödynnä trainee-ohjelmaa opinnoissasi.

Voit hyödyntää trainee-ohjelmaa opinnoissasi esimerkiksi harjoitteluissa tai opinnäytetyössä. Suunnitellaan yhdessä miten pystyisit parhaiten edistämään opintojasi osana trainee-ohjelmaa.

Koulutussuunnitelma muokataan aiemman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Koulutamme osaamistasi yhteisesti sovitun polun mukaisesti kohti pilvi-infran asiantuntijuutta keskittyen omiin kiinnostuksen kohteisiisi. Opit ylläpitämään Windows ja Linux -palvelimia private ja public cloud -ympäristöissä. Ammattitaitoosi kuuluu jatkossa myös mm. virtualisointitekniikat, tietoliikenneverkot ja Citrix-ympäristöt. Lisäksi pilviympäristömme hallintaan liittyy monia erilaisia työkaluja, joiden kanssa tulet työskentelemään.

Haluatko kuulla trainee-ohjelmasta enemmän?

Kysy lisää kehityspäälliköltämme Kari Päivärinnalta:
045 853 5156
kari.paivarinta@magiccloud.fi

Mitä muuta me tarjoamme?

Henkilöstömme on voimavaramme ja siksi pidämme sinusta huolta.

Tarjoamme tietysti lounas- ja virike-edut sekä kattavat työterveyspalvelut. Näiden lisäksi henkilöstöllämme on laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Saat tarvittavat työvälineet käyttöösi ja vuosittaisella käyttöbudjetilla voit hankkia myös muita välineitä, jotka eivät peruspakettiin kuulu.

Osaamisesi kehittyminen on meille tärkeää.

Meillä osaamistasi kehitetään erilaisilla koulutuksilla ja sertifikaateilla itseopiskelua unohtamatta. Tarjoammekin kaikille mahdollisuuden kehittää osaamista itsenäisesti yhden työpäivän kuukaudessa. Meille on tärkeää, että teet töitä kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kasvuyrityksen etuna onkin, että osaamistarpeet lisääntyvät ja muuttuvat jatkuvasti.

Meillä työkavereita ei erotella kavereista vaan vietämme aikaa myös vapaa-ajalla yhdessä.

Illanistujaisia, laneja, pakohuoneita, urheilua, you name it! Meillä porukka viihtyy yhdessä ja yhteisiä aktiviteetteja järjestetään säännöllisesti.

Arvostamme joustavuutta ja vapautta.

Magic Cloudilla työ ei ole paikka vaan tapa hyödyntää ja kehittää osaamistaan yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Se, missä työskentelet, on sinun valintasi. Keskitymme siihen, mitä saadaan aikaiseksi, ja siksi pystyt itse ohjaamaan työtäsi.

Kehitämme pilveämme ja palveluitamme jatkuvasti.

Konesalissamme pyörii moderni Nutanix-virtualisointialusta, jolla pystymme tarjoamaan julkipilven tasoisen teknologian asiakkaillemme.

Kehitämme palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Tällä hetkellä asiantuntijamme kehittävät mm. keskitettyä lokienhallintaa ja SIEM-palvelua sekä kubernetesta.

Pilviympäristömme automatisointi ja toiminnan kehittäminen ovat tärkeitä sisäisen kehittämisen osa-alueita. Haluamme, että kokemus pilvestämme on maagista tulevaisuudessakin.

Magic traineelainen – tutustu Tuomoon

Olen saanut vaikuttaa – oikeastaan ihan täysin valita – mihin suuntaan haluan osaamistani lähteä viemään. Perushomman pitää tietysti rullata ensin. Hyvä porukka ja yhteishenki ovat ne avaintekijät, jotka motivoivat jatkamaan eteenpäin. Julkipilven osaajia haetaan paljon, mutta Magic Cloudilla on oma konesali, joka tarjoaa mahdollisuuden päästä pintaa syvemmälle pilvihommiin. Trainee-ohjelma sopii täydellisesti koulutuksen jatkeeksi, ja opinnäytetyönkin aihe löytyi työtehtävien kautta.

Mielenkiintoisimmat tuttavuudet: keskitetty lokienhallinta ja monitoroinnin ratkaisut

 Kuuntele Tuomon ajatuksia trainee-ohjelmasta #Pilvessä-podcastin jaksossa:

Pilvipalveluiden asiantuntija tai tuleva sellainen, tulisitko meidän työkaveriksi?

Pilvipalveluiden asiantuntija tai tuleva sellainen, tulisitko meidän työkaveriksi?

Etsimme uusia työkavereita maagiseen porukkaamme. Innostutko pilviteknologioista ja niiden kehittämisestä? Haluatko olla osa Suomen maagisinta pilvipalveluiden kehittäjien porukkaa? Tarjoamme ...
Tuomo Kuure valmistui ensimmäisenä Magic trainee -ohjelmasta!

Tuomo Kuure valmistui ensimmäisenä Magic trainee -ohjelmasta!

Magic trainee -ohjelmamme käynnistyi tammikuussa 2021, jolloin ensimmäinen traineelainen Tuomo Kuure aloitti matkansa. Nyt 1,5 vuotta myöhemmin Tuomolla on kunnia olla ensimmäinen Magic trainee ...
TOP-puheenaiheet meidän pikkujouluista!

TOP-puheenaiheet meidän pikkujouluista!

Meillä on kyllä niin mahtava porukka, vaikka itse näin sanotaankin. Työyhteisömme saa hehkutusta niin nykyisiltä, entisiltä kuin tulevilta työntekijöiltä, jotka hakeutuvat meille hyvän meiningin ...
Jukka Tavi – todellinen IT-konkari auttaa teollisuusyrityksiä pilviratkaisuissa

Jukka Tavi – todellinen IT-konkari auttaa teollisuusyrityksiä pilviratkaisuissa

Jukan omin sanoin hän on vantaalainen kahden teinin isä ja koiranulkoiluttaja. IT-alalla hän on jo todellinen konkari! Ensimmäiset kosketukset alaan juontavat 1980-luvun lopulle ja sen jälkeen ...