Magic trainee -ohjelma

Onko intohimonasi teknologia? Entä

haluaistiko kehittyä pilvi-infran asiantuntijaksi?

Meidän magic trainee -ohjelma on suunniteltu opintojen loppuvaiheessa ja valmistumassa oleville IT-alan opiskelijoille, joille teknologia on intohimo. Tässä ohjelmassa pääset näköalapaikalle pilvipalveluiden kehityksessä ja kehittämään osaamistasi nopeasti kasvavassa teknologiayrityksessä.

Mihin trainee-ohjelma tähtää?

Kahden vuoden palkallisen trainee-ohjelman aikana kehitämme osaamistasi kohti pilvi-infran asiantuntijuutta tavoitteena saada sinut tärkeäksi osaksi tiimiämme työskentelemään asiakasympäristöjen ja sisästen kehitysprojektiemme parissa. Trainee-ohjelman ohella pääset jo tekemään palvelinten ylläpitotehtäviä, vianetsintää, asiakastukea sekä työskentelyä muiden teknisten tukipalveluiden kanssa.

Hyödynnä trainee-ohjelmaa opinnoissasi.

Voit hyödyntää trainee-ohjelmaa opinnoissasi esimerkiksi harjoitteluissa tai opinnäytetyössä. Suunnitellaan yhdessä miten pystyisit parhaiten edistämään opintojasi osana trainee-ohjelmaa.

Koulutussuunnitelma muokataan aiemman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Koulutamme osaamistasi yhteisesti sovitun polun mukaisesti kohti pilvi-infran asiantuntijuutta keskittyen omiin kiinnostuksen kohteisiisi. Opit ylläpitämään Windows ja Linux -palvelimia private ja public cloud -ympäristöissä. Ammattitaitoosi kuuluu jatkossa myös mm. virtualisointitekniikat, tietoliikenneverkot ja Citrix-ympäristöt. Lisäksi pilviympäristömme hallintaan liittyy monia erilaisia työkaluja, joiden kanssa tulet työskentelemään.

Haluatko kuulla trainee-ohjelmasta enemmän?

Kysy lisää kehityspäälliköltämme Kari Päivärinnalta:
045 853 5156
kari.paivarinta@magiccloud.fi

Mitä me tarjoamme?

1. Henkilöstömme on voimavaramme ja siksi pidämme sinusta huolta.

Tarjoamme tietysti lounas- ja virike-edut sekä kattavat työterveyspalvelut. Näiden lisäksi henkilöstöllämme on laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Saat tarvittavat työvälineet käyttöösi ja vuosittaisella käyttöbudjetilla voit hankkia myös muita välineitä, jotka eivät peruspakettiin kuulu.

2. Osaamisesi kehittyminen on meille tärkeää.

Meillä osaamistasi kehitetään erilaisilla koulutuksilla ja sertifikaateilla itseopiskelua unohtamatta. Tarjoammekin kaikille mahdollisuuden kehittää osaamista itsenäisesti yhden työpäivän kuukaudessa. Meille on tärkeää, että teet töitä kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kasvuyrityksen etuna onkin, että osaamistarpeet lisääntyvät ja muuttuvat jatkuvasti.

3. Meillä työkavereita ei erotella kavereista vaan vietämme aikaa myös vapaa-ajalla yhdessä.

Illanistujaisia, laneja, pakohuoneita, urheilua, you name it! Meillä porukka viihtyy yhdessä ja yhteisiä aktiviteetteja järjestetään säännöllisesti.

4. Arvostamme joustavuutta ja vapautta.

Magic Cloudilla työ ei ole paikka vaan tapa hyödyntää ja kehittää osaamistaan yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Se, missä työskentelet, on sinun valintasi. Keskitymme siihen, mitä saadaan aikaiseksi, ja siksi pystyt itse ohjaamaan työtäsi.

Kehitämme pilveämme ja palveluitamme jatkuvasti.

 

Konesalissamme pyörii moderni Nutanix-virtualisointialusta, jolla pystymme tarjoamaan julkipilven tasoisen teknologian asiakkaillemme.

 

Kehitämme palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Tällä hetkellä asiantuntijamme kehittävät mm. keskitettyä lokienhallintaa ja SIEM-palvelua sekä kubernetesta.

 

Pilviympäristömme automatisointi ja toiminnan kehittäminen ovat tärkeitä sisäisen kehittämisen osa-alueita. Haluamme, että kokemus pilvestämme on maagista tulevaisuudessakin.

Magic traineelainen – tutustu Tuomoon

Olen saanut vaikuttaa – oikeastaan ihan täysin valita – mihin suuntaan haluan osaamistani lähteä viemään. Perushomman pitää tietysti rullata ensin. Hyvä porukka ja yhteishenki ovat ne avaintekijät, jotka motivoivat jatkamaan eteenpäin. Julkipilven osaajia haetaan paljon, mutta Magic Cloudilla on oma konesali, joka tarjoaa mahdollisuuden päästä pintaa syvemmälle pilvihommiin. Trainee-ohjelma sopii täydellisesti koulutuksen jatkeeksi, ja opinnäytetyönkin aihe löytyi työtehtävien kautta.

Mielenkiintoisimmat tuttavuudet: keskitetty lokienhallinta ja monitoroinnin ratkaisut

 Kuuntele Tuomon ajatuksia trainee-ohjelmasta #Pilvessä-podcastin jaksossa:

Lähes puolet infra-asiantuntijoistamme on koulutettu oman trainee-ohjelmamme kautta

Lähes puolet infra-asiantuntijoistamme on koulutettu oman trainee-ohjelmamme kautta

Trainee-ohjelmamme käynnistyi tammikuussa 2021. Kaksi ja puoli vuotta myöhemmin lähes puolet infra-asiantuntijoistamme on koulutettu oman trainee-ohjelmamme kautta. Traineelaiset työskentelevät ...
Tutustu cloudilaisiin: ratkaisuarkkitehtimme Juuso Mehtälä on virtualisointialustojen ja konesaliverkkojen monipuolinen huippuasiantuntija!

Tutustu cloudilaisiin: ratkaisuarkkitehtimme Juuso Mehtälä on virtualisointialustojen ja konesaliverkkojen monipuolinen huippuasiantuntija!

Juuso Mehtälä Ratkaisuarkkitehti   Nostamme esille cloudilaisia, meidän huippuasiantuntijoita, jotka tekevät maagista työtä Magic Cloudilla. Kolmantena ääneen pääsee ratkaisuarkkitehtimme ...
Magic Cloudin henkilöstö on sitoutuneempaa kuin IT-alalla keskimäärin

Magic Cloudin henkilöstö on sitoutuneempaa kuin IT-alalla keskimäärin

Henkilöstömme on IT-alan muita yrityksiä sitoutuneempaa. Tämä nousi esille Elon toteuttamassa työyhteisökyselyssä. Sitoutuneisuutta mitattiin eNPS-kyselyllä, jossa Magic Cloudin tulos oli 44 ...
Magic Cloudin henkilöstöanti oli menestys: 62 % henkilöstöstä on nyt omistajia

Magic Cloudin henkilöstöanti oli menestys: 62 % henkilöstöstä on nyt omistajia

Olemme toteuttaneet koko henkilöstölle suunnatun osakeannin. Henkilöstöanti oli menestys, sillä jopa 62 % henkilöstöstämme osallistui antiin. Antiin osallistuneet liittyivät näin aiempien ...
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA