Jarkko Kovala Magic Cloudin tekniseksi johtajaksi luomaan ylivertaista pilvipalvelua

kirjoittaja | loka 26, 2021 | Cloudilaiset, Uutiset

Jarkko Kovala on aloittanut Magic Cloudin teknisenä johtajana 11.10.2021. Kovalalla on vastuu koko Magic Cloudin teknisen ympäristön kehittämisestä ja ylläpidosta. Hän tulee yhdessä tiiminsä kanssa visioimaan ja rakentamaan Magic Cloudille uudenlaisia pilvipalvelukokonaisuuksia palvelemaan niin ohjelmisto- kuin teollisuusyritysten tarpeita nyt ja tulevaisuudessa. Tämän lisäksi Kovala tulee osaksi johtoryhmää ja osallistuu aktiivisesti Magic Cloudin tietoturvaryhmän toimintaan.

Jarkolla on valtavasti kokemusta ja näkemystä, minkä uskon vievän teknologian kehityksemme uudelle tasolle, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Uudessa tehtävässäni odotan pääseväni mahtavan tiimin kanssa rakentamaan uudenlaista pilvipalvelukokonaisuutta alan kehittyneimmillä teknologioilla. Markkinassa on todella vahva kysyntä aikaansaavalle palvelutoimittajalle, joka kykenee kuuntelemaan asiakasta ja liikkumaan nopeasti, Jarkko Kovala kertoo.

Kovalalla on IT-palvelualalta jo yli 20 vuoden kokemus monenlaisissa asiantuntija- sekä johtotehtävissä. Hän siirtyi Magic Cloudille Telia Cygatelta ja aiemmin hän on työskennellyt mm. ICT-palveluiden teknologiajohtajana Vincitillä. Koulutukseltaan hän on tietojenkäsittelytieteiden FM Helsingin Yliopistosta.

Magic Cloudissa kiehtoi sekä tarina että sopiva kasvuvaihe alan kuumimmalla teknologia-alueella. Päästyäni tapaamaan väkeä erityisen vaikutuksen teki yhteishenki ja kaikkialla näkyvä tekemisen laatu, Jarkko kertoo.

Silloin kun Jarkko ei mieti uusimpia teknologiaratkaisuja Magic Cloudin palvelukehitykseen, tykkää hän viettää aikaa keittiössä ja ulkomaan reissuilla.

Vapaalla tykkään kokkailla, keittiössä pääsee käyttämään käsiään sekä luovuutta. Lomilla myös lähden reissuun aina kun mahdollista, enkä malta odottaa että koronarajoituksista pääsee eroon ja taas matkustamaan vapaasti, Jarkko Kovala kertoo.

Taianomaiset pikkujoulut korkeuksissa!
Mistä pilvipalvelussa maksetaan? Asiantuntijatyö fokuksessa
TOP-puheenaiheet meidän pikkujouluista!
TOP-puheenaiheet meidän pikkujouluista!

Meillä on kyllä niin mahtava porukka, vaikka itse näin sanotaankin. Työyhteisömme saa hehkutusta niin nykyisiltä, entisiltä kuin tulevilta työntekijöiltä, jotka hakeutuvat meille hyvän meiningin perässä. Hyvän meiningin konkretisoi viime viikon pikkujoulumme...

Magic Cloud tukee Eemeli Koivistoa kohti kilpa-autoilun huippua!
Magic Cloud tukee Eemeli Koivistoa kohti kilpa-autoilun huippua!

Kasvuyrityksenä Magic Cloud haluaa tukea myös muita, joilla on intohimoa kasvaa kohti tavoitteitaan. Tästä 17-vuotias karting-kuljettaja Eemeli Koivisto on hyvä esimerkki. Eemeli ajaa kartingissa OK senior -luokkaa, mikä on kartingin pääluokka. Tässä luokassa kisataan...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi