Magic Cloudille on myönnetty ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti

kirjoittaja | maalis 29, 2021 | Uutiset

Magic Cloudille on myönnetty ISO/IEC 27001 -sertifikaatti. Sertifikaatti tukee Magic Cloudin kasvutavoitteita pilvipalveluliiketoiminnassa ja osoittaa, että Magic Cloud on ottanut käyttöön ISO/IEC 27001:2003 -standardin vaatimusten mukaiset käytännöt tietojen suojaamiseen sekä tietoturvariskien hallintaan tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän avulla. Sertifikaatti kattaa Magic Cloudin konesali- ja pilvipalvelut tukitoimintoineen ja -prosesseineen.

Sertifiointi on ollut meille aika opettavainen prosessi. Kuvittelimme alussa, että meillä on tekniset asiat kunnossa ja tämä riittää sertifikaatin vaatimuksien täyttämiseen. Matkalla on opittu, että teknisen valmiuden lisäksi myös hallintajärjestelmä on hyvin oleellinen ja suurimmat ponnistuksemme ovatkin liittyneet nimenomaan hallintajärjestelmän luomiseen ja kehittämiseen, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja ja tietoturvavastaava Timo Haapavuori.

Sertifikaatti osoittaa Magic Cloudin sitoutumisen tietoturvan jatkuvaan ylläpitoon ja kehittämiseen. Tietoturvaosaaminen ja siitä huolehtiminen ovat Magic Cloudin toiminnan keskiössä.

Tietoturva on meille olemassaolon edellytys ja tämä sertifiointi on auttanut meitä kehittämään tietoturvaa entistä paremmalle tasolle. Sertifiointi jatkossa myös edellyttää meitä ylläpitämään ja kehittämään tietoturvaa yrityksessämme. Lisäksi sertifioinnin avulla voimme osoittaa asiakkaillemme ja muille yhteistyökumppaneillemme, että tietoturva on meillä kunnossa ja kiinnitämme erityistä huomiota tämän asian kehittämiseen, kertoo Timo Haapavuori.

Lisätietoja sertifioinnista antaa:

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja
050 584 2585
timo.haapavuori@magiccloud.fi

 

#Pilvessä-podcast | 13. Mitä kubernetes mahdollistaa?
Tavoitteena Suomen kovakuntoisin IT-yritys
Abilita valitsi Magic Cloudin pilvipalvelukumppanikseen
Abilita valitsi Magic Cloudin pilvipalvelukumppanikseen

Magic Cloud tarjoaa Abilitan edustamalle Unit4 ERP-järjestelmälle skaalautuvan pilvipalvelualustan, jossa Magic Cloud vastaa pilviympäristön ylläpidosta ja kehittämisestä. Ympäristö ja palvelu on suunniteltu yhdessä Abilitan kanssa ja se on toteutettu vastaamaan...

Vastaanotimme ISO 27001 -tietoturvasertifikaatin
Vastaanotimme ISO 27001 -tietoturvasertifikaatin

Kiwa Inspectan toimitusjohtaja Maija Vanttaja sekä pääarvioija Keijo Virtanen luovuttivat Magic Cloudin toimitusjohtajalle Timo Haapavuorelle ISO 27001 -tietoturvasertifikaatin. Luovutuksen myötä virallinen sertifikaatti saatiin seinälle edustamaan tietoturvan...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi