Magic Cloudille on myönnetty ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti

kirjoittaja | maalis 29, 2021 | Uutiset

Magic Cloudille on myönnetty ISO/IEC 27001 -sertifikaatti. Sertifikaatti tukee Magic Cloudin kasvutavoitteita pilvipalveluliiketoiminnassa ja osoittaa, että Magic Cloud on ottanut käyttöön ISO/IEC 27001:2003 -standardin vaatimusten mukaiset käytännöt tietojen suojaamiseen sekä tietoturvariskien hallintaan tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän avulla. Sertifikaatti kattaa Magic Cloudin konesali- ja pilvipalvelut tukitoimintoineen ja -prosesseineen.

Sertifiointi on ollut meille aika opettavainen prosessi. Kuvittelimme alussa, että meillä on tekniset asiat kunnossa ja tämä riittää sertifikaatin vaatimuksien täyttämiseen. Matkalla on opittu, että teknisen valmiuden lisäksi myös hallintajärjestelmä on hyvin oleellinen ja suurimmat ponnistuksemme ovatkin liittyneet nimenomaan hallintajärjestelmän luomiseen ja kehittämiseen, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja ja tietoturvavastaava Timo Haapavuori.

Sertifikaatti osoittaa Magic Cloudin sitoutumisen tietoturvan jatkuvaan ylläpitoon ja kehittämiseen. Tietoturvaosaaminen ja siitä huolehtiminen ovat Magic Cloudin toiminnan keskiössä.

Tietoturva on meille olemassaolon edellytys ja tämä sertifiointi on auttanut meitä kehittämään tietoturvaa entistä paremmalle tasolle. Sertifiointi jatkossa myös edellyttää meitä ylläpitämään ja kehittämään tietoturvaa yrityksessämme. Lisäksi sertifioinnin avulla voimme osoittaa asiakkaillemme ja muille yhteistyökumppaneillemme, että tietoturva on meillä kunnossa ja kiinnitämme erityistä huomiota tämän asian kehittämiseen, kertoo Timo Haapavuori.

Lisätietoja sertifioinnista antaa:

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja
050 584 2585
timo.haapavuori@magiccloud.fi

 

Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA