EmCe Solution Partner Oy

Ohjelmistotalot

Yhteistyömme Magic Cloudin kanssa helpottaa asiakkaidemme työtä

“Yhteistyömme Magic Cloudin kanssa helpottaa asiakkaidemme työtä. Asiakkaidemme etu on myös meidän etumme”.
– Pasi Kiikkinen, myyntijohtaja

Magic Cloud ja EmCe ovat tehneet tiivistä yhteistyötä taloushallintaohjelmistojen pilviratkaisuiden osalta vuodesta 2015 lähtien. Toimivan yhteistyön myötä kumppanuutta on kehitetty eteenpäin EmCen asiakkaille Magic Cloudin pilvipalvelusta tarjottaviksi EmCen taloushallintaratkaisuiksi.

Magic Cloudin ja EmCen yhteistyön myötä EmCen asiakkaan taloushallintaohjelmisto on siirretty pilvipalveluun, jolloin asiakkaan oma ohjelmisto on käytettävissä näppärästi pilvessä, ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelun etuna on nopea ja helppo käyttöönotto sekä huolettomuus, sillä asiakkaan ei tarvitse huolehtia versiopäivityksistä tai laiteinvestoinneista.

EmCen ja Magic Cloudin yhteistyö on sujunut hyvin ja lähes kaikki EmCen asiakkuudet käyttävät taloushallintaohjelmistoaan Magic Cloudin pilvestä. EmCen myyntijohtaja Pasi Kiikkinen kehuu Magic Cloudin ammattitaitoa ja joustavuutta ja kertoo tiiviin yhteistyön mahdollistaneen EmCen palveluiden kehittämisen.

EmCe Solution Partner Oy

EmCe Solution Partner Oy on vuonna 1980 perustettu suomalainen taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava yritys, joka tarjoaa asiakkaalle sähköisen taloushallinnon prosesseja automatisoivat ratkaisut. Yrityksen ohjelmistoilla on 10000 päivittäistä käyttäjää ja yli 1500 sopimusasiakasta.

Käytössä olevat palvelut:
Tiedostojen jakaminen
Ohjelmisto-hosting
Virtuaalipalvelimet
Ohjelmistotaloille

Accountor HR Solutions Oy
Bitwise Oy

Ratkaisumalliin liittyvät kokemukset

Abilita Oy

Abilita Oy

Haimme luotettavaa ja joustavaa suomalaista kumppania, jonka kanssa pystyisimme rakentamaan asiakkaillemme nykyaikaisen pilvialustan. Valitsimme Magic Cloudin, jolla oli tarvittava osaaminen sekä halu lähteä rakentamaan Abilitan pilvipalveluja. – Frej Salmela, myyntijohtaja
Bitwise Oy

Bitwise Oy

Yhteistyömme avulla voimme keskittää voimavaramme ydinosaamisalueellemme. – Oskari Häkkinen, COO
Accountor HR Solutions Oy

Accountor HR Solutions Oy

Yhteistyömme myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme Mepco HRM:n yhdessä turvallisen ja kehittyvän pilvipalvelukumppanin kanssa. – Markku Pekkola, hallituksen puheenjohtaja