EmCe Solution Partner Oy

Asiakaskokemuksia | Managed Magic Cloud

Yhteistyömme Magic Cloudin kanssa helpottaa asiakkaidemme työtä

“Yhteistyömme Magic Cloudin kanssa helpottaa asiakkaidemme työtä. Asiakkaidemme etu on myös meidän etumme”.
– Pasi Kiikkinen, myyntijohtaja

Magic Cloud ja EmCe ovat tehneet tiivistä yhteistyötä taloushallintaohjelmistojen pilviratkaisuiden osalta vuodesta 2015 lähtien. Toimivan yhteistyön myötä kumppanuutta on kehitetty eteenpäin EmCen asiakkaille Magic Cloudin pilvipalvelusta tarjottaviksi EmCen taloushallintaratkaisuiksi.

Magic Cloudin ja EmCen yhteistyön myötä EmCen asiakkaan taloushallintaohjelmisto on siirretty pilvipalveluun, jolloin asiakkaan oma ohjelmisto on käytettävissä näppärästi pilvessä, ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelun etuna on nopea ja helppo käyttöönotto sekä huolettomuus, sillä asiakkaan ei tarvitse huolehtia versiopäivityksistä tai laiteinvestoinneista.

EmCen ja Magic Cloudin yhteistyö on sujunut hyvin ja lähes kaikki EmCen asiakkuudet käyttävät taloushallintaohjelmistoaan Magic Cloudin pilvestä. EmCen myyntijohtaja Pasi Kiikkinen kehuu Magic Cloudin ammattitaitoa ja joustavuutta ja kertoo tiiviin yhteistyön mahdollistaneen EmCen palveluiden kehittämisen.

EmCe Solution Partner Oy

EmCe Solution Partner Oy on vuonna 1980 perustettu suomalainen taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava yritys, joka tarjoaa asiakkaalle sähköisen taloushallinnon prosesseja automatisoivat ratkaisut. Yrityksen ohjelmistoilla on 10000 päivittäistä käyttäjää ja yli 1500 sopimusasiakasta.

TietoAkseli Group
Bitwise Oy
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA