Support: 010 328 4700

Försäljning: 010 328 4701

Bitwise Oy

Asiakaskokemuksia

Yhteistyömme perustana on sujuva arki ilman tarpeetonta hässäkkää.

Bitwisen ohjelmistoratkaisut vaativat ulkoisten häiriöiden sietokykyä ja luotettavaa toimintaa.

– Niksu Kortesmaa, COO

Yhteistyö Magic Cloudin kanssa mahdollistaa Bitwiselle ja heidän asiakkailleen toimintavarman pilviympäristön. Yhteistyö Magic Cloudin kanssa on lähtenyt alkujaan liikkeelle asiakasprojektin tarpeesta paikalliselle toimijalle, joka tarjoaa ylläpidettyjä virtuaalipalvelimia. Magic Cloudin tarjoama palvelu ylläpidetyistä palvelimista on ollut Bitwisen asiakkaiden käytössä jo vuosien ajan. Palvelun avulla Bitwise vapautuu palvelimien ylläpitotyöltä, kun kokonaisvastuu huolenpidosta on Magic Cloudilla.

Bitwise keskittyy pitkän elinkaaren ohjelmistoratkaisuihin, joilta edellytetään ulkoisten häiriöiden sietokykyä ja luotettavaa toimintaa. Yhteistyön perustana onkin hyvin sujuva arki – ympäristö toimii hyvin, on vikasietoinen ja palvelut ovat asiakkaiden saatavilla.

Meille on arvokasta, että asiat sujuvat ja arki rullaa ilman tarpeetonta hässäkkää. Alustapalveluiden kohdalla on tärkeää, että meillä on luotettava kumppani, kertoo Bitwisen COO Niksu Kortesmaa.

Yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin asiakasprojekteissa, joissa tarvitaan Suomessa sijaitsevaa ylläpidettyä alustapalvelua.

Bitwise Oy

Bitwise toteuttaa räätälöityjä ohjelmistoja korkean vastuun ympäristöihin, kuten esimerkiksi liikkuviin työkoneisiin, satama-automaatioon, tieinfran valvontaan, rakennustyömaiden ja kiinteistöjen olosuhdevalvontaan, elämää ylläpitäviin laitteisiin sekä energiateollisuuden tarpeisiin.

Bitwisen asiantuntijoiden erikoisosaamista ovat toimintavarmat ohjelmistoratkaisut, kuten esimerkiksi teknisesti vaativat sulautetut ohjelmistot ja erilaiset hajautetut ratkaisut, joissa erityisesti kuormanjakonäkökulmat ovat avainasemassa.

EmCe Solution Partner Oy
CADMATIC

Ratkaisumalliin liittyvät kokemukset

Abilita Oy

Abilita Oy

Haimme luotettavaa ja joustavaa suomalaista kumppania, jonka kanssa pystyisimme rakentamaan asiakkaillemme nykyaikaisen pilvialustan. Valitsimme Magic Cloudin, jolla oli tarvittava osaaminen sekä halu lähteä rakentamaan Abilitan pilvipalveluja. – Frej Salmela, myyntijohtaja
CADMATIC

CADMATIC

CAD-virtualisointi mahdollistaa CAD-ohjelmistojen saavutettavuuden ja suunnittelun missä tahansa päätelaitteesta ja käyttöjärjestelmästä riippumatta. –Timo Riisiö, Customer Service Director