Bitwise Oy

Asiakaskokemuksia

Yhteistyömme avulla voimme keskittää voimavaramme ydinosaamisalueellemme.

”Yhteistyö vapauttaa meidät palvelinratkaisuiden ylläpitotyöltä ja voimme keskittää voimavaramme ydinosaamisalueellemme eli ohjelmistosuunnitteluun ja meidän asiakkaidemme ongelmien ratkaisemiseen.”

– Oskari Häkkinen, COO

Yhteistyö Magic Cloudin kanssa mahdollistaa Bitwiselle ja heidän asiakkailleen toimintavarman pilviympäristön. Magic Cloudin jatkuvan monitoroinnin avulla varmistetaan, että pilviympäristö toimii aina moitteettomasti ja palvelut ovat asiakkaiden saatavilla. Bitwisen Oskari Häkkinen nostaakin palveluiden saatavuuden yhteistyön kannalta erittäin tärkeäksi osa-alueeksi. Sujuva ja helppo yhteistyö vapauttaa Bitwisen palvelinratkaisuiden ylläpitotyöltä, mikä mahdollistaa resurssien keskittämisen omaan ydintoimintaan eli ohjelmistosuunnitteluun ja asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen.

Magic Cloudin kanssa toimiminen on ollut sujuvaa ja helppoa. Meille tärkeintä on se, että meidän tarjoamat palvelut ovat aina saatavilla ja mahdollisista palvelukatkoksista ilmoitetaan ajoissa. Erityisen positiivista on se, että en ole kuullut meidän asiakkailtamme tai meidän ylläpidolta yhtään negatiivista asiaa Magic Cloudin ylläpitämistä palveluista. Tämä kertoo siitä, että ne toimivat moitteetta, kertoo Oskari Häkkinen.

Bitwise Oy

Bitwise on vaativiin ohjelmistoratkaisuihin keskittynyt ohjelmistotalo Tampereelta. Erityisosaamistamme ovat autonomiset ja toimintavarmat ohjelmistot. Ohjelmistojamme käytetään mm. autonomisissa työkoneissa, elämää ylläpitävissä laitteissa ja jopa avaruudessa asti.

EmCe Solution Partner Oy
CADMATIC