Bitwise Oy

Asiakaskokemuksia | Managed Magic Cloud

Yhteistyömme perustana on sujuva arki ilman tarpeetonta hässäkkää.

Bitwisen ohjelmistoratkaisut vaativat ulkoisten häiriöiden sietokykyä ja luotettavaa toimintaa.

– Niksu Kortesmaa, COO

Yhteistyö Magic Cloudin kanssa mahdollistaa Bitwiselle ja heidän asiakkailleen toimintavarman pilviympäristön. Yhteistyö Magic Cloudin kanssa on lähtenyt alkujaan liikkeelle asiakasprojektin tarpeesta paikalliselle toimijalle, joka tarjoaa ylläpidettyjä virtuaalipalvelimia. Magic Cloudin tarjoama palvelu ylläpidetyistä palvelimista on ollut Bitwisen asiakkaiden käytössä jo vuosien ajan. Palvelun avulla Bitwise vapautuu palvelimien ylläpitotyöltä, kun kokonaisvastuu huolenpidosta on Magic Cloudilla.

Bitwise keskittyy pitkän elinkaaren ohjelmistoratkaisuihin, joilta edellytetään ulkoisten häiriöiden sietokykyä ja luotettavaa toimintaa. Yhteistyön perustana onkin hyvin sujuva arki – ympäristö toimii hyvin, on vikasietoinen ja palvelut ovat asiakkaiden saatavilla.

Meille on arvokasta, että asiat sujuvat ja arki rullaa ilman tarpeetonta hässäkkää. Alustapalveluiden kohdalla on tärkeää, että meillä on luotettava kumppani, kertoo Bitwisen COO Niksu Kortesmaa.

Yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin asiakasprojekteissa, joissa tarvitaan Suomessa sijaitsevaa ylläpidettyä alustapalvelua.

Bitwise Oy

Bitwise toteuttaa räätälöityjä ohjelmistoja korkean vastuun ympäristöihin, kuten esimerkiksi liikkuviin työkoneisiin, satama-automaatioon, tieinfran valvontaan, rakennustyömaiden ja kiinteistöjen olosuhdevalvontaan, elämää ylläpitäviin laitteisiin sekä energiateollisuuden tarpeisiin.

Bitwisen asiantuntijoiden erikoisosaamista ovat toimintavarmat ohjelmistoratkaisut, kuten esimerkiksi teknisesti vaativat sulautetut ohjelmistot ja erilaiset hajautetut ratkaisut, joissa erityisesti kuormanjakonäkökulmat ovat avainasemassa.

EmCe Solution Partner Oy
CADMATIC
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA