Managed Cloud

Mikä on Managed Cloud?

 

Managed Cloud on palvelumalli, jossa yritykset siirtävät osan tai kaikki tietojärjestelmiensä ja sovellustensa hallinnoinnin kolmannen osapuolen tarjoajan vastuulle. Tämä tarjoaja on yleensä erikoistunut pilvipalveluihin ja tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun tietojärjestelmien suunnitteluun, toteutukseen, ylläpitoon ja tietoturvaan.

Miksi Managed Cloud?

Pilvipalvelut: Managed Cloud -palveluntarjoajat käyttävät yleensä pilvipalveluja, kuten Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure tai Google Cloud Platform (GCP). Näiden tarjoajien infrastruktuuriin ja palveluihin perustuen ne voivat tarjota asiakkailleen kattavia palveluita.

Ylläpito ja hallinta: Managed Cloud -palveluntarjoajat vastaavat tietojärjestelmien ylläpidosta, suorituskyvyn optimoinnista, tietoturvasta ja tietojen varmuuskopioinnista. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia fyysisestä laitteistosta tai monimutkaisista ylläpitotehtävistä.

Tietoturva: Managed Cloud -tarjoajat omistavat vastuun tietoturvasta ja tietosuojasta. Heidän tulee varmistaa, että asiakkaiden tiedot säilyvät suojattuina ja että he noudattavat alan tietoturvakäytäntöjä ja sääntelyjä.

Joustavuus: Managed Cloud -ratkaisut ovat yleensä skaalattavissa ja mukautettavissa tarpeen mukaan. Tämä mahdollistaa resurssien lisäämisen tai vähentämisen nopeasti asiakkaiden tarpeiden muuttuessa.

Kustannussäästöt: Monet yritykset valitsevat Managed Cloud -palvelut, koska ne voivat johtaa kustannustehokkuuteen. Sen sijaan, että investoitaisiin suuriin alkuinvestointeihin omaan infrastruktuuriin, yritykset maksavat palvelusta kuukausittain tai käytön mukaan.

 

Asiantuntemus: Managed Cloud -tarjoajilla on usein syvällistä asiantuntemusta pilvipalveluista ja tietojärjestelmien hallinnoinnista. Tämä voi auttaa yrityksiä hyödyntämään parhaita käytäntöjä ja uusimpia teknologioita.

Tuki: Monet Managed Cloud -palveluntarjoajat tarjoavat tukea, mikä tarkoittaa, että tekniset ongelmat voidaan ratkaista nopeasti, minimoiden käyttökatkoksia.

Datansiirto ja integraatio: Managed Cloud -palveluntarjoajat auttavat asiakkaita siirtämään olemassa olevia tietojärjestelmiä pilveen ja luomaan tarvittavat integraatiot muihin järjestelmiin.

Skalautuvuus: Pilvipohjaiset Managed Cloud -ratkaisut ovat skaalautuvia, mikä tarkoittaa, että ne voivat kasvaa organisaation mukana. Yritykset voivat lisätä resursseja tarpeen mukaan.

Seuranta ja raportointi: Managed Cloud -tarjoajat tarjoavat yleensä työkaluja ja palveluita suorituskyvyn seuraamiseen ja raportointiin, mikä auttaa yrityksiä optimoimaan toimintaansa.

Miksi Managed Magic Cloud?

Pilveä kehitetään tarpeisiinne

 

Meillä on täysi oikeus kehittää pilveämme ja sen palveluita tarpeisiinne. Siten se palvelee toimintaanne myös tulevaisuudessa.

Ympäristönne tunnetaan juuria myöten

 

Tunnemme koko pilviympäristömme ja hallitsemme sen kokonaisuudessaan. Tämä tuo teille parempaa tietoturvaa ja ymmärrystä koko ympäristöstä.

Pilvi ja hallinta samassa säästää kustannuksia

 

Monet prosessit ovat tehokkaampia, jolloin kokonaiskustannukset ovat edullisemmat kuin erikseen ostettuina palveluina.

MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA