Magic Cloudin asiakaspalvelun tietoturvakäytännöt

Verkossa käytettäviin palveluihin kohdistuu teknisten turvallisuusriskien lisäksi myös käyttäjiin kohdistuvia tietojenkalasteluyrityksiä.

Asiakkaidemme tietojen suojaaminen on meille tärkeää ja tästä syystä kerromme teille asiakaspalvelumme tietoturvallisista käytännöistä. On yhteinen etumme, ettei tietoja ei päädy väärille osapuolille.

Magic Cloudin asiakaspalvelun tietoturvalliset toimintatavat

  • Asiakastukemme ja tekniset asiantuntijamme eivät kysy salasanaanne. Vaihdamme salasanan tarvittaessa asiakkaan suostumuksella, jos palvelutilanne sitä edellyttää.
  • Pääsette kirjautumaan palveluihimme toimittamiemme tai yleisesti saatavilla olevien kirjautumisosoitteiden kautta. Lähetämme teille tunnus- ja salasanayhdistelmää pyytäviä kirjautumislinkkejä vain palvelun käyttöönoton tai asiakaspalvelutilanteen yhteydessä.
  • Emme ilmoita palvelussa olevasta viasta tai tunnukseenne liittyvästä haasteesta siten, että pyytäisimme kirjautumaan lähettämässämme viestissä olevaan linkkiin.
  • Toimitamme järjestelmien salasanat aina salatulla sähköpostilla tai tekstiviestitse.

Mikäli havaitsette näistä toimintatavoistamme poikkeavaa toimintaa, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakastukeemme support@magiccloud.fi / 010 328 4700

Verkkosivujemme asiakkaille-sivulta löydät luotettavat kirjautumisosoitteet palveluihimme.

MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA