Hybriditapahtuma - Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?

11.4.2024 klo 08.30
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hybriditapahtuma – Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?

11.4. @ 08:30 - 10:30

Hups! Tämä sisältö tykkää kekseistä. Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Milloin ja missä?

⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30

📍  Moro Sky Bar Tampere

Näihin kysymyksiin saat vastauksen tapahtumassamme

Miksi ja miten Zero Trust -malli osaksi organisaation strategiaa? 🤔

Magic Talk -hybriditapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden saada vastauksia Zero Trust -mallin strategiseen merkitykseen. Strategiset päätökset ovat olennainen osa liiketoimintaa ja nykypäivänä tietoturvalla on entistä keskeisempi rooli strategisissa päätöksissä. Tapahtumassa käsitelläänkin sitä miksi ja miten Zero Trust -malli on otettava mukaan strategiselle tasolle. Tapahtumasta saat vinkkejä siihen, kuinka Zero Trust integroidaan osaksi organisaation strategiaa ja miten se voi tuoda kilpailuetua ja lisäarvoa liiketoiminnalle.

Miksi perinteiset tietoturvakäsitykset eivät enää riitä vastaamaan liiketoiminnan jatkuvuuden vaatimuksiin? 🔐

Tietoturvakäsitykset ovat kehittyneet ja muuttuneet viime vuosien aikana. Magic Talk -hybriditapahtuma tarjoaa sinulle oivan tilaisuuden ymmärtää, miksi perinteiset lähestymistavat eivät enää riitä vastaamaan liiketoiminnan jatkuvuuden vaatimuksiin. Saat lisäksi syvällisen käsityksen siitä, miten digitalisaatio ja pilvipalveluiden käyttö ovat muuttaneet uhkakuvia ja miksi uudenlainen lähestymistapa, kuten Zero Trust -malli, on välttämätön.

Miten Zero Trust -malli varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden? 🚀

Magic Talk -tapahtumassa käydään läpi konkreettisia esimerkkejä siitä, miten Zero Trust -malli varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden. Saat selkeän käsityksen siitä, miten ja miksi jokainen käyttäjä, laite ja sovellus on varmistettava ennen kuin ne saavat pääsyn yrityksen resursseihin. Tapahtumassa käsitellään myös sitä, miten Zero Trust -malli mahdollistaa välittömän reagoinnin ja uhkien torjunnan liiketoiminnan jatkuvuuden edistämiseksi.

Miten Zero Trust -malli suojaa yrityksen kriittisiä resursseja tulevaisuudessa?🔮

Tapahtuma tarjoaa myös kattavan katsauksen siihen, miten Zero Trust -malli suojaa yrityksen kriittisiä resursseja tulevaisuudessa. Saat ymmärryksen siitä, miten tämä lähestymistapa auttaa tunnistamaan ja torjumaan tietoturva-aukot ennen niiden aiheuttamia vahinkoja liiketoiminnalle. Tapahtuma antaa sinulle myös näkemyksiä siitä, miten teknologiset edistysaskeleet muokkaavat Zero Trust -mallin tulevaisuutta ja miten organisaatiot voivat valmistautua tuleviin tietoturva-uhkiin.

Ohjelma

8.30-9.00  Aamiainen

9.00-10.00 Paneelikeskustelu

10.00-10.30 Kysymykset & verkostoituminen

10.30-11.00 Halukkaat siirtyvät verkostoitumislounaalle

11.00-12.00 Verkostoitumislounas

Ohjelma

8.30-9.00  Aamiainen

9.00-10.00 Paneelikeskustelu

10.00-10.30 Kysymykset & verkostoituminen

10.30-11.00 Halukkaat siirtyvät verkostoitumislounaalle

11.00-12.00 Verkostoitumislounas

Tilaisuuden panelistit

Jarkko Kovala

Tekninen johtaja
Magic Cloud

Jarkko Kovala on Magic Cloudin tekninen johtaja, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus vaativien IT-palveluiden toimittamisesta. Jarkolla on valtavasti kokemusta ja näkemystä IT-infran kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, joiden avulla hän huolehtii että se täyttää liiketoiminnan vaatimukset kaikissa tilanteissa. 

Markus Asikainen

Liiketoimintajohtaja, Kyberturvallisuuspalvelut
Gofore Oyj

Markus Asikainen on Goforen kyberturvaliiketoiminnasta vastaava johtaja, jolle turvallisemman digitaalisen yhteiskunnan ja älykkään teollisuuden rakentaminen ovat lähellä sydäntä. Markuksella on monipuolinen työhistoria korkean turvallisuuden liiketoiminnasta sekä turvallisuusviranomaistoimin-nasta. Hän auttaa asiakkaita luomaan turvallisuudesta kilpailukykyä ja tulevaisuuden menestystekijän.

Juho Jauhiainen

Johtava tietoturvakonsultti

Juho Jauhiainen on kokenut tietoturva-asiantuntija, hakkeri ja puhuja, jolla on ymmärrys sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioihin kohdistuvista kyberuhkista. Juho on työskennellyt vuodesta 2014 digitaalisen forensiikan eli tietomurtotutkinnan parissa. Tietomurtotutkinnan lisäksi hänen ydinosaamisalueita ovat haittaohjelma-analyysi, kyberuhkatiedustelu, sekä tietoturvapoikkeamien koordinointi.

Tilaisuuden moderaattori

Kimmo Haapavuori

Toimitusjohtaja
Micro Magic

Tilaisuuden moderaattori

Kimmo Haapavuori

Toimitusjohtaja
Micro Magic

Tämä tapahtuma on osa Magic Talk -hybriditapahtuma sarjaa. Mikäli myös kaksi muuta tapahtumaa kiinnostavat, pääset lukemaan niistä lisää alla olevasta linkistä. 👇

Details

Date:
11.4.
Time:
08:30 - 10:30
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA