Tuomo Kuure valmistui ensimmäisenä Magic trainee -ohjelmasta!

kirjoittaja | touko 25, 2022 | Cloudilaiset, Uutiset

Magic trainee -ohjelmamme käynnistyi tammikuussa 2021, jolloin ensimmäinen traineelainen Tuomo Kuure aloitti matkansa. Nyt 1,5 vuotta myöhemmin Tuomolla on kunnia olla ensimmäinen Magic trainee -valmistunut! Trainee-ohjelma suunnitellaan aina aiemman taustan mukaan ja Tuomon kohdalla se johti normaalia nopeampaan valmistumiseen hänen aiemman osaamisensa ja nopean oppimiskykynsä ansiosta.

Mentorien johdolla on opiskeltu jatkuvasti ohjelman aikana, ja sisäisiin kehitysprojekteihin on tarjoutunut tilaisuuksia osallistua. Näistä merkittävimpänä mainittakoon Magic Cloudin monitorointijärjestelmän uudelleenrakennus. Jatkossa Tuomo tuleekin jatkamaan työskentelyä tämän sekä keskitetyn lokienhallintajärjestelmämme ylläpito- ja kehitystoimenpiteiden parissa.

Trainee-ohjelma toteutettiin ohjaamaan uusien teknisten ihmisten perehdytystä/koulutusta Magic Cloudin tekniikoihin ja järjestelmiin. Opetuskokonaisuuksia voidaan toki hyödyntää (ja on hyödynnetykin) myös pidempään Magic Cloudilla työskennelleiden henkilöiden osaamisen kehittämiseen. Ohjelman avulla on myös helppo avata hakijoille, mitä kokonaisuuksia trainee-polku sisältää. Ohjelman läpikäynyt on saanut koulutuksen meidän tärkeimpiin tekniikoihin ja järjestelmiin, jonka avulla henkilö kykenee itsenäisesti suorittamaan työtehtäviään, kertoo trainee-ohjelman suunnittelusta ja ohjauksesta vastaava Kari Päivärinta.

Mikä trainee-ohjelma?

Magic trainee -ohjelma on opintojen loppuvaiheessa ja valmistumassa oleville IT-alan opiskelijoille, joille teknologia on intohimo. Kahden vuoden palkallisen trainee-ohjelman aikana kehitämme osaamista kohti pilvi-infran asiantuntijuutta tavoitteena saada traineelaiset tärkeäksi osaksi tiimiämme työskentelemään asiakasympäristöjen ja sisästen kehitysprojektiemme parissa.

Haluatko lukea lisää trainee-ohjelmastamme? Klikkaa tästä.
Haluatko meille traineeksi? Uusi haku alkaa aivan pian, joten verkostoidu kanssamme niin saat ensi kädessä tiedon haun aukeamisesta.

TOP-puheenaiheet meidän pikkujouluista!
Pilvipalveluiden asiantuntija tai tuleva sellainen, tulisitko meidän työkaveriksi?
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 13.30-16.00 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA