Tuomo Kuure valmistui ensimmäisenä Magic trainee -ohjelmasta!

kirjoittaja | touko 25, 2022 | Cloudilaiset, Uutiset

Magic trainee -ohjelmamme käynnistyi tammikuussa 2021, jolloin ensimmäinen traineelainen Tuomo Kuure aloitti matkansa. Nyt 1,5 vuotta myöhemmin Tuomolla on kunnia olla ensimmäinen Magic trainee -valmistunut! Trainee-ohjelma suunnitellaan aina aiemman taustan mukaan ja Tuomon kohdalla se johti normaalia nopeampaan valmistumiseen hänen aiemman osaamisensa ja nopean oppimiskykynsä ansiosta.

Mentorien johdolla on opiskeltu jatkuvasti ohjelman aikana, ja sisäisiin kehitysprojekteihin on tarjoutunut tilaisuuksia osallistua. Näistä merkittävimpänä mainittakoon Magic Cloudin monitorointijärjestelmän uudelleenrakennus. Jatkossa Tuomo tuleekin jatkamaan työskentelyä tämän sekä keskitetyn lokienhallintajärjestelmämme ylläpito- ja kehitystoimenpiteiden parissa.

Trainee-ohjelma toteutettiin ohjaamaan uusien teknisten ihmisten perehdytystä/koulutusta Magic Cloudin tekniikoihin ja järjestelmiin. Opetuskokonaisuuksia voidaan toki hyödyntää (ja on hyödynnetykin) myös pidempään Magic Cloudilla työskennelleiden henkilöiden osaamisen kehittämiseen. Ohjelman avulla on myös helppo avata hakijoille, mitä kokonaisuuksia trainee-polku sisältää. Ohjelman läpikäynyt on saanut koulutuksen meidän tärkeimpiin tekniikoihin ja järjestelmiin, jonka avulla henkilö kykenee itsenäisesti suorittamaan työtehtäviään, kertoo trainee-ohjelman suunnittelusta ja ohjauksesta vastaava Kari Päivärinta.

Mikä trainee-ohjelma?

Magic trainee -ohjelma on opintojen loppuvaiheessa ja valmistumassa oleville IT-alan opiskelijoille, joille teknologia on intohimo. Kahden vuoden palkallisen trainee-ohjelman aikana kehitämme osaamista kohti pilvi-infran asiantuntijuutta tavoitteena saada traineelaiset tärkeäksi osaksi tiimiämme työskentelemään asiakasympäristöjen ja sisästen kehitysprojektiemme parissa.

Haluatko lukea lisää trainee-ohjelmastamme? Klikkaa tästä.
Haluatko meille traineeksi? Uusi haku alkaa aivan pian, joten verkostoidu kanssamme niin saat ensi kädessä tiedon haun aukeamisesta.

TOP-puheenaiheet meidän pikkujouluista!
Pilvipalveluiden asiantuntija tai tuleva sellainen, tulisitko meidän työkaveriksi?
Magic Cloud juhli 10-vuotissyntymäpäiviä!
Magic Cloud juhli 10-vuotissyntymäpäiviä!

Viime viikolla juhlimme 10 vuotiasta Magic Cloud Oy:ta upeissa tiloissa Innovation Home:lla asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden voimin. 🥳🥂 Tilaisuuteen saimme puhumaan useammankin Magic Cloud:n pitkäaikaisen asiakkaan. EmCe Solution Partner Oy:lta...

Magic Cloudilla on vihreä sydän – olemme hiilineutraali
Magic Cloudilla on vihreä sydän – olemme hiilineutraali

Me Magic Cloudilla välitämme aidosti ympäristöstä. Ympärillämme puhutaan yhä enemmän palvelinkeskusten roolista kokonaispäästöissä. Joidenkin arvioiden mukaan ne ovat verrattavissa lentoliikenteeseen. Tällä hetkellä noin 2% globaaleista CO2-päästöistä tulee...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi