Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

kirjoittaja | maalis 11, 2024 | Uutiset

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?

 

‚Źį 11.4.2024 klo 8.30-10.30

ūüďć Moro Sky Bar Tampere

Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai vaihtoehtoisesti voit osallistua tapahtumaan etänä striimauksen välityksellä. Valitse oma tapasi olla mukana!

 

Ilmoittaudu mukaan livenä 

Ilmoittaudu mukaan etänä

Näihin kysymyksiin saat vastauksen tapahtumassamme?

Miksi ja miten Zero Trust -malli osaksi organisaation strategiaa? ūü§Ē

Magic Talk -hybriditapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden saada vastauksia Zero Trust -mallin strategiseen merkitykseen. Strategiset päätökset ovat olennainen osa liiketoimintaa ja nykypäivänä tietoturvalla on entistä keskeisempi rooli strategisissa päätöksissä. Tapahtumassa käsitelläänkin sitä miksi ja miten Zero Trust -malli on otettava mukaan strategiselle tasolle. Tapahtumasta saat vinkkejä siihen, kuinka Zero Trust integroidaan osaksi organisaation strategiaa ja miten se voi tuoda kilpailuetua ja lisäarvoa liiketoiminnalle.

Miksi perinteiset tietoturvak√§sitykset eiv√§t en√§√§ riit√§ vastaamaan liiketoiminnan jatkuvuuden vaatimuksiin? ūüĒź

Tietoturvakäsitykset ovat kehittyneet ja muuttuneet viime vuosien aikana. Magic Talk -hybriditapahtuma tarjoaa sinulle oivan tilaisuuden ymmärtää, miksi perinteiset lähestymistavat eivät enää riitä vastaamaan liiketoiminnan jatkuvuuden vaatimuksiin. Saat lisäksi syvällisen käsityksen siitä, miten digitalisaatio ja pilvipalveluiden käyttö ovat muuttaneet uhkakuvia ja miksi uudenlainen lähestymistapa, kuten Zero Trust -malli, on välttämätön.

Miten Zero Trust -malli varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden? ūüöÄ

Magic Talk -tapahtumassa käydään läpi konkreettisia esimerkkejä siitä, miten Zero Trust -malli varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden. Saat selkeän käsityksen siitä, miten ja miksi jokainen käyttäjä, laite ja sovellus on varmistettava ennen kuin ne saavat pääsyn yrityksen resursseihin. Tapahtumassa käsitellään myös sitä, miten Zero Trust -malli mahdollistaa välittömän reagoinnin ja uhkien torjunnan liiketoiminnan jatkuvuuden edistämiseksi.

Miten Zero Trust -malli suojaa yrityksen kriittisi√§ resursseja tulevaisuudessa?ūüĒģ

Tapahtuma tarjoaa myös kattavan katsauksen siihen, miten Zero Trust -malli suojaa yrityksen kriittisiä resursseja tulevaisuudessa. Saat ymmärryksen siitä, miten tämä lähestymistapa auttaa tunnistamaan ja torjumaan tietoturva-aukot ennen niiden aiheuttamia vahinkoja liiketoiminnalle. Tapahtuma antaa sinulle myös näkemyksiä siitä, miten teknologiset edistysaskeleet muokkaavat Zero Trust -mallin tulevaisuutta ja miten organisaatiot voivat valmistautua tuleviin tietoturva-uhkiin.

 

Panelistit

 

Jarkko Kovala 

Tekninen johtaja, Magic Cloud 

Jarkko Kovala on Magic Cloudin tekninen johtaja, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus vaativien IT-palveluiden toimittamisesta. Jarkolla on valtavasti kokemusta ja näkemystä IT-infran kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, joiden avulla hän huolehtii että se täyttää liiketoiminnan vaatimukset kaikissa tilanteissa.

 

Markus Asikainen

Liiketoimintajohtaja, Kyberturvallisuuspalvelut, Gofore

Markus Asikainen on Goforen kyberturvaliiketoiminnasta vastaava johtaja, jolle turvallisemman digitaalisen yhteiskunnan ja älykkään teollisuuden rakentaminen ovat lähellä sydäntä. Markuksella on monipuolinen työhistoria korkean turvallisuuden liiketoiminnasta sekä turvallisuusviranomaistoiminnasta. Hän auttaa asiakkaita luomaan turvallisuudesta kilpailukykyä ja tulevaisuuden menestystekijän.

 

Juho Jauhiainen

Johtava tietoturvakonsultti, Accenture

Juho Jauhiainen on kokenut tietoturva-asiantuntija, hakkeri ja puhuja, jolla on ymmärrys sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioihin kohdistuvista kyberuhkista. Juho on työskennellyt vuodesta 2014 digitaalisen forensiikan eli tietomurtotutkinnan parissa. Tietomurtotutkinnan lisäksi hänen ydinosaamisalueita ovat haittaohjelma-analyysi, kyberuhkatiedustelu, sekä tietoturvapoikkeamien koordinointi.

 

 

 

 

 

Lue lisää tapahtumasta >

Ilmoittaudu mukaan livenä 

Ilmoittaudu mukaan etänä
IT-infrastruktuuri liiketoiminnan kulmakivenä
Vihreän pilven avulla säästät kustannuksia ja ympäristöä samalla ratkaisulla
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa py√∂rii konteissa?   ‚Źį 16.5.2024 klo 13.30-16.00 ūüďć Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liitty√§ paikan p√§√§lle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Etsimme maagisia tekniikan asiantuntijoita useisiin rooleihin! ūüĎč
Etsimme maagisia tekniikan asiantuntijoita useisiin rooleihin! ūüĎč

Kokenut tietoliikennearkkitehti, tietoliikenneasiantuntija, virtualisointiarkkitehti sekä virtualisointiasiantuntija! Haemme juuri sinua kasvavaan tiimiimme kehittämään ja ylläpitämään asiakkaidemme pilvi-infrastruktuuria. Meillä pääset jatkuvasti kehittymään...

<h6>Anna Perttunen</h6>
Anna Perttunen
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

T√ĄSM√ĄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA