Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

kirjoittaja | huhti 15, 2024 | Uutiset

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?

 

⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30

📍 Maria 01 Helsinki

Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai vaihtoehtoisesti voit osallistua tapahtumaan etänä striimauksen välityksellä. Valitse oma tapasi olla mukana!

 

Ilmoittaudu etänä

Miksi juuri sinun kannattaa osallistua tapahtumaan?

Liiketoiminnan kasvua ja kilpailuetua 💰

DevOpsin käyttöönotto voi tuoda organisaatiollesi monia konkreettisia liiketoiminnallisia hyötyjä. Näihin kuuluvat esimerkiksi lyhyemmät kehitys- ja toimitusajat, korkeampi tuottavuus, parempi tuotteiden laatu ja suurempi asiakastyytyväisyys. Tapahtumassa tarkastellaan, miten DevOps voi parantaa organisaatiosi joustavuutta, nopeutta ja tehokkuutta liiketoiminnassa ja miten voit hyödyntää näitä etuja omassa toiminnassasi.

Kohti yhtenäistä kehitystä ja operointia 🚀

DevOps-kulttuurimuutos tuo organisaatioihin synergiaa ja tehokkuutta. Tapahtumassa käydään läpi, miten DevOps edistää yhteistyötä kehitys- ja operaatiosiilojen välillä, luoden näin pohjan paremmalle tuottavuudelle ja korkealaatuisemmille lopputuotteille. Osallistumalla saat arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä, joita voit hyödyntää omassa organisaatiossasi, mikä voi johtaa välittömiin parannuksiin ja tehokkaampaan toimintaan.

Miksi softa pyörii konteissa? 🔃

Tulevaisuudessa ohjelmistokehityksen painopiste siirtyy yhä enemmän konteille, mikä tarjoaa huomattavia etuja kehittäjille ja organisaatioille. Konttien käyttö mahdollistaa sovellusten nopean ja joustavan siirrettävyyden eri ympäristöjen välillä sekä skaalautuvuuden, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan modernissa ohjelmistokehityksessä. Osallistumalla tapahtumaan saat syvällisen käsityksen siitä, miksi kontit ovat olennainen osa tulevaisuuden ohjelmistokehitystä ja miten ne voivat parantaa organisaatiosi toimintaa.

Vahva perusta softalle ⚙️

DevOpsin kehittyessä yhä monimutkaisemmaksi ja laajemmaksi käsitteeksi, alustan rooli nousee entistä keskeisemmäksi. Tapahtumassa tarkastellaan alustan merkitystä DevOpsin menestyksekkäässä toteuttamisessa ja sen vaikutusta organisaation toimintatapoihin. Kuulet käytännön esimerkkejä siitä, miten oikeanlaisen alustan valinta voi tehostaa kehitys- ja toimitusprosessia sekä parantaa organisaation joustavuutta ja skaalautuvuutta. Osallistumalla saat arvokasta tietoa siitä, miten voit hyödyntää alustaratkaisuja DevOpsin tukipilarina ja luoda vankan perustan organisaatiosi menestykselle tulevaisuudessa.

 

Panelistit

 

Timo Haapavuori

Toimitusjohtaja, Magic Cloud 

Jarkko Kovala on Magic Cloudin tekninen johtaja, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus vaativien IT-palveluiden toimittamisesta. Jarkolla on valtavasti kokemusta ja näkemystä IT-infran kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, joiden avulla hän huolehtii että se täyttää liiketoiminnan vaatimukset kaikissa tilanteissa.

 

Janne Koponen

Head of Technology, Wunder

Janne on lähes kolmen vuosikymmenen urallaan nähnyt siirtymän fyysisistä palvelimista pilviympäristöihin ja virtuaalipalvelimista kontteihin. Vaikka teknologia on Jannen erikoisalaan on hän myös intohimoinen tuomaan humaania ja kestävän kehityksen näkökulmaa teknologisiin ratkaisuihin.

 

Niklas Wallenius

Senior Advisor, IT Architect, Wallenius Consulting Oy

Niklas on erikoistunut liiketoiminta- ja IT-johdon kanssa työskentelemiseen. Hän on auttanut monia keskisuuria ja suuria organisaatioita rakentamaan IT:tä paremmin liiketoiminnan tarpeita tukevaksi.  Hänellä on vahva kokemus strategia- ja arkkitehtuurityöstä erityisesti IT-infraan ja pilveen liittyvien kysymyksien ympärillä. Niklas pitää yllä suosittua blogia niklaswallenius.fi, joka on tuttu kymmenille tuhansille IT-alan ammattilaisille.

 

Lue lisää tapahtumasta >

Ilmoittaudu etänä

Vihreän pilven avulla säästät kustannuksia ja ympäristöä samalla ratkaisulla
#Pilvessä | NIS2-direktiivi tulee, oletko valmis?
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Anna Perttunen</h6>
Anna Perttunen
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA