Citrix-ympäristöjen asiantuntija palveluksessasi

Citrix Virtual Apps & Desktops

Citrix ADC ja Citrix Gateway

Citrix Remote PC Access

Magic Cloud on Citrix-tekniikoiden asiantuntija. Olemme suunnitelleet, toteuttaneet ja ylläpitäneet lukuisia erilaisia Citrix-ympäristöjä. Omissa konesaleissamme hyödynnämme monipuolisesti laaja-alaista Citrix-osaamistamme. Tarjoamme Citrix-ratkaisuja niin asiakkaidemme palvelimille kuin myös omasta konesalistamme 20 vuoden kokemuksella.

Citrix Virtual Apps & Desktops

Virtuaaliset sovellukset ja työpöytäratkaisu

Anna yrityksesi henkilöstölle juuri sellainen sovellusten ja työpöytien käyttökokemus kuin he tarvitsevat – millä tahansa laitteella ja mistä tahansa verkosta. Citrix on virtualisointitrendien markkinajohtaja. Citrix Virtual Apps & Desktops tarjoaa henkilöstölle tehokkaamman tavan työskennellä.

Ratkaisun avulla yrityksen bisnessovellusten käyttäminen ei ole enää rajattua vain yrityksen sisäverkkoon tai hankaliin VPN-yhteyksiin. Kaikki yrityksen sovellukset ovat henkilöstön käytettävissä niin toimistolla kuin etätöissä kotona, junassa tai asiakkaan tiloissa. Työntekijät voivat turvallisesti käyttää sovelluksia oman laitteen käyttöjärjestelmästä riippumatta.

Magic Cloud tarjoaa Citrix virtuaaliset sovellukset ja työpöytäratkaisut liki kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Citrix Virtual Apps ratkaisun ja Citrix Virtual Desktops ratkaisun valmiina palveluna joko Magic Cloudin Suomessa sijaitsevista konesaleista tai Citrix Cloudia hyödyntäen.

Tarjoamme Magic Cloudin konesalista myös näytönohjainvirtualisointia, joka mahdollistaa myös raskaiden suunnitteluohjelmistojen virtualisoinnin. Olemme tuotteistaneet tavallisen Desktop as a Service (DaaS) -palvelun lisäksi myös CAD as a Service -palvelun, joka on valmis ratkaisu esimerkiksi raskaiden 3D-suunnitteluohjelmien virtualisointiin.


Lue lisää CAD-virtualisoinnista
Tai ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin kartoitamme tarpeisiinne soveltuvan Citrix-ratkaisun

Citrix ADC ja Citrix Gateway

Citrix ADC ja Citrix Gateway

Citrix ADC on kattavin sovellustentoimitus- ja kuormantasausratkaisu. Citrix ADC:n avulla tehostat sovellustoimituksia kaikissa verkoissa ja alustoissa, kuten esimerkiksi Magic Cloudin pilvessä, julkipilvessä ja yrityksen omassa ympäristössä. Citrix ADC soveltuu fyysisten palvelinten, virtuaalipalvelinten ja esimeriksi konttien hallinnointiin. Tarjoamme Citrix ADC -ratkaisun Magic Cloudin Suomessa sijaitsevista konesaleista tai Citrixin kansainvälisistä konesaleista.

Citrix Gateway on Magic Cloudin tai asiakkaan itsensä hallinnoima ratkaisu, joka voidaan ottaa käyttöön fyysisissä toimitiloissa, Magic Cloudin pilvessä tai missä tahansa julkisessa pilvipalvelussa, kuten AWS:n, Azuren tai Googlen pilvipalvelualustassa. Citrix Gateway mahdollistaa turvallisen käytön sekä kertakirjautumisen kaikkiin niihin virtuaalisiin, SaaS- ja verkkosovelluksiin, joita käyttäjät tarvitsevat pysyäkseen tuottavina.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin kartoitamme tarpeisiinne soveltuvan Citrix Gateway -ratkaisun

Citrix Remote PC Access

Citrix Remote PC Access on palvelu, jonka avulla yritykset voivat helposti mahdollistaa työntekijöidensä pääsyn yrityksen resursseihin turvallisesti. Citrix Remote PC Access mahdollistaa käyttäjien turvallisen pääsyn omiin fyysisiin toimistotietokoneisiinsa. Kun käyttäjät voivat käyttää omaa tietokonettaan etänä, he voivat käyttää kaikkia sovelluksia, tietoja ja resursseja, joita he tarvitsevat työnsä tekemistä varten.

Käytännössä Remote PC Access mahdollistaa käyttäjän oman, toimistolla sijaitsevan tietokoneen käyttämisen turvallisesti jollakin toisella päätelaitteella, esimerkiksi kotitietokoneella.

Miten Remote PC Access ja Virtual Apps & Desktop eroavat toisistaan?

Remote PC Access palvelussa käyttäjä käyttää etänä omaa fyysistä, eri sijainnissa olevaa tietokonettaan. Remote PC toimii siten, kuin kyseinen laite toimii ja palvelu ei sisällä fyysisen laitteen ylläpitoa.

Virtual Apps ja Desktop palvelussa käyttäjä käyttää pilvessä olevia ohjelmia ja järjestelmiä. Käytettävä ympäristö on pilvessä ylläpidetty kokonaispalvelu, eikä se ole sidottu mihinkään yksittäiseen laitteeseen.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin kartoitamme tarpeisiinne soveltuvan Citrix -ratkaisun

Suomalainen Citrix-asiantuntija palveluksessanne

Magic Cloudin yrityksille tarjoama Citrix-osaaminen

  • Suunnittelemme ja asennamme uusia Citrix-ympäristöjä
  • Päivitämme olemassa olevia Citrix-ympäristöjä
  • Tarjoamme Citrix-ympäristön ylläpidon halutussa laajuudessa
  • Tarjoamme valmiit Citrix-ratkaisut omista konesaleistamme

 

Citrix-sertifikaattimme:

  • Citrix Certified Associate – Virtualization CCA-V
  • Citrix Certified Professional – Virtualization CCP-V
  • Citrix Certified Associate App Delivery and Security
  • Citrix CCSP
  • Citrix Virtual Apps and Desktops Service on Citrix Cloud
  • Citrix Sharefile Certified

 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!


MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA