Yhteistyö Magic Cloudin kanssa vauhdittaa TP-Toolsin IT-infran modernisointia

kirjoittaja | loka 24, 2023 | Asiakkaat, Uutiset

Yhteistyö Magic Cloudin kanssa vauhdittaa TP-Toolsin IT-infran modernisointia

 

Magic Cloudin ja TP-Toolsin alkanut yhteistyö tulee vahvistamaan TP-Toolsin IT:n kehittämistä ja infran modernisointia. Magic Cloud huolehtii jatkossa TP-Toolsin infraratkaisuista niin palvelinten kuin verkkoratkaisujen osalta. Pilvisiirtymä oli yhteistyön ensimmäinen askel, jolloin olemassa olevia fyysisiä palvelimia siirrettiin Magic Cloudin pilvipalveluun.

TP-Toolsille tärkeitä asioita tulevaisuudessa ovat tietoturvallisuus, palvelun helppous sekä tiivis yhteistyö Magic Cloudin kanssa. Tavoitteena on yhtenäistää IT:tä ja varmistaa sen toimivuus.

”Halusimme kumppanin, joka on läsnä ja lähellä, jotta saamme tarvittaessa apua helposti. Meillä on ollut halu kehittää IT:tä, jotta pystymme varmistamaan tuotannon toimivuuden tulevaisuudessakin. Magic Cloudilta tuli paljon ideoita ja ajatuksia asioiden kehittämiseen, kertoo TP-Toolsin IT:stä vastaava Business Controller Otto Pirhonen.”

”Yhteistyö näyttää valoisalta ja aloitus on lähtenyt hyvin liikkeelle. Käynnistysprojektissa aikataulu on ollut selkeä ja viikoittaisissa palavereissa pystytään hyvin seuraamaan etenemistä, Otto jatkaa.”

TP-Tools odottaa yhteistyöltä proaktiivista tekemistä, jossa IT-ympäristön pieniä kehityskohteita parannetaan ennakoivalla otteella. Palvelun toimivuus on odotusarvo. Silloin odotetaan nopeaa reagointia ongelmiin ja laadukasta palvelua.

”Odotamme, että yhteistyö on helppoa, jossa palvelu toimii ja saamme nopeasti apua tarvittaessa. Toivomme, että iso osa ongelmista pystytään ennakoimaan ja korjaamaan ennen ongelman realisoitumista. IT ei ole meidän ydintoimintaamme, joten odotamme hyviä nostoja ja asioiden parantamista Magic Cloudin asiantuntijoilta, kertoo Otto Pirhonen. ”

 

TP-Tools

TP-Tools on vuonna 1997 perustettu perheyritys. Yrityksen juuret ulottuvat 80-luvulle, jolloin Nokian Renkaat ulkoisti rengasmuottitoiminnan. Edelleen tänä päivänä TP-Toolsin pääasiakas on Nokian Renkaat, jolle TP-Tools valmistaa rengasmuotteja maailman parhaisiin talvirenkaisiin. Tuotanto sijaitsee lähellä asiakasta Nokialla, Nokian Renkaiden sisäpihalla. TP-Toolsilla on 18 työntekijää ja liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa.

 

 

Magic Cloud on ostanut Daymoren 29.9.2023 ja kasvaa yhdeksi Suomen suurimmista Citrix-asiantuntijoista
#Pilvessä | Tekoäly – hypestä liiketoimintahyödyksi
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 13.30-16.00 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Anna Perttunen</h6>
Anna Perttunen
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA