Vietimme strategia- ja virkistyspäivää 5.12.

kirjoittaja | joulu 7, 2018 | Uutiset

Vietimme strategia- ja virkistyspäivää eli strategista virkistyspäivää yhdessä emoyhtiö Micro Magicin henkilöstön kanssa 5.12.

Päivän agendalla oli muun muassa katsaus yritysten nykytilanteeseen sekä tulevaisuuden suunnitelmiin. Konsernimme liikevaihto rikkoi menneellä tilikaudella kahden miljoonan euron rajan, ja työntekijöitä kahdessa yrityksessämme on jo parisenkymmentä. Myös uusien osaajien haku on parhaillaan käynnissä.

Päivän strategiaosuudessa työstettiin yrityksen arvoja ja niiden näkymistä kaikessa toiminnassamme. Läpikäyntivaiheessa oli hienoa nähdä, että ajatusmaailma henkilöstöllä on varsin yhtenäinen. Asiakastyytyväisyys on yritystoimintamme tärkeä perusta.

Virallisen työosuuden jälkeen tutustuimme pienpanimon toimintaan ja pääsimme maistelemaan OlutMyllyn oluita. Illaksi jatkoimme matkaa Viikinkisaunalle, jossa tarjolla oli vanhan ajan pitopöydän herkkuateria. Tämän pöydän äärestä ei varmasti kukaan joukkiosta jäänyt nälkäiseksi. Iltaa jatkettiin saunoen jopa viidessä erilaisessa saunassa, mukana mm. savusauna, pellettilämmitteinen sauna sekä upea maisemasauna, vaikka ulkona melko pimeää olikin.

Illan mittaan keskustelu soljui ja juttua riitti niin työasioista kuin monista muistakin maailman menoista. Joukkomme on tämänkin syksyn aikana kasvanut kolmella uudella työntekijällä, joten päivä oli loistavaa aikaa toisiimme tutustumiseen ja yhdessä tekemiseen.

Hienon päivän jälkeen riittää virtaa loppuvuoden vilkkaisiin päiviin ja kohti mainiota vuotta 2019 🙂

Puhelintukipalvelun poikkeusaukioloaika 5.12.
Emoyhtiömme Micro Magic etsii teknistä asiantuntijaa Nummelaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 13.30-16.00 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA