Vietimme strategia- ja virkistyspäivää 5.12.

kirjoittaja | joulu 7, 2018 | Uutiset

Vietimme strategia- ja virkistyspäivää eli strategista virkistyspäivää yhdessä emoyhtiö Micro Magicin henkilöstön kanssa 5.12.

Päivän agendalla oli muun muassa katsaus yritysten nykytilanteeseen sekä tulevaisuuden suunnitelmiin. Konsernimme liikevaihto rikkoi menneellä tilikaudella kahden miljoonan euron rajan, ja työntekijöitä kahdessa yrityksessämme on jo parisenkymmentä. Myös uusien osaajien haku on parhaillaan käynnissä.

Päivän strategiaosuudessa työstettiin yrityksen arvoja ja niiden näkymistä kaikessa toiminnassamme. Läpikäyntivaiheessa oli hienoa nähdä, että ajatusmaailma henkilöstöllä on varsin yhtenäinen. Asiakastyytyväisyys on yritystoimintamme tärkeä perusta.

Virallisen työosuuden jälkeen tutustuimme pienpanimon toimintaan ja pääsimme maistelemaan OlutMyllyn oluita. Illaksi jatkoimme matkaa Viikinkisaunalle, jossa tarjolla oli vanhan ajan pitopöydän herkkuateria. Tämän pöydän äärestä ei varmasti kukaan joukkiosta jäänyt nälkäiseksi. Iltaa jatkettiin saunoen jopa viidessä erilaisessa saunassa, mukana mm. savusauna, pellettilämmitteinen sauna sekä upea maisemasauna, vaikka ulkona melko pimeää olikin.

Illan mittaan keskustelu soljui ja juttua riitti niin työasioista kuin monista muistakin maailman menoista. Joukkomme on tämänkin syksyn aikana kasvanut kolmella uudella työntekijällä, joten päivä oli loistavaa aikaa toisiimme tutustumiseen ja yhdessä tekemiseen.

Hienon päivän jälkeen riittää virtaa loppuvuoden vilkkaisiin päiviin ja kohti mainiota vuotta 2019 🙂

Puhelintukipalvelun poikkeusaukioloaika 5.12.
Emoyhtiömme Micro Magic etsii teknistä asiantuntijaa Nummelaan
<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud