Vastaanotimme ISO 27001 -tietoturvasertifikaatin

kirjoittaja | huhti 30, 2021 | Uutiset

Kiwa Inspectan toimitusjohtaja Maija Vanttaja sekä pääarvioija Keijo Virtanen luovuttivat Magic Cloudin toimitusjohtajalle Timo Haapavuorelle ISO 27001 -tietoturvasertifikaatin. Luovutuksen myötä virallinen sertifikaatti saatiin seinälle edustamaan tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen tärkeyttä.

Näin poikkeustilanteen aikana on hienoa, että Maija ja Keijo pääsivät henkilökohtaisesti luovuttamaan sertifikaatin. Sertifikaatin saaminen on ollut pitkä prosessi, jossa olemme kehittäneet tietoturvan hallintajärjestelmäämme. Sertifikaatista huolimatta tietoturvan ylläpitäminen ja kehittäminen jatkuu tärkeänä osana kaikkia prosessejamme, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Sertifikaatti on osoitus, että Magic Cloud on ottanut käyttöön ISO/IEC 27001:2013 -standardin vaatimusten mukaiset käytännöt tietojen suojaamiseen sekä tietoturvariskien hallintaan tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän avulla. Sertifikaatti kattaa Magic Cloudin konesali- ja pilvipalvelut tukitoimintoineen ja -prosesseineen.

Tietoturvallisuuden standardia voidaan sanoa vaativaksi standardiksi, koska se edellyttää kattavaa riskien ja hallintakeinojen yhteen saattamista ja analysointia. Magic Cloud Oy on hienosti eli sertifikaatin arvoisesti täyttänyt vaatimukset ja voi hyvissä mielin jatkaa eteenpäin. Voidaan sanoa, että tästä sertifioidun hallintajärjestelmän matka vasta alkaa tavoitteena jatkuva parantaminen, kertoo Kiwa Inspectan pääarvioija Keijo Virtanen.

Kiwa Inspecta

Kiwa Inspecta on yksi maailman suurimmista testaus-, tarkastus- ja sertifiointialan toimijoista (TIC). Sertifiointi- tarkastus- testaus-, koulutus- ja teknologiapalvelumme synnyttävät luottamusta asiakkaidemme tuotteisiin, palveluihin, johtamisjärjestelmiin ja työntekijöihin.

Magic Cloud Oy siirtää osan liiketoiminnastaan Micro Magic Oy:lle 1.6.2021 osana konsernin uutta strategiaa
ISO 27001 on tae toimivasta tietoturvasta
TOP-puheenaiheet meidän pikkujouluista!
TOP-puheenaiheet meidän pikkujouluista!

Meillä on kyllä niin mahtava porukka, vaikka itse näin sanotaankin. Työyhteisömme saa hehkutusta niin nykyisiltä, entisiltä kuin tulevilta työntekijöiltä, jotka hakeutuvat meille hyvän meiningin perässä. Hyvän meiningin konkretisoi viime viikon pikkujoulumme...

Magic Cloud tukee Eemeli Koivistoa kohti kilpa-autoilun huippua!
Magic Cloud tukee Eemeli Koivistoa kohti kilpa-autoilun huippua!

Kasvuyrityksenä Magic Cloud haluaa tukea myös muita, joilla on intohimoa kasvaa kohti tavoitteitaan. Tästä 17-vuotias karting-kuljettaja Eemeli Koivisto on hyvä esimerkki. Eemeli ajaa kartingissa OK senior -luokkaa, mikä on kartingin pääluokka. Tässä luokassa kisataan...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi