Työpaikkailmoitus: tekninen asiantuntija

kirjoittaja | maalis 14, 2019 | Uutiset

Meidän mielestämme pienessä pilvessä kaikki sujuu paremmin. Pieni pilvemme kaipaa nyt tekniseen tukitiimiimme uutta asiantuntijaa ratkomaan asiakkaiden teknisiä ongelmia ja työskentelemään pilvipalveluidemme ylläpitotehtävissä. Olisitko sinä tiimimme uusi jäsen?

Toivomme, että sinulla on koulutuksen ja/tai harrastuneisuuden kautta kertynyttä yleistietämystä IT:stä ja Windows-palvelinympäristöistä. Meitä ei lainkaan haittaa, mikäli kokisit itsesi palvelimista ja pilviympäristöistä kiinnostuneeksi nörtiksi. Meille nörttiys merkitsee osaamista ja harrastuneisuutta IT:stä sekä sisäsyntyistä kiinnostusta IT:hen ja siihen liittyvien ongelmien selvittämiseen ja erilaisten ratkaisuvaihtoehtojen etsimiseen.

Odotamme, että sinulla olisi käsitys pilvi-infrastruktuurista ja kokemusta teknisestä tukipalvelutoiminnasta, jotta pääset nopeasti kärryille ja saat kokonaisuuden haltuun ja voit hypätä asiakaspalvelun pariin jo ensimmäisten työviikkojesi aikana. Töihisi siis tulee kuulumaan palvelinten ylläpitotehtäviä, vianetsintää, asiakastukea sekä työskentelyä muiden teknisten tukipalveluiden kanssa suomeksi ja englanniksi. Kunhan saat homman haltuun, saat meillä myös mahdollisuuden erikoistua IT-mielenkiinnon kohteidesi pariin.

Meillä töitä tehdään tiimissä ja asiakkaiden teknisiä ongelmia ratkotaan yhdessä, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytys tiimityöskentelylle ja asiakaspalvelulle. Asiakas on meille toimintamme ja yrityksemme olemassa olon tarkoitus, joten oikeasti välitämme asiakkaamme arjen sujuvuudesta ja tietoturvasta. Välittämisen osoittamiseksi kuuntelemme, ohjaamme ja viestimme asiakkaidemme kanssa päivittäin puhelimitse ja tukiportaalissamme. Lisäksi haluamme kehittyä sekä yksilöinä että työyhteisönä, joten toivomme, että myös sinulla on kyky ja halu antaa ja ottaa palautetta vastaan.

Mikäli työskentely pienessä pilvessämme ja rennossa tiimissämme kiinnostaa ja tässä ilmoituksessa mainitut osaamisalueet resonoivat sinussa, toivomme kuulevamme sinusta pian.

Odotamme sinulta

– alan työkokemusta ja kokemusta teknisessä tuessa toimimisesta
– soveltuvia IT-alan opintoja
– tiedät mitä ovat Exchange, Active Directory, O365 ja toivon mukaan olet myös työskennellyt niiden parissa
– käsitystä ja kokemusta Windows-palvelinten ylläpidosta
– intohimoa ja osaamista ongelmanratkaisuun ja vianetsintään
– kykyä hahmottaa ja ottaa haltuun isoja kokonaisuuksia
– ymmärrät dokumentoinnin merkityksen ja lisäksi haluat ja osaat dokumentoida työsi
– hallitset ajankäytön ja oman työn organisoimisen pirstaleisissakin työpäivissä
– haluat omistaa oman työsi ja tehdä työt valmiiksi
– työskentely onnistuu myös englanniksi

Lisäksi olisi huippua, mikäli

– sinulla on osaamista esimerkiksi Citrix-tuotteista ja ympäristöistä, Linux-palvelimista ja verkoista
– olet tehnyt SaaS-ohjelmistojen päivityksiä
– ymmärrät tietokannoista (esim. Microsoft SQL)
– olet joustava työajoissa (tekninen tukipalvelumme on auki arkisin klo 7-17)

Miltä vaikuttaa, milloin voit aloittaa?

Koska luit tänne asti, uskomme herättäneemme kiinnostuksesi. Lähesty siis meitä avoimella hakemuksella 27.3. mennessä osoitteeseen rekry@magiccloud.fi. Liitä hakemukseen myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Otamme sinut töihin sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

Lisätietoja meistä ja avoimesta tehtävästä saat arkipäivisin asiakaspalvelupäälliköltämme Kari Päivärinnalta 045 853 5156 / kari.paivarinta@magiccloud.fi

Muutama sana Magic Cloudista

Magic Cloud Oy on suomalainen pilvipalvelutarjoaja, jonka liiketoiminta perustuu suomalaiseen, teknisesti huipputasoiseen pilveen sekä asiantuntevaan ja asiakasta ymmärtävään, ketterään palveluun.

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä noin 20 henkilöä. Olemme toimineet pilvipalveluiden parissa emoyhtiömme kautta vuosituhannen alusta saakka ja tavoitteemme on kasvaa tulevaisuuden johtavaksi pilvipalvelutoimijaksi Suomessa. Jotta tiimimme pääsee kertomaan sinulle jo nyt lisää, vilkaise tulevan työkaverisi Samin uratarinavideo.

ps. Myös pilvipalvelutiimimme etsii uutta työkaveria. Mikäli palvelimet, monitorointi- ja lokienhallintajärjestelmät ovat sinun juttusi, tutustu myös pilvipalveluarkkitehdin työpaikkailmoitukseen.

F-Secure päivittyy uuteen ohjelmistoversioon
Työpaikkailmoitus: Pilvipalvelu­arkkitehti
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA