Työpaikkailmoitus: Pilvipalvelu­arkkitehti

kirjoittaja | maalis 21, 2019 | Uutiset

Meidän mielestämme pienessä pilvessä kaikki sujuu paremmin. Pieni pilvemme kaipaa nyt pilvipalveluarkkitehtia vastaamaan erityisesti palvelinympäristöstämme ja tietojärjestelmien monitoroinnista. Olisitko sinä tiimimme uusi jäsen?

Etsimme nyt joukkoomme sinua, jolla on jo entuudestaan työkokemusta pilviteknologioiden parista. Osana tiimiämme olet rakentamassa ja ylläpitämässä konesali- ja pilvipalveluitamme ja rakentamassa tulevaisuuden yksityistä pilveä.

Sinulla tulee olla hyvä tekninen osaaminen palvelimista ja palvelinympäristöistä: hallitsethan Windows-palvelinten lisäksi myös Linux-palvelimet. Toivomme sinulta myös ymmärrystä tietojärjestelmien monitorointi- ja lokienhallintajärjestelmistä. Sinulla on kyky visioida ja kantaa vastuuta sekä organisoida omaa työtäsi. Työtehtävä sopii työtä pelkäämättömälle, tekniikkaan intohimoisesti suhtautuvalle henkilölle.

Pääasiallisena työpaikkanasi voi olla Tampereen tai Ikaalisten toimipisteemme. Tarjoamme lisäksi hyvät mahdollisuudet joustavaan työhön ja etätyöskentelyyn.

Odotamme sinulta soveltuvin painotuksin seuraavia asioita

– soveltuvaa IT-alan tutkintoa
– osaamista ja työkokemusta palvelinympäristöistä
– osaamista ja kokemusta monitorointi- ja lokienhallintajärjestelmistä
– hyvää paineen- ja keskeneräisyyden sietokykyä
– kykyä hahmottaa ja hallita laajoja kokonaisuuksia
– taitoa dokumentoida työsi sekä organisoida työtäsi
– kykyä kantaa vastuuta
– työskentely onnistuu myös englanniksi

Lisäksi olisi huippua, mikäli sinulla on osaamista

– Citrix-ympäristöistä ja -tekniikoista
– skriptauksesta (esim. PowerShell)
– verkoista

Miltä vaikuttaa, milloin voit aloittaa?

Koska luit tänne asti, uskomme herättäneemme kiinnostuksesi. Lähesty siis meitä avoimella hakemuksella osoitteeseen rekry@magiccloud.fi. Liitä hakemukseen myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Tehtävä täytetään heti, kun löydämme sinut. Otamme sinut töihin sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

Lisätietoja meistä ja avoimesta tehtävästä saat arkipäivisin toimitusjohtajaltamme Timo Haapavuorelta 050 584 2585 / timo.haapavuori@magiccloud.fi

Muutama sana Magic Cloudista

Magic Cloud Oy on suomalainen pilvipalvelutarjoaja, jonka liiketoiminta perustuu suomalaiseen, teknisesti huipputasoiseen pilveen sekä asiantuntevaan ja asiakasta ymmärtävään, ketterään palveluun.

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä noin 20 henkilöä. Olemme toimineet pilvipalveluiden parissa emoyhtiömme kautta vuosituhannen alusta saakka ja tavoitteemme on kasvaa tulevaisuuden johtavaksi pilvipalvelutoimijaksi Suomessa. Jotta tiimimme pääsee kertomaan sinulle jo nyt lisää, vilkaise tulevan työkaverisi Matin uratarinavideo.

ps. myös tukitiimimme etsii uutta työntekijää. Mikäli tekninen tukipalvelukin vaikuttaa kiinnostavalta, tutustu myös teknisen asiantuntijan työpaikkailmoitukseemme.

Työpaikkailmoitus: tekninen asiantuntija
Magic Cloudin kevään 2019 webinaarit
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA