Työpaikkailmoitus: myyntipäällikkö

kirjoittaja | touko 9, 2019 | Uutiset

Kasvutavoitteemme ovat korkealla. Niiden saavuttamiseksi tarvitsemme lisäkädet, -korvat ja -suun myyntitiimiimme.

Meidän olemassa olomme tarkoitus on tarjota asiakkaalle sekä luotettava ja turvallinen pilviteknologia että aidosti asiakaslähtöinen ja kuunteleva palvelu – siis pilvi ja palvelu! Vastataksemme asiakkaan IT-tarpeisiin olemme koonneet laajan valikoiman omasta palvelinkeskuksestamme tarjottavia pilvipalveluita.

Herätimmekö mielenkiintosi? Löydätkö itsesi jommastakummasta etsimästämme myyjäprofiilista?

Uransa alkuvaiheessa oleva myynnin tuleva ammattilainen: olet esimerkiksi valmistumassa myyntiorientoituneista opinnoistasi ja etsit työpaikkaa, jossa kasvaa B2B-myynnin ammattilaiseksi. Meillä pääset aloittamaan B2B-myyntiurasi niin sanottujen helposti paketoitavien tuotteidemme parista, mutta palveluidemme ja toimialan tullessa tutuksi siirryt tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisia IT-ratkaisuja.

Kokenut B2B-myyjä: etsitkö urallesi uusia haasteita? Sinulla on kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta B2B-myynnistä. Meillä pääset perehtymään palvelukokonaisuuksiimme ja pian huomaat olevasi pilvipalvelumme tunteva ratkaisumyyjä, joka pystyy viemään menestyksekkäästi läpi asiakasyritystemme koko IT-ympäristön myyntiprosessin.

Rekrytoitavan myyjän kokemusprofiilista riippumatta edellytämme uudelta myyjältämme siis isosti kahta asiaa: myynnin nälkää eli tuloshakuisuutta sekä tavoitteellisuutta ja halua kasvaa myyjänä.

Mitä odotamme sinulta:

  • aiempaa kokemusta ja näkemystä tuloksellisesta b2b-myynnistä tai myyntityötä tukevaa koulutusta
  • asiakasnäkökulma on hallussa
  • sinulla on ymmärrystä IT:stä ja pilvipalveluista
  • olet järjestelmällinen ja sinulla on kyky organisoida omaa työtäsi
  • olet tuloshakuinen
  • sinulla on malttia ja halua koko myyntiprosessin toteuttamiseen sekä asiakkaasta huolehtimiseen myös kaupanteon jälkeen

Lisäksi arvostamme, mikäli:

  • sinulla on käsitystä toimialastamme ja hahmotat erikokoisten yritysten IT-ympäristöjen rakenteen
  • haluat aktiivisesti etsiä uusia potentiaalisia asiakkaita ja kohderyhmiä sekä verkostoitua. Plussana sosial selling -motivaatio!
  • sinua kiinnostaa kehittää itseäsi tekniikan asiantuntijana sekä osallistua myyntiorganisaatiomme kehittämiseen
  • arvostamme myös, mikäli selling in English is not an issue for you.

Jep, aikamoinen lista edellytyksiä ja odotuksia. Vaikka vaatimukset ja tavoitteet ovat korkealla, pääset onnistumaan ja tekemään yhdessä kanssamme. Meillä myyjän ei tarvitse yksin pakertaa liidilistansa parissa, vaan töitä tehdään yhdessä.

Milloin voit aloittaa?

Koska luit tänne asti, uskomme herättäneemme kiinnostuksesi. Lähesty siis meitä empimättä avoimella hakemuksella, CV:llä ja palkkatoivomuksella osoitteeseen rekry@magiccloud.fi 26.5.2019 mennessä.

Otamme sinut töihin sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

Lisätietoja meistä ja avoimesta tehtävästä saat arkipäivisin liiketoimintajohtajaltamme Kimmo Haapavuorelta 045 238 8028 / kimmo.haapavuori@magiccloud.fi.

Magic Cloudista:

Magic Cloud Oy on suomalainen pilvipalvelutarjoaja, jonka liiketoiminta perustuu suomalaiseen, teknisesti huipputasoiseen pilveen sekä asiantuntevaan ja asiakasta ymmärtävään palveluun. Toiminnan lähtökohtana on vastata asiakkaiden tarpeisiin ja vaatimuksiin, jotka kohdistuvat suomalaiseen, alansa viimeisintä teknologiaa ja osaamista hyödyntävään pilveen sekä räätälöityyn ja ketterään palveluun.

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä 18 henkilöä. Olemme toimineet pilvipalvelukentällä emoyhtiömme kautta vuosituhannen alusta saakka ja tavoitteemme on kasvaa tulevaisuuden johtavaksi pilvipalvelutoimijaksi Suomessa.

Magic Cloudin pikkujouluja vietettiin pikkujoulusäässä
Petteri Pulkkinen Magic Cloudin tekniseksi johtajaksi
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 13.30-16.00 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA