Tuomas Törmänen tekniseksi asiantuntijaksi tukitiimiimme

kirjoittaja | kesä 9, 2019 | Uutiset

Tuomas Törmänen on aloittanut tukitiimissämme teknisenä asiantuntijana. Tänä keväänä TAMKista tietoverkkopalveluihin erikoistuneeksi tradenomiksi valmistunut Tuomas on työskennellyt aiemmin tietoliikenneasiantuntijana runkoverkkojen parissa sekä järjestelmänvalvojana oppilaitosympäristössä.

Magic Cloudin tukitiimissä Tuomasta motivoi oman osaamisen kehittäminen ja asiakkaille tarjottavan palvelun käytettävyyden ja eheyden takaaminen.

– Näen, että pilvipalvelut ja keskitetyt ratkaisut ovat yritysten IT-teknologian tulevaisuutta. On hienoa olla mukana tekemässä tätä teknologista kehitystä ja siten mahdollistamassa asiakkaiden arjen sujuvuutta, Tuomas kertoo.

Magic Cloudia Tuomas kuvailee porukaksi, johon on helppo liittyä ja jossa uusi työntekijä otetaan hyvin vastaan.

– Magic Cloud on rento työympäristö, jossa uuden työntekijän taitoihin luotetaan ja haastaviakin työtehtäviä pääsee tekemään nopeasti.

Magic Cloudille Suomen Vahvimmat -sertifikaatti jo viidettä vuotta peräkkäin
Työpaikkailmoitus: palvelinasiantuntija tukitiimiimme
Magic Cloud juhli 10-vuotissyntymäpäiviä!
Magic Cloud juhli 10-vuotissyntymäpäiviä!

Viime viikolla juhlimme 10 vuotiasta Magic Cloud Oy:ta upeissa tiloissa Innovation Home:lla asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden voimin. 🥳🥂 Tilaisuuteen saimme puhumaan useammankin Magic Cloud:n pitkäaikaisen asiakkaan. EmCe Solution Partner Oy:lta...

Magic Cloudilla on vihreä sydän – olemme hiilineutraali
Magic Cloudilla on vihreä sydän – olemme hiilineutraali

Me Magic Cloudilla välitämme aidosti ympäristöstä. Ympärillämme puhutaan yhä enemmän palvelinkeskusten roolista kokonaispäästöissä. Joidenkin arvioiden mukaan ne ovat verrattavissa lentoliikenteeseen. Tällä hetkellä noin 2% globaaleista CO2-päästöistä tulee...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud