Tulisitko työkaverikseni tekemään Suomen maagisinta markkinointia?

kirjoittaja | kesä 28, 2022 | Cloudilaiset, Uutiset

Haluaisitko päästä tekemään Suomen maagisinta markkinointia, ja samalla kasvaa itse markkinoinnin huippuosaajaksi?

Täällä kirjoittelee Mari, Magic Cloudin markkinointipäällikkö 👋🏼 Olen viimeiset kaksi vuotta rakentanut Magic Cloudin markkinointia ja brändiä yhdessä kumppanien kanssa pää pilvissä ja kädet savessa. Nyt Magic Cloudin markkinoinnin on aika nousta seuraavalle tasolle ja siksi etsin (työ)kaveria toteuttamaan kiinnostavaa, huomiota herättävää ja tuloksellista markkinointia kanssani.

Magic Cloud on pilvipalveluiden asiantuntijayritys. Me huolehdimme asiakkaidemme pilvi-infrasta. Tavoitteenamme on kasvaa eurooppalaiseksi pilvipalveluiden huippuasiantuntijaksi. Tiedetään, että se on kova tavoite, mutta siksi me rakastamme sitä 🚀

Millaiselta työsi tulee näyttämään?

Työsi tulee keskittymään digimarkkinointiin ja markkinointisisältöihin. Tulemme kuitenkin suunnittelemaan ja tekemään markkinointia yhdessä, joten työnkuvasi on joustava ja sitä voidaan kehittää kiinnostuksesi mukaan. Kasvuyrityksen etuna onkin, että urapolkusi kehittyy Magic Cloudin kasvun myötä. #pienessäpilvessäkasvetaanyhdessä

 • Markkinointikampanjoiden suunnittelu
 • SoMe-kanavien sisällönsuunnittelu ja toteutus sekä mainonta (LinkedIn, Facebook, Twitter)
 • Sisällöntuotanto (blogit, oppaat, uutiskirjeet yms.)
 • Verkkosivujen hallinnointi ja sisällöntuotanto
 • SEO ja SEM

Mitä toiveita meillä on osaamisellesi?

Yksisarvista ei etsitä, vaan tärkeintä on halu oppia, intohimo markkinointia kohtaan sekä kyky ideoida uutta ja erilaista. Tulet kuitenkin loistamaan uudessa työssäsi, kun sinulla on:

 • kokemusta SoMe-kanavien julkaisu- ja mainontatyökaluista
 • hyvät suomen kielen viestintätaidot ja kykyä kirjoittaa markkinointisisältöjä
 • kokemusta Hubspotin ja WordPressin käytöstä
 • ymmärrystä SEO:sta ja SEM:stä

Mikä Magic Cloudilla on mielestäni parasta?

 1. Joustavuus: meillä työ ei ole paikka, vaan tapa hyödyntää ja kehittää osaamista yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Keskitymme siihen, mitä saadaan aikaiseksi, ja siksi pystyt itse ohjaamaan työtäsi. Työ on paikkariippumatonta, mutta meillä arvostetaan sitä, että voimme jutella kaverin kanssa myös ihan kasvokkain.
 2. Osaamisesi kehittyminen on tärkeää: Tarjoamme kaikille mahdollisuuden kehittää osaamista itsenäisesti yhden työpäivän kuukaudessa. Meille on tärkeää, että teet töitä kiinnostuksen kohteiden mukaan.
 3. Ihmisistä pidetään huolta: Tarjoamme tietysti lounas- ja virike-edut sekä kattavat työterveyspalvelut. Näiden lisäksi henkilöstöllämme on laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Saat tarvittavat työvälineet käyttöösi ja vuosittaisella käyttöbudjetilla voit hankkia myös muita välineitä, jotka eivät peruspakettiin kuulu.
 4. Arjen parhaat: Hyvä yhteishenki ja meidän ihmiset on ehdottomasti arjen sokeri. Aina saa kysyä ja apua annetaan. Lisäksi yhteinen aamupala maanantaisin käynnistää viikon parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustutaan toisiimme paremmin!

Kiinnostuitko myös meistä? Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 7.8.2022 mennessä niin tutustutaan toisiimme paremmin. Pääset aloittamaan uudessa työssäsi sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

Uusi paikkasi sijaitsee toimistollamme Tampereen keskustassa, kauppahallin vieressä markkinoinnin ja myynnin yhteisessä huoneessa. Työskentelemme joustavasti ja siksi työskentely muualta kuin toimistolta on myös mahdollista.

Juttelen mielelläni kanssasi tarkemmin tehtävästä tai Magic Cloudista. Soittele, laita sähköpostia tai viestiä LinkedInissä!

Mari Asmala, markkinointipäällikkö: 045 110 2808, mari.asmala@magiccloud.fi

Mikä on TietoAkseli Groupin ja Magic Cloudin yhteistyön salaisuus?
Magic Cloud mukana tukemassa Hämeenlinnan Ukraina-keskuksen toimintaa
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA