TOP-puheenaiheet meidän pikkujouluista!

kirjoittaja | touko 12, 2022 | Cloudilaiset, Uutiset

Meillä on kyllä niin mahtava porukka, vaikka itse näin sanotaankin. Työyhteisömme saa hehkutusta niin nykyisiltä, entisiltä kuin tulevilta työntekijöiltä, jotka hakeutuvat meille hyvän meiningin perässä. Hyvän meiningin konkretisoi viime viikon pikkujoulumme (tiedetään, että ajankohta ei ole ihan osuva, mutta keväiset pikkujoulut on meidän juttu)! Mukana oli lähes koko porukka (paria toipilasta lukuunottamatta), mikä kertoo, että näitä kerpaloita oltiin odotettu. Yhdessä sisaryrityksemme Micro Magicin kanssa pelailimme, söimme ja vietimme aikaa yhdessä. Toimistomme oli jatkopaikka, kuten yleensäkin yhteisissä illanistujaisissa. Osa jatkoi aamuun asti, mutta ei kerrota siitä kenellekään.

Paras tapa kiteyttää pikkujoulumme on nostaa TOP-puheenaiheet maanantain yhteiseltä aamupalalta:

  1. Mylläreiden pihvi oli erityisen hyvää! Tätä suosittelemme 🤌
  2. Pelailu herätti toisissa äärimmäistä kilpailuhenkeä.
  3. Toimiston uudistetun keittiön uuni sai koekäytön, kun iltapalaksi tehtiin hodareita. Se toimi!
  4. Tekniikan oleskelutila muuttui illalla tanssilattiaksi ja letkajenkka oli suosittu tanssi.
  5. Työntekijöiden palkitsemiset osuivat oikeille henkilöille: Teemu Tunkkari sai MagicWork-tunnustuksen maagisesta työstään, Kari Päivärinta kiitoksen 10 vuoden urasta Magic Cloudilla ja Joni Pesonen taikurihatun Juuso Mehtälältä kiitokseksi hyvästä työkaveruudesta.

Haluaisitko päästä jatkossa mukaan näihin maagisiin tilaisuuksiin ja osaksi porukkaamme? Verkostoidu kanssamme tästä ja tutustutaan toisiimme paremmin!

Magic Cloud tukee Eemeli Koivistoa kohti kilpa-autoilun huippua!
Tuomo Kuure valmistui ensimmäisenä Magic trainee -ohjelmasta!
Magic Cloud juhli 10-vuotissyntymäpäiviä!
Magic Cloud juhli 10-vuotissyntymäpäiviä!

Viime viikolla juhlimme 10 vuotiasta Magic Cloud Oy:ta upeissa tiloissa Innovation Home:lla asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden voimin. 🥳🥂 Tilaisuuteen saimme puhumaan useammankin Magic Cloud:n pitkäaikaisen asiakkaan. EmCe Solution Partner Oy:lta...

Magic Cloudilla on vihreä sydän – olemme hiilineutraali
Magic Cloudilla on vihreä sydän – olemme hiilineutraali

Me Magic Cloudilla välitämme aidosti ympäristöstä. Ympärillämme puhutaan yhä enemmän palvelinkeskusten roolista kokonaispäästöissä. Joidenkin arvioiden mukaan ne ovat verrattavissa lentoliikenteeseen. Tällä hetkellä noin 2% globaaleista CO2-päästöistä tulee...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi