Tampereella tehdään kustannustehokasta ja personoitua pilveä

kirjoittaja | syys 8, 2017 | Uutiset

Magic Cloud Oy tarjoaa asiakkailleen pilvipalvelun ja konesalitoiminnan yhdistävää, Suomen mittakaavassa uniikkia pilvipalvelua. Yrityksen liiketoimintamalli yhdistää tehokkaan pilvikapasiteetin tarjoamisen personoituun, mutta teknisesti kustannustehokkaaseen palveluun.

– Pilvipalveluyritykset väittävät usein tarjoavansa pilvipalvelua, vaikka oikeasti he tarjoavat joko pilveä tai palvelua. Me tarjoamme molempia kilpailukykyisessä paketissa, joten kaltaistamme toimijaa on vaikea nimetä, Magic Cloud Oy:n liiketoimintajohtaja Kimmo Haapavuori kertoo.

Yrityksen keskittyessä erityisesti personoituun palveluun, toimitusjohtaja Timo Haapavuori näkee Pirkanmaan erityisen hyvänä sijaintina pilvipalvelutoiminnalle. Tehokkaiden ja tarkoituksenmukaisten pilvipalveluiden käyttäminen on tänä päivänä lähes toimialasta riippumatta yritysten liiketoiminnallisen kasvun tae ja mahdollistaja. Pirkanmaa liiketoiminnan kasvukeskuksena täten mahdollistaa pilvipalveluliiketoiminnan kasvattamisen.

Uusi konesali laajentuvan liiketoiminnan mahdollistajana

Magic Cloud otti kesäkuun puolivälissä käyttöön uuden Pirkanmaalla sijaitsevan palvelinkeskuksen. Uuden palvelinkeskuksen kapasiteetti on moninkertainen yrityksen vanhaan palvelinkeskukseen verrattuna ja uuden tilan tekniset valmiudet vastaavat tulevaisuuden pilvipalveluliiketoiminnan tarpeisiin. Tilan varustelussa ja kapasiteetissa on yrityksen liiketoiminnan laajentumisen lisäksi esimerkiksi huomioitu yrityksen asiakkailleen tuottamien pilvipalveluiden katkoton ja esteetön käyttäminen.

Samalla yrityksen palvelinkeskus vahvistaa Pirkanmaata konesali- ja pilvipalveluliiketoiminnan sijaintina, vaikka yrityksen pilvipalveluliiketoimintamalli eroaakin perinteisestä konesalitoiminnasta.

– Yrityksemme uuden palvelinkeskuksen myötä pystymme tarjoamaan teknisessä mielessä isojen jättiläisten kanssa samalla viivalla olevaa paikallista pilveä pirkanmaalaisille yrityksille. Teknisen pilven lisäksi asiakas saa meiltä myös räätälöidyn palvelun, toisin sanoen paikallista pilvipalvelua termin todellisessa merkityksessä, toimitusjohtaja Timo Haapavuori sanoo.

Palvelinsalin laajennus vastaa myös yrityksen liiketoiminnan kasvuun: kuluneen vuoden aikana Magic Cloudin 14-henkisessä tiimissä on aloittanut neljä uutta työntekijää ja rekrytointi uusien tekijöiden löytämiseksi on käynnissä.

Lisätietoja:

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja
050 584 2585
timo.haapavuori@magiccloud.fi

Pilvipalvelu tiedostojen hallinnan haasteiden taltuttajana
Eroon päätelaiteriippuvuudesta - tehokas ja tietoturvallinen virtuaalityöpöytä yrityskäytössä
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA