Taianomaista joulua – kiitos tähtihetkistä tänäkin vuonna

kirjoittaja | joulu 22, 2022 | Uutiset

Koko Magic Cloudin porukka kiittää kaikista yhteisistä hetkistä tänä vuonna. On ollut hienoa tehdä kanssanne yhteistyötä ja päästä kehittämään sitä myös tulevaisuudessa.

Magic Cloud on tänä vuonna 10-vuotias. Tämän 10 vuoden aikana pilvestä on tullut standardi ja on-premisestä poikkeus, päin vastoin kuin 10 vuotta sitten. Magic Cloud on kasvanut ja tämän mukana myös osaamisemme on lisääntynyt. Olemme saaneet uusia asiakkaita, mutta mukana on myös paljon teitä, jotka olette kulkeneet kanssamme koko 10 vuoden matkan. Datan sijainnin merkitys on kiertänyt ympyrän. Datan sijainti oli tärkeä kysymys 10 vuotta sitten. Välillä se menetti merkityksensä ja nyt se on taas tärkeä pilvipalvelun valintaperuste. Paljon tapahtunut ja muuttunut, mutta intohimo tekemiseen ja asiakassuhteiden vaalimiseen ovat säilyneet tähän päivään asti.

Tämän vuoden aikana olemme kirkastaneet suuntaamme sekä palvelumalliamme. Katseemme on laajentunut oman konesalimme yli ja jatkossa huolehdimme asiakkaiden infrasta alustariippumattomasti, jotta voimme olla onnellisesti pilvissä. Palvelukokemus erot-taa meidät muista ja sitä haluamme vaalia jatkossakin. Olemme nostaneet meidän taika-voimiksi kommunikoinnin, ennakoinnin ja tarvittaessa yli vastuurajojen menemisen. Näillä varmistamme ylivertaisen yhteistyön myös jatkossa.

Olemme vahvistaneet tiimiämme syksyllä niin myynnin, markkinoinnin kuin tekniikan puo-lella. Tekniikan trainee-ohjelma sai kolme uutta traineelaista, joista on hyvää vauhtia tulossa pilvipalveluiden huippuasiantuntijoita. Trainee-ohjelmamme onkin ollut menestys ja yhteensä meillä on ollut 1,5 vuoden aikana neljä traineelaista.

Kaiken tämän lisäksi meillä on todistetusti vihreä sydän. Toteutimme syksyllä hiilijalanjälki-laskennan, jonka seurauksena voimme tällä hetkellä todeta olevamme täysin hiilineutraali koko toiminnassamme. Työ ei kuitenkaan lopu tähän, vaan tulemme tulevaisuudessa mm. parantamaan ympäristömme energiatehokkuutta entisestään sekä lisäämään omaa aurinko-energian tuotantoa.

Olemme tänä jouluna muistaneet Ukrainan lapsia ja tehneet lahjoituksen Pelastakaa Lapset -järjestölle. Lahjoituksemme avulla pystytään auttamaan perheitä selviytymään ja viemään heille:
  • Talvivaatteita, peittoja ja muita tarvikkeita kylmästä selviytymiseen
  • Ruokaa ja puhdasta vettä
  • Suojaa pakeneville lapsille ja perheille
  • Psykososiaalista tukea

Kiitos kaikista yhteisistä hetkistä tänä vuonna koko Magic Cloudin porukalta. On ollut hienoa tehdä kanssanne yhteistyötä ja päästä kehittämään sitä edelleen.

Jouluterveisin Magic Cloudin porukka

Miksi IT-ala on vastuunpakoilijoiden paratiisi?
Ennakoi tulevaa ja saavuta säästöjä optimoimalla pilvipalveluiden kustannuksia
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Anna Perttunen</h6>
Anna Perttunen
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA