Taianomaiset pikkujoulut korkeuksissa!

kirjoittaja | loka 13, 2021 | Cloudilaiset, Uutiset

Vietimme tainomaisia pikkujouluja koko Magic Groupin voimin! Pikkujouluja vietettiin yhdessä sisaryhtiömme Micro Magicin kanssa, kuten aikaisempinakin vuosina. Tämä oli ensimmäinen kokoontuminen pitkään aikaan, joten kaikki odottivat pikkujouluja innolla. Aloitimme Varalan Flowparkissa, jossa uhmasimme korkeanpaikanpelkoja puissa kiipeilemällä. Pääsimme todistamaan hurjapäisiä suorituksia ja itsensä ylittämisiä! Tällä kertaa muuallakin kuin töissä.

Flowparkin jälkeen siirryimme saunatilalle syömään ja viettämään iltaa. Nyt, kun vihdoin pääsimme viettämään pikkujouluja, isot ohjelmanumerot jätettiin pois ja keskityimme vain rentoon yhdessäoloon.

Olemme jo muutaman vuoden ajan palkinneet henkilöitä, jotka ovat tehneet poikkeuksellisen maagista työtä. Tällä kertaa MagicWork-kunnianosoitus meni Tuomo Kuurelle saatesanoin: Tuomo Kuure on ylittänyt odotukset trainee-ohjelman kokelaana. Hän kehittää palveluitamme oma-aloitteisesti taikasauva heiluten. Hän on hurjan omaksumiskykyinen uusissa asioissa ja hyppää oman ruutunsa yli aina tarvittaessa.

Pitkäaikaisista työsuhteista jaettiin peräti kolme tunnustusta. Ville Vuorihuhta ja Matti Väisänen ovat työskennelleet Micro Magicissä ja Magic Cloudissa jo kymmenen vuoden ajan. Keijo Koro on puolestaan edustanut vuoron perään molempia yrityksiä yhtäjaksoisesti jo hurjat 20 vuotta. Kiitokset kaikille kolmelle herralle maagisesta työstä!

Lisäksi jaettiin niin kutsuttu ’hyvä työkaveri’ -palkinto, jonka edellinen palkinnonsaaja jakaa aina seuraavalle valitsemalleen henkilölle. Tällä kertaa jakajana toimi Kari Päivärinta, joka luovutti taikurinhatun eteenpäin Juuso Mehtälälle.

Keskitetty lokienhallinta ratkaisuna estämään pitkät palvelukatkot
Magic Cloud on Kasvu Openissa TOP 60 -kasvuyritysten joukossa!
Magic Cloud on Kasvu Openissa TOP 60 -kasvuyritysten joukossa!

Magic Cloud on valittu TOP 60 -kasvuyritysten joukkoon Kasvu Openissa. Kasvu Openiin haki tänä vuonna 529 yritystä, joista 219 valittiin Kasvupoluille. Näistä 219 yrityksestä tuomaristo sekä sparraajien palautteet määrittelivät jatkoon pääsijät TOP 60 -kasvuyrityksen...

Magic Cloud on mukana Kasvu Openin Pirkanmaan kasvupolulla
Magic Cloud on mukana Kasvu Openin Pirkanmaan kasvupolulla

Kasvu Open on yritysten maksuton sparrausohjelma, jonka tavoitteena on tukea yritysten liiketoiminnan kehittymistä ja kasvua. Yritykset voivat hakea mukaan kasvupoluille sparrattaviksi. Magic Cloud valittiin mukaan Pirkanmaan kasvupolulle, johon valittiin yhteensä 15...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi