Taianomaiset pikkujoulut korkeuksissa!

kirjoittaja | loka 13, 2021 | Cloudilaiset, Uutiset

Vietimme tainomaisia pikkujouluja koko Magic Groupin voimin! Pikkujouluja vietettiin yhdessä sisaryhtiömme Micro Magicin kanssa, kuten aikaisempinakin vuosina. Tämä oli ensimmäinen kokoontuminen pitkään aikaan, joten kaikki odottivat pikkujouluja innolla. Aloitimme Varalan Flowparkissa, jossa uhmasimme korkeanpaikanpelkoja puissa kiipeilemällä. Pääsimme todistamaan hurjapäisiä suorituksia ja itsensä ylittämisiä! Tällä kertaa muuallakin kuin töissä.

Flowparkin jälkeen siirryimme saunatilalle syömään ja viettämään iltaa. Nyt, kun vihdoin pääsimme viettämään pikkujouluja, isot ohjelmanumerot jätettiin pois ja keskityimme vain rentoon yhdessäoloon.

Olemme jo muutaman vuoden ajan palkinneet henkilöitä, jotka ovat tehneet poikkeuksellisen maagista työtä. Tällä kertaa MagicWork-kunnianosoitus meni Tuomo Kuurelle saatesanoin: Tuomo Kuure on ylittänyt odotukset trainee-ohjelman kokelaana. Hän kehittää palveluitamme oma-aloitteisesti taikasauva heiluten. Hän on hurjan omaksumiskykyinen uusissa asioissa ja hyppää oman ruutunsa yli aina tarvittaessa.

Pitkäaikaisista työsuhteista jaettiin peräti kolme tunnustusta. Ville Vuorihuhta ja Matti Väisänen ovat työskennelleet Micro Magicissä ja Magic Cloudissa jo kymmenen vuoden ajan. Keijo Koro on puolestaan edustanut vuoron perään molempia yrityksiä yhtäjaksoisesti jo hurjat 20 vuotta. Kiitokset kaikille kolmelle herralle maagisesta työstä!

Lisäksi jaettiin niin kutsuttu ’hyvä työkaveri’ -palkinto, jonka edellinen palkinnonsaaja jakaa aina seuraavalle valitsemalleen henkilölle. Tällä kertaa jakajana toimi Kari Päivärinta, joka luovutti taikurinhatun eteenpäin Juuso Mehtälälle.

Keskitetty lokienhallinta ratkaisuna estämään pitkät palvelukatkot
Jarkko Kovala Magic Cloudin tekniseksi johtajaksi luomaan ylivertaista pilvipalvelua
Magic Cloud tukee Koiviston matkaa kohti kilpa-autoilun huippua!
Magic Cloud tukee Koiviston matkaa kohti kilpa-autoilun huippua!

Kasvuyrityksenä Magic Cloud haluaa tukea myös muita, joilla tavoitteet ovat korkealla, ja joilta löytyy intohimoa kehittää omaa osaamistaan. Tästä hyvänä esimerkkinä on erittäin motivoitunut karting-kuljettaja Eemeli Koivisto. Koivisto ajaa kartingissa OK senior...

Taianomaista joulua –  kiitos tähtihetkistä tänäkin vuonna
Taianomaista joulua – kiitos tähtihetkistä tänäkin vuonna

Koko Magic Cloudin porukka kiittää kaikista yhteisistä hetkistä tänä vuonna. On ollut hienoa tehdä kanssanne yhteistyötä ja päästä kehittämään sitä myös tulevaisuudessa. Magic Cloud on tänä vuonna 10-vuotias. Tämän 10 vuoden aikana pilvestä on tullut standardi ja...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi