Vietimme tainomaisia pikkujouluja koko Magic Groupin voimin! Pikkujouluja vietettiin yhdessä sisaryhtiömme Micro Magicin kanssa, kuten aikaisempinakin vuosina. Tämä oli ensimmäinen kokoontuminen pitkään aikaan, joten kaikki odottivat pikkujouluja innolla. Aloitimme Varalan Flowparkissa, jossa uhmasimme korkeanpaikanpelkoja puissa kiipeilemällä. Pääsimme todistamaan hurjapäisiä suorituksia ja itsensä ylittämisiä! Tällä kertaa muuallakin kuin töissä.

Flowparkin jälkeen siirryimme saunatilalle syömään ja viettämään iltaa. Nyt, kun vihdoin pääsimme viettämään pikkujouluja, isot ohjelmanumerot jätettiin pois ja keskityimme vain rentoon yhdessäoloon.

Olemme jo muutaman vuoden ajan palkinneet henkilöitä, jotka ovat tehneet poikkeuksellisen maagista työtä. Tällä kertaa MagicWork-kunnianosoitus meni Tuomo Kuurelle saatesanoin: Tuomo Kuure on ylittänyt odotukset trainee-ohjelman kokelaana. Hän kehittää palveluitamme oma-aloitteisesti taikasauva heiluten. Hän on hurjan omaksumiskykyinen uusissa asioissa ja hyppää oman ruutunsa yli aina tarvittaessa.

Pitkäaikaisista työsuhteista jaettiin peräti kolme tunnustusta. Ville Vuorihuhta ja Matti Väisänen ovat työskennelleet Micro Magicissä ja Magic Cloudissa jo kymmenen vuoden ajan. Keijo Koro on puolestaan edustanut vuoron perään molempia yrityksiä yhtäjaksoisesti jo hurjat 20 vuotta. Kiitokset kaikille kolmelle herralle maagisesta työstä!

Lisäksi jaettiin niin kutsuttu ‘hyvä työkaveri’ -palkinto, jonka edellinen palkinnonsaaja jakaa aina seuraavalle valitsemalleen henkilölle. Tällä kertaa jakajana toimi Kari Päivärinta, joka luovutti taikurinhatun eteenpäin Juuso Mehtälälle.

Keskitetty lokienhallinta ratkaisuna estämään pitkät palvelukatkot
Jarkko Kovala Magic Cloudin tekniseksi johtajaksi luomaan ylivertaista pilvipalvelua