SAP-sovellusten ja pilvi-infran huippuasiantuntijat samalla palvelulla tuovat varmuutta liiketoiminnan jatkuvuuteen

kirjoittaja | tammi 18, 2024 | Uutiset

Magic Cloud ja Skaidi yhdistävät voimansa tarjotakseen kattavan ratkaisun SAP-sovellusten ja pilvi-infran hallintaan. Yhdistämällä Magic Cloudin pilvi-infran ja Skaidin SAP-sovellusten huippuasiantuntemuksen, pystymme tarjoamaan asiakkaille vankkaa tukea liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi.

Pilvi-infran huippuasiantuntijana Magic Cloud tuo yhteistyöhön mukanaan vankan kokemuksen ja asiantuntemuksen pilvipalveluista. He vastaavat SAP-alustojen turvallisuudesta ja saatavuudesta. Magic Cloudin rooli on keskeinen kustannustehokkuuden ja ennustettavuuden lisäämisessä, samalla kun he takaavat SAP-sovellusten suorituskyvyn. SAP-sovellusten huippuasiantuntijana taas Skaidi keskittyy tarjoamaan tukea häiriöiden ratkaisuun ja SAP-alustojen jatkuvaan kehittämiseen. He tuovat osaamisensa peliin varmistaakseen, että SAP-integraatiot ovat osana yhtenäistä liiketoimintaekosysteemiä.

Meiltä tulee SAP-liiketoimintajärjestelmien teknisen alustan, integraatioiden ja automaatioiden vahva tuntemus. Yhdessä me pystymme reagoimaan paljon laajempaan spektriin erilaisia ongelmatilanteita tai kehitystarpeita kuin pystyisimme erikseen toimimalla, sanoo Skaidin toimitusjohtaja Samuli Kaisanlahti.

Yhteistyön avulla voimme tarjota:

🚀 turvalliset ja saatavilla olevat SAP-sovellukset

🚀 kustannustehokkuutta ja ennustettavuutta

🚀 suorituskyvyltään varman SAP-sovelluksen

🚀 tukea häiriöiden ratkaisuun ja SAP-alustojen kehittämiseen

🚀 SAP-integraatioiden yhtenäistämistä osaksi liiketoimintaekosysteemiä.

Tämän yhteistyön ydin on, että asiakkaat voivat siirtää SAP-järjestelmiään meidän yhdessä hallinnoitavaksi, operoitavaksi, ylläpidettäväksi, sanoo Skaidin toimitusjohtaja Samuli Kaisanlahti.

Yhteistyön odotetaan tuovan asiakkaille paitsi teknistä huippuosaamista myös varmuutta liiketoiminnan jatkuvuudesta. Magic Cloudin ja Skaidin yhteistyö nähdään merkittävänä askelena tarjota entistä vahvempaa tukea SAP-sovellusten ja pilvi-infran hallintaan, vastaten samalla joustavasti asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin markkinassa.

Odotamme innolla yhteistyötä Skaidin kanssa ja uskomme vahvasti, että yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme entistä kattavampia ja tehokkaampia ratkaisuja liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Näemme tämän yhteistyön mahdollisuutena luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja olla edelläkävijöitä SAP-sovellusten ja pilvipalveluiden yhdistämisessä, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Avainasiakaspäällikkö, etsimme sinua 👋
ICT-projektijohtaja/projektipäällikkö, etsimme sinua 👋
ICT-projektijohtaja/projektipäällikkö, etsimme sinua 👋
ICT-projektijohtaja/projektipäällikkö, etsimme sinua 👋

Sinä kokenut projektinhallinnan ammattilainen! Jos ymmärrät IT-palveluliiketoiminnan erityispiirteet ja haluat olla mukana rakentamassa uutta alan menestystarinaa, hae meille! Roolissa päävastuullasi tulee olemaan projektitoimistomme rakentaminen ja kehittäminen....

<h6>Anna Perttunen</h6>
Anna Perttunen
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA