Sakari Järvenpää vastaamaan ohjelmistoyritysten ratkaisumyynnistä

kirjoittaja | marras 23, 2021 | Cloudilaiset, Uutiset

Sakari Järvenpää on aloittanut Magic Cloudilla myyntipäällikkönä. Sakari tulee ottamaan vastuun ohjelmistoyritysten pilviratkaisumyynnistä ja auttaa kehittämään palvelutarjontaamme vastaamaan ohjelmistoyritysten tarpeisiin. Kauppatieteiden maisterin opinnot ovat loppusuoralla Jyväskylän yliopistolla, jossa Sakari on opiskellut pääaineena tietojärjestelmätiedettä ja sivuaineena markkinointia ja kyberturvallisuutta. Opiskeluiden ohella kokemusta on kertynyt IT-alalta niin asiantuntijan kuin myynnin rooleissa. Ennen Magic Cloudille siirtymistä hän työskenteli Pinjalla Sales Managerina vastaten IT-ulkoistuksista ja erilaisista teollisuuden IT-ratkaisuista.

Odotan pääseväni kehittämään ja tarjoamaan uudenlaisia pilviratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Ja tietysti on hienoa päästä tekemään töitä suhteellisen tuoreessa myynti- ja markkinointitiimissä, jossa sopivaa nälkää ja halua tehdä asioita ei ainakaan puutu, Sakari kuvailee odotuksiaan roolistaan.

Magic Cloudilla vaikutuksen on tehnyt etenkin poikkeuksellinen kyky muokata palvelua ja tarjontaa asiakkaan tahtotilan ja tarpeiden mukaiseksi. Alusta asti olen kokenut oloni tervetulleeksi ja on hienoa olla osa näin hyvää työyhteisöä. Itseeni teki myös vaikutuksen, että teknologinen osaaminen ja kyvykkyys ratkaista asiakkaiden ongelmia on korkealla tasolla. Magic Cloudilla myös näytettiin ja ilmaistiin selkeästi, että ammattitaitoani ja osaamistani halutaan osaksi kovaa tiimiä, Sakari kertoo.

Vapaa-ajalla Sakari viihtyy luonnossa sekä urheilun parissa.

Olen intohimoinen perhokalastaja, joten aikaa kuluu niin kotimaassa kuin pohjoismaissakin lajin parissa. Syksyisin koitan mahdollisuuksien mukaan myös metsästää. Vapaa-ajalla aikaa kuluu monipuolisesti urheilun parissa niin yksin kuin kavereidenkin kanssa. Aikaisemmin olen kilpaurheillut, mutta nykyisin homman voi onneksi ottaa rennommalla asenteella. Tosin ei kannata kysyä asiaa kavereiltani, Sakari kertoo.

Luottamus on maagisen yrityskulttuurin pohja
Miten onnistuneet asiakasprojektit toteutetaan?
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA