Sakari Järvenpää vastaamaan ohjelmistoyritysten ratkaisumyynnistä

kirjoittaja | marras 23, 2021 | Cloudilaiset, Uutiset

Sakari Järvenpää on aloittanut Magic Cloudilla myyntipäällikkönä. Sakari tulee ottamaan vastuun ohjelmistoyritysten pilviratkaisumyynnistä ja auttaa kehittämään palvelutarjontaamme vastaamaan ohjelmistoyritysten tarpeisiin. Kauppatieteiden maisterin opinnot ovat loppusuoralla Jyväskylän yliopistolla, jossa Sakari on opiskellut pääaineena tietojärjestelmätiedettä ja sivuaineena markkinointia ja kyberturvallisuutta. Opiskeluiden ohella kokemusta on kertynyt IT-alalta niin asiantuntijan kuin myynnin rooleissa. Ennen Magic Cloudille siirtymistä hän työskenteli Pinjalla Sales Managerina vastaten IT-ulkoistuksista ja erilaisista teollisuuden IT-ratkaisuista.

Odotan pääseväni kehittämään ja tarjoamaan uudenlaisia pilviratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Ja tietysti on hienoa päästä tekemään töitä suhteellisen tuoreessa myynti- ja markkinointitiimissä, jossa sopivaa nälkää ja halua tehdä asioita ei ainakaan puutu, Sakari kuvailee odotuksiaan roolistaan.

Magic Cloudilla vaikutuksen on tehnyt etenkin poikkeuksellinen kyky muokata palvelua ja tarjontaa asiakkaan tahtotilan ja tarpeiden mukaiseksi. Alusta asti olen kokenut oloni tervetulleeksi ja on hienoa olla osa näin hyvää työyhteisöä. Itseeni teki myös vaikutuksen, että teknologinen osaaminen ja kyvykkyys ratkaista asiakkaiden ongelmia on korkealla tasolla. Magic Cloudilla myös näytettiin ja ilmaistiin selkeästi, että ammattitaitoani ja osaamistani halutaan osaksi kovaa tiimiä, Sakari kertoo.

Vapaa-ajalla Sakari viihtyy luonnossa sekä urheilun parissa.

Olen intohimoinen perhokalastaja, joten aikaa kuluu niin kotimaassa kuin pohjoismaissakin lajin parissa. Syksyisin koitan mahdollisuuksien mukaan myös metsästää. Vapaa-ajalla aikaa kuluu monipuolisesti urheilun parissa niin yksin kuin kavereidenkin kanssa. Aikaisemmin olen kilpaurheillut, mutta nykyisin homman voi onneksi ottaa rennommalla asenteella. Tosin ei kannata kysyä asiaa kavereiltani, Sakari kertoo.

Luottamus on maagisen yrityskulttuurin pohja
Taianomaiset pikkujoulut korkeuksissa!
Taianomaiset pikkujoulut korkeuksissa!

Vietimme tainomaisia pikkujouluja koko Magic Groupin voimin! Pikkujouluja vietettiin yhdessä sisaryhtiömme Micro Magicin kanssa, kuten aikaisempinakin vuosina. Tämä oli ensimmäinen kokoontuminen pitkään aikaan, joten kaikki odottivat pikkujouluja innolla. Aloitimme...

Magic Cloud on Kasvu Openissa TOP 60 -kasvuyritysten joukossa!
Magic Cloud on Kasvu Openissa TOP 60 -kasvuyritysten joukossa!

Magic Cloud on valittu TOP 60 -kasvuyritysten joukkoon Kasvu Openissa. Kasvu Openiin haki tänä vuonna 529 yritystä, joista 219 valittiin Kasvupoluille. Näistä 219 yrityksestä tuomaristo sekä sparraajien palautteet määrittelivät jatkoon pääsijät TOP 60 -kasvuyrityksen...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi